kajk@ Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Strasznie mocno trzymam kciuki !! Mam nadzieję że nasz Bonus znajdzie stały dom i kolegę też na stałe :) Dajcie znać jak tylko się coś okaże !! Quote
szafra Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Asia & Ginger napisał(a):I co? I co? :cool3: Jutro wszystko będziemy wiedzieć! Quote
piescofajnyjest Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 juz jest jutro!!!! cholerka.....denerwuje sie:) Quote
szafra Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Już wszystko jasne :lol:. Poczekam na Karmelcię ! Quote
Asia & Ginger Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ja też już wszystko wiem. :cool3: :kciuki: :kciuki: Bonusek u Karmelci: Quote
piescofajnyjest Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ale on cudny!!! z kim tak slicznie chrapie??? Quote
karmelcia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 chrapal Bonus z moja corka ale od wczoraj chrapie z innym ludziem,w innym domku,ktory znalazl juz na stale,na zawsze!!!!przyjechala rodzinka z Jastrzebia i pojechal chlopak w swiat szeroki....Pani zakochana chlopak zachwycony...tylko Pan jakis taki marudzaca -jeczocy....ale widac bylo ze tu Pani ma PRAWO GLOSU...PRZYJECHALI ZE SWOIM SPANIELUCHEM NEO.... fajnym wycacacym chlopaczkiem,ktory pol swojego zycia chorowal ciezko ale oni bardzo dbali o niego,leczyli ...czyli to dobra rekomendacja,poza tym Pani naszego Bonusa juz dluuugoooo odserwowala wiec decyzja o adopcji byla przemyslana przespana wielokrotnie,bylismy na spacerku i Chlopak super sie z Bonusem bawil....biegali aportowali,widac bylo ze sprawia mu to tez wielka frajde nawet zaznaczyl ze Bonus spi z nim!!!!tak wiec cieszmy sie dziewczyny ze nasza czekoladka znalazla swoj dom z ogrodkiem....fajnych ludzi i psiego towarzysza....TRZYMAMMY KCIUKI!!!!! Quote
kajk@ Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Z OGRÓDKIEM ?!?! Wow to już pełnia szczęścia do tego co pisałaś o nowym domciu Czekoladki :D :* Muaaa Bonusik !! Oby tylko nic się nie zmieniło i obyś zakotwiczył na stałe. A pan marudząco jęczący to będzie miał kompana :evil_lol: Bonusa oczywiście :eviltong: Dogadają się ;) Ja mam tylko nadzieję że się odezwą i pokażą kilka fotek z bonusem i kolegą :loveu: Quote
elik Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Karmelciu co z fakturą za karmę dla Bonusa ? Prosiłam o przysłanie. Czas nagli, bo to faktura za luty. Quote
emilia2280 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='kajk@']Z OGRÓDKIEM ?!?! Wow to już pełnia szczęścia do tego co pisałaś o nowym domciu Czekoladki :D :* Muaaa Bonusik !! Oby tylko nic się nie zmieniło i obyś zakotwiczył na stałe. A pan marudząco jęczący to będzie miał kompana :evil_lol: Bonusa oczywiście :eviltong: Dogadają się ;) Ja mam tylko nadzieję że się odezwą i pokażą kilka fotek z bonusem i kolegą :loveu: To sié dobrali idealnie z naszym Jéééczyduszá :) Karmelciu, masz fakturé dla Eli za karmé pls? Quote
monika55 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Aaaaale wiadomość. Sprawuj się chłopaku.:loveu: Quote
Agucha Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Zatem kciuki można puścić :) Szczęścia czekoladowy! :loveu: Quote
szafra Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Ja to jeszcze jakoś w to wszystko nie wierzę :crazyeye::crazyeye:, że to już, i że tak szybko. Dopiero jak pojadę do Państwa i zobaczę Bonuska to uwierzę. Wiecie, że ja nawet nie potrafię się jeszcze cieszyć tak na maksa! Dziękuję Wam Cioteczki bardzo za wszystko i za to, ze Bonusek pojechał do Karmelci. :loveu: Karmelciu dzięki, że go wzięłaś do siebie i dobrze się nim opiekowałaś. I Natalce też podziękuj za to, że mógł z nią pospać w łóżeczku.:loveu: I za wszystko. Zdjęcia cudne - szczególnie to z Natką jak śpią sobie. Mam nadzieję, że w nowym domku wszystko Ok, Bonus pewnie tęskni ... oby jak najszybciej się zaaklimatyzował. Będę dzwonić do jago nowej Pani niedługo! Trochę się boję! Quote
elik Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 emilia2280 napisał(a):...Karmelciu, masz fakturé dla Eli za karmé pls? Karmelcia obiecała już, że jutro wyśle priorytetem :) Quote
szafra Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Jeszcze musimy się wstrzymać z radością Cioteczki - chłopcy się trochę tłuką :shake:. Neo zaczepia Bonusa, włazi na niego a Bonus sobie nie pozwala i trwają małe bitwy. Chociaż to dziwne, bo u Karmelci Bonus z żadnym psiakiem nie miał spięć. Neo pokazuje mu po prostu kto tu rządzi :mad:. Zamknęli Bonusa w piwnicy, ponieważ musieli wyjść a nie mogli ich jeszcze razem zostawić - oczywiście była demolka i jęęęczenieee piekielne. Państwo chodzą na Katowicka do wetów ze swoim Neo to pewnie ( jeżeli Bonus zostanie) z nim też tam będą chodzić. Pani daje czas chłopakom do końca tygodnia na OPAMIĘTANIE :diabloti:. Niech się już dogadają i spokój. Karmelcia jutro będzie dzwonić do państwa z pewnymi instrukcjami co robić gdy .... już im to mówiła, ale pewnie zbyt dużo informacji i nie zapamiętali wszystkich mądrych rad. Oby się udało - teraz dopiero trzymajcie kciuki! Quote
Asia & Ginger Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Trzeba im dać trochę czasu. Bonusek raczej nie jest zaczepny, to chyba prędzej Neo ma problem z zaakceptowaniem nowego towarzysza. Warto by psiaki spędzały ze sobą dużo czasu na spacerach poza domem i ogrodem, to neutralny teren, Neo nie będzie tam taki zazdrosny. Quote
szafra Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Mam nadzieję, że się dogadają ... martwię się! Quote
piescofajnyjest Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 nie martw sie....dogadaja sie! to tylko ludzie w wiekszosci maja z tym problemy niestety.... ja tylko bym chciala, zeby Panstwo byli cierpliwi.... Quote
karmelcia Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 nie wytrzymalalam i juz wczoraj zadzw udzielilam instrukcji wszystko wytlumaczylam.....i kazalam dzw do siebie jakby sie cos dzialo....Neo pilnuje swojego terytorium....to normalne,i daje znaki sygnaly kiedy bedzie chcial sie dobrac do Bonusa.....wiec powiedzialam na co maja zwracac uwage i szybko to korygowac ,zakanczac....zeby nie dochodzilo do bojek....a z ta piwnica bylo tak ze FACET szedl napalic do piwnicy i zostawil Bonusa i ten nie wiedzac co sie dzieje od razu rzucil sie do okna....a ze maja stare skrzynkowe...nie ma parapetu zeby na nim lezec i pozwalam to co na tym skrawku bylo.....wiec przypomnialam ze Bonusek musi miec kawalek okna do patrzenia,to go wycisza,uspokaja....i tak sobbie grzecznie lezy,nic nie niszczac w oczekiwaniu,wytlumaczylam im totalnie po chlopsku ze KAZDY MUSI MIEC CZAS NA DOTARCIE.... na przykladzie rekaji damsko meskich...nowy zwiazek....tez jest walka o dominacje ,tez trzeba ustapic i oddac czesc swojej prywatnosci,michy ,lozka.....chyba pani zalapala....ale bede do nich dzw dzis pod wieczor,wytytac....i ew powtorzyc jeszcze raz to co umknelo!!! Quote
kajk@ Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 :/ kurna ... Tydzień trochę mało :/ Mam nadzieję ze sie jeszcze chłopaki dotrą - tylko trzeba trochę więcej niż tydzień :shake: mam nadzieję ze to nie będzie tylko tydzień i basta. Quote
emilia2280 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Kciuki za Neo i Panstwa zeby dali szansé Bonuskowi. On chlopak nieklopotliwy. Quote
szafra Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Tak czułam Karmelciu, że nie wytrzymasz i zadzwonisz do Pani od razu :evil_lol:! Dla nich i dla Neo to nowa sytuacja i nie wiedzą pewnie jak się zachować ... A Bonusek zadziorny nie jest przecież :shake:. Ja myślę, że jednak będzie dobrze! Quote
Recommended Posts