elik Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) enia napisał(a):JAK TO??????skąd? :smile: Z wielkiej budy z mokrą słomą. Gdyby ją dobra dusza nie zabrała w poniedziałek z punktu przetrzymań, to pewnie wczoraj rano znaleźliby ciałko przymarznięte do zamarzniętej słomy :-( Na szczęście przedwczorajszą bardzo mroźną noc spała już w domku, a od wczoraj jest u mnie. [FONT=Comic Sans MS]Szukamy bardzo dobrego domku dla Wenus z... budy.[/FONT] Edited February 1, 2012 by elik Quote
elik Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) wellington napisał(a):A nie mowilam ? Fortuna znow laskawym okiem spojrzala na Elik :) Ja tą wellington to chyba uduszę, wykrakała :mad: Czy można było nie zabrać tego szkraba z tej budy z mokrą słomą ? A że pomagałam w jej transporcie do DT, który okazał się nieodpowiedni dla takiej kruszynki, to... jest u mnie na DT [FONT="][/FONT] [FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT] Edited February 1, 2012 by elik Quote
majowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 tak myślałam że to to Maleństwo, podczytywałam wątek a jak jej kolega? Quote
elik Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 majowa napisał(a):tak myślałam że to to Maleństwo, podczytywałam wątek a jak jej kolega? Musiały go dziewczyny tam zostawić. Tak na kolanie nie było można znaleźć mu innego DT, ale będą pilnie szukać. Tam jest zbyt dużo posów, jak na takie maluszki. Bardzo mi żal tamtego psiaka, ale mój Bingo nie przyjmie żadnego samca. Quote
emilia2280 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 justysiek napisał(a)::) ok zmienie, to napisze tu ELIK i Emilia2280 JESTEŚCIE WIELKIE, OGROMNIE JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY ZA POMOC ZARÓWNO W DT JAK I W ZNALEZIENIU MAŁEJ DOMKU!!! aaaaaaaaaaaaaaaahaha, no nie, uduszé ;ppp ermmm a moze tak: Wigilijna Sonia znalazla wspanialy dom w Krakowie :) Elu, Twoje sceeeenieeeeee piékne i jakies takie grubasne ;ppp Zalóz Wenus osobny wátek i powiedz kiedy oglaszac toto zanim sié nacieszysz :p Quote
elik Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 emilia2280 napisał(a): Elu, Twoje sceeeenieeeeee piékne i jakies takie grubasne ;ppp Zalóz Wenus osobny wátek i powiedz kiedy oglaszac toto zanim sié nacieszysz :p Emilko, ona jest okropnie chuda :( Jak ją głaszczę, wyczuwam kręgosłup i kości miednicy. Chudzinka okropna, tylko ma napuszoną sierść - była myta & kompana, bo okrutnie woniała :) a że ma bujny włos, to tak wygląda, jakby była grubaśka. Ją koniecznie trzeba podtuczyć. Czas naglił i miała jechać do innych psiaków (choć nie tak licznych, jak się okazało) więc została zaszczepiona p/chorobom wirusowym, a nie była odrobaczona. Obawiam się, że robali w brzucholku co niemiara. Ile trzeba odczekać po szczepieniu ? Wątek oczywiście założę :) Quote
Soko Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Aaaa jakie cudo! Dajcie mi ją od zaraz! Natychmiast! Quote
elik Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Soko napisał(a):Aaaa jakie cudo! Dajcie mi ją od zaraz! Natychmiast! A domek sprawdzony????? Bez sprawdzenia nie dajemy, zwłaszcza takich cudaczków :) Quote
Soko Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 A tam sprawdzony - Happy ją zaraz by na kotleta przerobiła :P Quote
elik Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Soko napisał(a):A tam sprawdzony - Happy ją zaraz by na kotleta przerobiła :P No to domek się skreśla z ewidencji :evil_lol: Na osłodę skreślonemu domkowi tudzież innym domkom, zdjęcia Soni z DS Tu z młodszą latoroślą Państwa A to wygląda mi na rękę Pana Grzegorza Śpiący poftorek :) Edited February 1, 2012 by elik Quote
wellington Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Nareszcie jakis normalny pies a nie stale te rude rasopodobne, zgryzliwe, klapiace, niszczace , nie zamierzajace nauczyc sie jakiejkolwiek kindersztuby :p Przeslodki szkrabulek, ciekawe co z niej wyrosnie - ta zagadka to dodatkowy atut takich koktajli :loveu: Elik, masz prawdziwe cudo w domu ! Quote
elik Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 wellington napisał(a):Nareszcie jakis normalny pies a nie stale te rude rasopodobne, zgryzliwe, klapiace, niszczace , nie zamierzajace nauczyc sie jakiejkolwiek kindersztuby :p Przeslodki szkrabulek, ciekawe co z niej wyrosnie - ta zagadka to dodatkowy atut takich koktajli :loveu: Elik, masz prawdziwe cudo w domu ! Dziękuję bardzo, bardziście kochana wellinton. Nareszcie znalazł się psiak zasługujący na uznanie :evil_lol: Ale nie byłaym tak całkiem pewna, czy on (a raczej ona) nie ma w sobie jakiejś rasy hi hi hi . Ja widzę w jej łebku miniaturkę psa berneńskiego :eviltong: Quote
elik Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 wellington napisał(a):Nareszcie jakis normalny pies a nie stale te rude rasopodobne, zgryzliwe, klapiace, niszczace , nie zamierzajace nauczyc sie jakiejkolwiek kindersztuby :p Przeslodki szkrabulek, ciekawe co z niej wyrosnie - ta zagadka to dodatkowy atut takich koktajli :loveu: Elik, masz prawdziwe cudo w domu ! Dziękuję bardzo, bardziście kochana wellinton. Nareszcie znalazł się psiak zasługujący na uznanie :evil_lol: Ale nie byłaym tak całkiem pewna, czy on (a raczej ona) nie ma w sobie jakiejś rasy hi hi hi . Ja widzę w jej łebku miniaturkę psa berneńskiego :eviltong: Soko napisał(a):TO jest Sonia? Jak podrosła.. Tak podrosła, bo to nie pies, tylko turkuć podjadek. Po zjedzeniu swojej porcji, wyjadała moim biednym psiakom z ich misek. Quote
majowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Przyjemnie sie patrzy na Sonie na włościach :) Wenus faktyczmnie ma cos z berneńczyka :) jakis czas temu wlaśnie szczeniaka berneńczyka szukała moja szwagierka tyle ze ona chce rasowego a nie w typie :( Quote
elik Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 majowa napisał(a):Przyjemnie sie patrzy na Sonie na włościach :) Wenus faktyczmnie ma cos z berneńczyka :) jakis czas temu wlaśnie szczeniaka berneńczyka szukała moja szwagierka tyle ze ona chce rasowego a nie w typie :( Nic to, niunia znajdzie swojego amatora, który ją będzie bardzo kochał za jej serduszko, a nie za papiry rasowca :) Quote
majowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 my tam z TZ prowadzimy ostrą indoktrynację to jest tak jak ktoś nigdy nie miał psa ani innego zwierza, mysli że rasowy da mu pewność ze zdrowy że spokojny, nieagresywny ale to dobrzy odpowiedzialni ludzie, jak powiem że szczenie to może choć zerkną, a myslę że jak zerkną to pokochają, miałam nawet do nich dzwonic bo oni obecnie mieszkaja tam skąd maleństwo przyjechało Quote
elik Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 majowa napisał(a):my tam z TZ prowadzimy ostrą indoktrynację to jest tak jak ktoś nigdy nie miał psa ani innego zwierza, mysli że rasowy da mu pewność ze zdrowy że spokojny, nieagresywny ale to dobrzy odpowiedzialni ludzie, jak powiem że szczenie to może choć zerkną, a myslę że jak zerkną to pokochają, miałam nawet do nich dzwonic bo oni obecnie mieszkaja tam skąd maleństwo przyjechało Ale heca, to mała zrobiła by sobie wycieczkę do kraka i z powrotem :evil_lol: Quote
majowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 takie życie ;) jak moj TZ wroci do domu to poproszę żeby siostrę trochę urobił żeby choć na zdjęcia zerknęła Maleństwa nic nie obiecuje bo oni ostatnio stwierdzili ze na psa za wczesnie, że może oni nie gotowi, ale to ja im powtarzam że najtrudniej zdecydować się na pierwszego, kolejne juz z górki, a potem zaczyna się zbieractwo:diabloti: Quote
Ania102 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Sonia widać, że szczęśliwa a jaka wydaje się być grzeczna:) Venus ma śliczną mordeczkę:) a ile ma farta dziewczynka, że Psiego Anioła spotkała Quote
elik Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 majowa napisał(a):takie życie ;-) jak moj TZ wroci do domu to poproszę żeby siostrę trochę urobił żeby choć na zdjęcia zerknęła Maleństwa... Może jeszcze nie dojrzeli do to, że dom bez psa, to nie dom :-P Ania102 napisał(a):Sonia widać, że szczęśliwa a jaka wydaje się być grzeczna:)... Obawiam się, że za grzeczna. Ania102 napisał(a):Venus ma śliczną mordeczkę:) a ile ma farta dziewczynka, że Psiego Anioła spotkała Lusia vell Wenus ma urzekająca morduchnę i faktycznie miała szczęście, że ją wypatrzono w tej wielkiej budzie. Quote
emilia2280 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Soko napisał(a):A tam sprawdzony - Happy ją zaraz by na kotleta przerobiła :P aaaaaaaaaahaha. no to sprawdzony! ze odpada ;ppp A Sonia jakie baki zapuscila :OOO jak wlochaty spaniel ;ppp i brwi cos rosná hehe, tylko patrzec jak blond grzywka wyskoczy :P Quote
justysiek Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 o kurde ale sie "mała" zmieniła:):evil_lol: teraz to ona mi bardziej sznaucera niż spanielka przypomina:evil_lol::eviltong: sliczna jest:loveu: Quote
Recommended Posts