Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majowa napisał(a):
no urosło szczylatko urosło :smile:

Urosło, urosło bo wcinało swoje żarełko i podkradało żarełko rezydentów, a jak duże jadły, to i od dużych wyżebrała smaczne kąski :razz:
No i nie zdążyliście odwiedzić szczeniorki :shake:

Soko napisał(a):
No właśnie, już takie duże.. a jaki ogonek piękny! Mam świra na tym punkcie, bo my niestety ogonka nie mamy :(

Ooooo a co sie staneło ? Już od dawna sie nie kopiuje ani uszków, ani ogonków.

Posted

[quote name='Ania102']Wspaniale! Dziękuję elik i emilio za to, że dałyście Belzebutowi-lejowi-srace-Ślicznej Sonieczce Wspaniałe Życie!
Dziękuję

Elik trzymaj się kochana i wstawiaj zdjątka jak będziesz miała, ciekawa jestem co z niej wyrosnie.

Przy okazji zapraszam na taki wątek, świętokrzyska rzeczywistość.

super zakończenie.
http://www.dogomania.pl/threads/221908-Cztery-psy-zabrane-z-interwencji-ze-skandalicznych-warunków-potrzebujemy-wsparcia.?p=18498373

dołaczam się do podziekowań Ani, wspaniale że mała ma już swój dom, a nie udało by się gdyby nie to ze tak chętnie cioteczki pomogłyscie:)
aż łezka się w oku kręci jak się pomyśli o tym maluchu:)

Posted

elik ale Happy ma już prawie 6 lat ;) a wtedy zakaz wchodził dopiero w życie, zreszta ja byłam święcie wtedy przekonana, że taka mała kuleczka to jej urośnie z tego ogonek (taak, wiedza na poziomie -100000).

Posted

justysiek napisał(a):
dołaczam się do podziekowań Ani, wspaniale że mała ma już swój dom, a nie udało by się gdyby nie to ze tak chętnie cioteczki pomogłyscie:)
aż łezka się w oku kręci jak się pomyśli o tym maluchu:)

Kochane Cioteczki piknie dziękujemy za podziękowania :p jak tylko możemy, to zawsze chętnie pomożemy, zwłaszcza, gdy współpraca mile się układa, a tu było miło :lol:
Cały czas się zastanawiam czy wytrzymają ze sragwą, bo to siusiania i kupkanie w każdym kątku jest wielce uciążliwe, zwłaszcza rano, gdy sie wstaje i włazi w to lub owo, bo przez całą noc nie sprzątam, a mała na okrągło robi swoje :diabloti:

Mam nadzieję, że nadrobi to urokiem osobistym, którego ma w ogromnych ilościach. Słodziak niemiłosierny, figlarka do potęgi entej. Drugą noc nie mogę przez smarkulę usnąć. Myślę co u niej :-(

Posted

elik napisał(a):
Kochane Cioteczki piknie dziękujemy za podziękowania :p jak tylko możemy, to zawsze chętnie pomożemy, zwłaszcza, gdy współpraca mile się układa, a tu było miło :lol:
Cały czas się zastanawiam czy wytrzymają ze sragwą, bo to siusiania i kupkanie w każdym kątku jest wielce uciążliwe, zwłaszcza rano, gdy sie wstaje i włazi w to lub owo, bo przez całą noc nie sprzątam, a mała na okrągło robi swoje :diabloti:

Mam nadzieję, że nadrobi to urokiem osobistym, którego ma w ogromnych ilościach. Słodziak niemiłosierny, figlarka do potęgi entej. Drugą noc nie mogę przez smarkulę usnąć. Myślę co u niej :-(

dziekujemy, z naszej strony mamy podobne odczucia co do kontaktu:) było bardzo miło, bez Was były bysmy w bardzo trudnej sytuacji.
miejmy nadzieje, że wytrzymaja z mala smarkula:)

Posted (edited)

[quote name='justysiek']dziekujemy, z naszej strony mamy podobne odczucia co do kontaktu:) było bardzo miło, bez Was były bysmy w bardzo trudnej sytuacji.
miejmy nadzieje, że wytrzymaja z mala smarkula:)
Jeszcze raz dziękuję.
Dobrze, że Sonia to szczeniaczek, starszej kobitki, czy facia nie mogłabym przyjąć, bo moje czipsy są strasznie zazdrosne. Byłaby wojna :mad:

Edited by elik
Posted

elik napisał(a):
Jeszcze raz dziękuję.
Dobrze, że Sonia to szczeniaczek, starszej kobitki, czy facia nie mogłabym przyjąć, bo moje czipsy są strasznie zazdrosne. Byłby wojna :mad:

no Forest to nawet do małej startował,
nio fajnie, że ta historia tak wspaniale się zakończyła:)

Posted

justysiek napisał(a):
...
nio fajnie, że ta historia tak wspaniale się zakończyła:)

Jeszcze poczekajmy, jeszcze się ni spieszmy... O zakończeniu będę mogła powiedzieć, jak ostanę obiecane zdjęcia małej :)

Posted

[quote name='elik']Welli, Ty ze mną nie zadzieraj... Ja wiem co Ty masz na myśli pisząc o tym rogu obfitości. Oświadczam, że cokolwiek w tym rogu by się nie znajdowało, to.... no....

A tu śmiałam się w głos i musiałam staremu przeczytać, coby nie myślał, żem zbzikowała już całkiem z powodu dogo.

Stary też rżał ze śmiechu :)
Oprócz dzieci, innych zwierząt tam nie ma. A nie, jest stara papużyca

hahaaaaaa, tez péklam ze smiechu ;pppp dzieci i inne zwierzéta :p

A mala piékna wyrosla! nawet jak nie spaniel, bardzo ladna buzka!

Posted

elik napisał(a):

bo to siusiania i kupkanie w każdym kątku jest wielce uciążliwe, zwłaszcza rano, gdy sie wstaje i włazi w to lub owo, bo przez całą noc nie sprzątam, a mała na okrągło robi swoje :diabloti:

Drugą noc nie mogę przez smarkulę usnąć.

Usnac nie mozesz a i do sprzatania tez niczego (juz) nie ma - niesprawiedliwe :diabloti:

Posted (edited)

wellington napisał(a):
Usnac nie mozesz a i do sprzatania tez niczego (juz) nie ma - niesprawiedliwe :diabloti:

No to żeby sprawiedliwości stało się za dość, za chwilę będę mieć nowego tymczasa. Tyle, że w przeciwieństwie do Soni, bardzo spokojna sunieczka.

Justysiu, może już zmienimy tytuł ??

Edited by elik
Posted

elik napisał(a):
No to żeby sprawiedliwości stało się za dość, za chwilę będę mieć nowego tymczasa. Tyle, że w przeciwieństwie do Soni, bardzo spokojna sunieczka.

JAK TO??????skąd? :)

Posted

wellington napisał(a):
A nie mowilam ?
Fortuna znow laskawym okiem spojrzala na Elik :)

aaaaaaaaaaaaahaha. 2 dni Ela wytrzymala bez posikiwania i kolejnego lysego brzuszka na pieeersiiii :p A juz sobie zwiozla toto, miala jechac tylko na przejazdzké pociágiem z psami ;ppp

Posted

elik napisał(a):

zmieniony:)
czyli już mozna się cieszyć?:)

Posted

emilia2280 napisał(a):
o jaaaaaaaaaaaa, co za tytul! Justysiek, moze z pominiéciem mnie i Elik a o suniiiiiiiii plsssssss :) niemniej dziékujemy za mily tytul, ale hihi, trza na psi zmienic ;ppp

:) ok zmienie,

to napisze tu ELIK i Emilia2280 JESTEŚCIE WIELKIE, OGROMNIE JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY ZA POMOC ZARÓWNO W DT JAK I W ZNALEZIENIU MAŁEJ DOMKU!!!