Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może mąż się nie zgodził - chociaż mój przyszły nie będzie miał nic do gadania, pies będzie ze mną w pakiecie :evil_lol:
A w zooplusie nie ma jakiejś taniej torby, gdzie by ją zamknął na kilka miesięcy aż dorośnie? :lol: Ja poszperam, trzeba tez obserwować bazarki..

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soko napisał(a):
Może mąż się nie zgodził - chociaż mój przyszły nie będzie miał nic do gadania, pies będzie ze mną w pakiecie :evil_lol:
A w zooplusie nie ma jakiejś taniej torby, gdzie by ją zamknął na kilka miesięcy aż dorośnie? :lol: Ja poszperam, trzeba tez obserwować bazarki..

Same sadystyczne Ciocie na tym wątku.

Kochane dzieciątko do torby ? :shake:

Posted

Soko napisał(a):
wellington, czy mi się zdaje, czy Eli się coś nie podoba?

Nooo wszysytko mi siem podobi, pod waronkiem, że nikt nie bendzie posponował mojego najukochańszego dzieciąteczka :mad: :angryy:

Posted

wellington napisał(a):

No pięknie. Takie słodkie maleństwo traktować na równi z bandziorem :-(
Koniec świata.

No jak i mamuśka przeciwko mnie. Ale chociaż ładną klatkę mi szykuje.
Ale jednak klatkę :placz:

Posted

emilia2280 napisał(a):
haaaaaaaaaaaaaa, péklam ze smiechu, zelbeton i maska jak dla Hannibala :diabloti: pasuje! :evil_lol:

narazie já zadrutujemy, takim czyms z allegro, zeby zaczela sie przyzwyczajac do kratek :lol:

http://allegro.pl/kojec-wybieg-dla-psa-gryzonia-84x90-cm-gratisy-i2059468928.html

Te druciki to jak pajeczyna - Hannibalka przegryzie w mig...
Ja pisalam o klatce w ktorej Lecter siedzial, nie o masce. Gdziezbym taki slodki pyzio wsadzila w maske ?
Byl kiedys czlowiek w zelaznej masce, ale nie pies !

Posted

Oglosilam smarka na Gumtree, ma wyróznienie za 8zl tylko, bo to sceeniak, nie potrzebuje wiékszej reklamy:

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Sonia-zywe-srebro-w-typie-Cocker-Spaniel-W0QQAdIdZ348059685

na szybko sama napisalam hehe:

Sunia zostala znaleziona na klatce schodowej w Wigilié. Obecnie przebywa w domu tymczasowym, gdzie zostala odrobaczona i zaszczepiona pierwszá szczepionká.

Sonia jest szczeniéciem bardzo aktywnym, na chwilé nie mozna spuscic jej z oka, jak kazdego aktywnego szczeniaka. Jest bardzo towarzyska i pojétna, odwazna - szczeka na wiéksze psy "pyskuje", kiedy nie chcá sié z niá bawic. Uczy sié zalatwiac na podklad i juz wie, ze czeka já nagroda w postaci smakolyka, jesli skorzysta z podkladu- biegnie wtedy szybko do pudelka z nagrodami az pláczá jej sié nózki.

Jeśli masz więcej pytań skontaktuj się z nami.

Wydamy Sonié tylko i wyłącznie do odpowiedzialnego domu.

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:

tel. 501 545 399

Posted

Kochana Emilko dopisz proszę, że warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed i po-adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej, gdzie jednym z warunków jest zobowiązanie do sterylizacji.
Bez tego zastrzeżenie wiele oszołomów będzie mi niepotrzebnie zabierać czas, dyskutując po kiego grzyba sterylka :angryy:

Posted

Dopisane Elu, dziékujé ze to zauwazylas, moje pierwsze ogloszenia hihi. Narazie wszystkie ancymonki, Brunonki i Sonie sá na pierwszej stronie Gumtree :) Mamunia im wykupila najlepsze wyróznienia :)

Posted

emilia2280 napisał(a):
Dopisane Elu, dziékujé ze to zauwazylas, moje pierwsze ogloszenia hihi. Narazie wszystkie ancymonki, Brunonki i Sonie sá na pierwszej stronie Gumtree :) Mamunia im wykupila najlepsze wyróznienia :)

I dopisz prosze koniecznie ze wykonanie sterylki zostanie w swoim czasie sprawdzone przez miedzynarodowy komitet pomocy rudym plagom !

Posted (edited)

wellington napisał(a):
I dopisz prosze koniecznie ze wykonanie sterylki zostanie w swoim czasie sprawdzone przez miedzynarodowy komitet pomocy rudym plagom !

W którym naczelną i opiniotwórczą rolę odgrywa guru miss wellington. Tadadannnnn :evil_lol:

A ruda plaga miała już pierwszy telefon z krakówka achaaa. Co prawda z drugiego końca, ale zawsze z krakówka - domek z ogrodem, posesja ogrodzona, pani zgadza się na wszystkie warunki.
Wysłałam ankietę i (nie bijcie) zdjęcia tego nowego znalezionego w Gdańsku spanielka.

Edited by elik
Posted

enia napisał(a):
to trzymać kciuki czy nie?:lol:;)

Że Kraków, to dobrze, ale to dopiero pierwsza oferta, sama nie wiem, co radzicie :roll:
Ona taka mala... :shake:

Posted

elik napisał(a):
Że Kraków, to dobrze, ale to dopiero pierwsza oferta, sama nie wiem, co radzicie :roll:

ale co Ci szkodzi poznać ludzi? może tak samo zakręceni?:lol:

Posted (edited)

[quote name='enia']ale co Ci szkodzi poznać ludzi? może tak samo zakręceni?:lol:
Odpuścić nie zamierzam, bo a nuż okażą się odpowiednim domkiem :)

I na tablicy jest ogłoszenie Soni :) Dodam jeszcze kilka zdjęć, ale nie wiem jak z serwera wkleić. Na kompie nie mam bo wykasowałam, zostały takie bedle jakie :(

http://tablica.pl/oferta/sonia-zywe-srebro-w-typie-cocker-spaniel-IDFTJf.html

Edited by elik
Posted

elik napisał(a):

hehe, Ela znów od piersi nie chce odstawic plagi rudej :p

Eluniu, jak dobry dom to oddaj, ja Ci podeslé z miejsca kolejne zarobaczone szczeeeenieeee do noszenia na piersii :)

oo, a kto zrobil pladze rudej tablicé? Ty Elu?