elik Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zdjęcia bardzo proszę. Na razie z DT Więźniarki Słodki szczylek Turkuć podjadek - ciągle podjadała rezydentom :) Quote
Soko Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 No właśnie, już takie duże.. a jaki ogonek piękny! Mam świra na tym punkcie, bo my niestety ogonka nie mamy :( Quote
elik Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 majowa napisał(a):no urosło szczylatko urosło :smile: Urosło, urosło bo wcinało swoje żarełko i podkradało żarełko rezydentów, a jak duże jadły, to i od dużych wyżebrała smaczne kąski :razz: No i nie zdążyliście odwiedzić szczeniorki :shake: Soko napisał(a):No właśnie, już takie duże.. a jaki ogonek piękny! Mam świra na tym punkcie, bo my niestety ogonka nie mamy :( Ooooo a co sie staneło ? Już od dawna sie nie kopiuje ani uszków, ani ogonków. Quote
justysiek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='Ania102']Wspaniale! Dziękuję elik i emilio za to, że dałyście Belzebutowi-lejowi-srace-Ślicznej Sonieczce Wspaniałe Życie! Dziękuję Elik trzymaj się kochana i wstawiaj zdjątka jak będziesz miała, ciekawa jestem co z niej wyrosnie. Przy okazji zapraszam na taki wątek, świętokrzyska rzeczywistość. super zakończenie. http://www.dogomania.pl/threads/221908-Cztery-psy-zabrane-z-interwencji-ze-skandalicznych-warunków-potrzebujemy-wsparcia.?p=18498373 dołaczam się do podziekowań Ani, wspaniale że mała ma już swój dom, a nie udało by się gdyby nie to ze tak chętnie cioteczki pomogłyscie:) aż łezka się w oku kręci jak się pomyśli o tym maluchu:) Quote
Soko Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 elik ale Happy ma już prawie 6 lat ;) a wtedy zakaz wchodził dopiero w życie, zreszta ja byłam święcie wtedy przekonana, że taka mała kuleczka to jej urośnie z tego ogonek (taak, wiedza na poziomie -100000). Quote
elik Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 justysiek napisał(a):dołaczam się do podziekowań Ani, wspaniale że mała ma już swój dom, a nie udało by się gdyby nie to ze tak chętnie cioteczki pomogłyscie:) aż łezka się w oku kręci jak się pomyśli o tym maluchu:) Kochane Cioteczki piknie dziękujemy za podziękowania :p jak tylko możemy, to zawsze chętnie pomożemy, zwłaszcza, gdy współpraca mile się układa, a tu było miło :lol: Cały czas się zastanawiam czy wytrzymają ze sragwą, bo to siusiania i kupkanie w każdym kątku jest wielce uciążliwe, zwłaszcza rano, gdy sie wstaje i włazi w to lub owo, bo przez całą noc nie sprzątam, a mała na okrągło robi swoje :diabloti: Mam nadzieję, że nadrobi to urokiem osobistym, którego ma w ogromnych ilościach. Słodziak niemiłosierny, figlarka do potęgi entej. Drugą noc nie mogę przez smarkulę usnąć. Myślę co u niej :-( Quote
justysiek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 elik napisał(a):Kochane Cioteczki piknie dziękujemy za podziękowania :p jak tylko możemy, to zawsze chętnie pomożemy, zwłaszcza, gdy współpraca mile się układa, a tu było miło :lol: Cały czas się zastanawiam czy wytrzymają ze sragwą, bo to siusiania i kupkanie w każdym kątku jest wielce uciążliwe, zwłaszcza rano, gdy sie wstaje i włazi w to lub owo, bo przez całą noc nie sprzątam, a mała na okrągło robi swoje :diabloti: Mam nadzieję, że nadrobi to urokiem osobistym, którego ma w ogromnych ilościach. Słodziak niemiłosierny, figlarka do potęgi entej. Drugą noc nie mogę przez smarkulę usnąć. Myślę co u niej :-( dziekujemy, z naszej strony mamy podobne odczucia co do kontaktu:) było bardzo miło, bez Was były bysmy w bardzo trudnej sytuacji. miejmy nadzieje, że wytrzymaja z mala smarkula:) Quote
elik Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) [quote name='justysiek']dziekujemy, z naszej strony mamy podobne odczucia co do kontaktu:) było bardzo miło, bez Was były bysmy w bardzo trudnej sytuacji. miejmy nadzieje, że wytrzymaja z mala smarkula:) Jeszcze raz dziękuję. Dobrze, że Sonia to szczeniaczek, starszej kobitki, czy facia nie mogłabym przyjąć, bo moje czipsy są strasznie zazdrosne. Byłaby wojna :mad: Edited January 29, 2012 by elik Quote
justysiek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 elik napisał(a):Jeszcze raz dziękuję. Dobrze, że Sonia to szczeniaczek, starszej kobitki, czy facia nie mogłabym przyjąć, bo moje czipsy są strasznie zazdrosne. Byłby wojna :mad: no Forest to nawet do małej startował, nio fajnie, że ta historia tak wspaniale się zakończyła:) Quote
elik Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 justysiek napisał(a):... nio fajnie, że ta historia tak wspaniale się zakończyła:) Jeszcze poczekajmy, jeszcze się ni spieszmy... O zakończeniu będę mogła powiedzieć, jak ostanę obiecane zdjęcia małej :) Quote
Soko Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/209292-TEDDY-prosi-o-pomoc!_Dostalem-siekiera-w-glowe-a-teraz-chcieli-U%C5%9API%C4%86!-dt-ds-PILNIE!/page11 Kochane bardzo potrzebna pomoc - DT nie daje sobie rady z psiakiem, trzeba jak najszybciej coś znaleźć :( Quote
emilia2280 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='elik']Welli, Ty ze mną nie zadzieraj... Ja wiem co Ty masz na myśli pisząc o tym rogu obfitości. Oświadczam, że cokolwiek w tym rogu by się nie znajdowało, to.... no.... A tu śmiałam się w głos i musiałam staremu przeczytać, coby nie myślał, żem zbzikowała już całkiem z powodu dogo. Stary też rżał ze śmiechu :) Oprócz dzieci, innych zwierząt tam nie ma. A nie, jest stara papużyca hahaaaaaa, tez péklam ze smiechu ;pppp dzieci i inne zwierzéta :p A mala piékna wyrosla! nawet jak nie spaniel, bardzo ladna buzka! Quote
justysiek Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 elik napisał(a):Jeszcze poczekajmy, jeszcze się ni spieszmy... O zakończeniu będę mogła powiedzieć, jak ostanę obiecane zdjęcia małej :) :) dobrze, także czekamy:) Quote
wellington Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 elik napisał(a): bo to siusiania i kupkanie w każdym kątku jest wielce uciążliwe, zwłaszcza rano, gdy sie wstaje i włazi w to lub owo, bo przez całą noc nie sprzątam, a mała na okrągło robi swoje :diabloti: Drugą noc nie mogę przez smarkulę usnąć. Usnac nie mozesz a i do sprzatania tez niczego (juz) nie ma - niesprawiedliwe :diabloti: Quote
elik Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) wellington napisał(a):Usnac nie mozesz a i do sprzatania tez niczego (juz) nie ma - niesprawiedliwe :diabloti: No to żeby sprawiedliwości stało się za dość, za chwilę będę mieć nowego tymczasa. Tyle, że w przeciwieństwie do Soni, bardzo spokojna sunieczka. Justysiu, może już zmienimy tytuł ?? Edited February 1, 2012 by elik Quote
enia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 elik napisał(a):No to żeby sprawiedliwości stało się za dość, za chwilę będę mieć nowego tymczasa. Tyle, że w przeciwieństwie do Soni, bardzo spokojna sunieczka. Justysiu, może już zmienimy tytuł ?? JAK TO??????skąd? :) Quote
wellington Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 A nie mowilam ? Fortuna znow laskawym okiem spojrzala na Elik :) Quote
emilia2280 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 wellington napisał(a):A nie mowilam ? Fortuna znow laskawym okiem spojrzala na Elik :) aaaaaaaaaaaaahaha. 2 dni Ela wytrzymala bez posikiwania i kolejnego lysego brzuszka na pieeersiiii :p A juz sobie zwiozla toto, miala jechac tylko na przejazdzké pociágiem z psami ;ppp Quote
majowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 haha to ja chyba wiem skąd przyjechał nowy posikiwacz złośliwy :) Quote
emilia2280 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 hehe, ponoc z Gliwic :) tyle zdázyla mi Ela przez telefon napomknác. jutro pewnie dowiemy sié wiele o tej sunieczce :p Quote
justysiek Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 elik napisał(a):No to żeby sprawiedliwości stało się za dość, za chwilę będę mieć nowego tymczasa. Tyle, że w przeciwieństwie do Soni, bardzo spokojna sunieczka. Justysiu, może już zmienimy tytuł ?? zmieniony:) czyli już mozna się cieszyć?:) Quote
emilia2280 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 o jaaaaaaaaaaaa, co za tytul! Justysiek, moze z pominiéciem mnie i Elik a o suniiiiiiiii plsssssss :) niemniej dziékujemy za mily tytul, ale hihi, trza na psi zmienic ;ppp Quote
justysiek Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 emilia2280 napisał(a):o jaaaaaaaaaaaa, co za tytul! Justysiek, moze z pominiéciem mnie i Elik a o suniiiiiiiii plsssssss :) niemniej dziékujemy za mily tytul, ale hihi, trza na psi zmienic ;ppp :) ok zmienie, to napisze tu ELIK i Emilia2280 JESTEŚCIE WIELKIE, OGROMNIE JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY ZA POMOC ZARÓWNO W DT JAK I W ZNALEZIENIU MAŁEJ DOMKU!!! Quote
Recommended Posts