Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
Ja mam wolne dopiero od poniedziałku do środy i w niedziele 11 marca

ja mogę od poniedziałku do piątku od rana(dajcie znać to przyjadę):lol:

Posted

Wyslalam prosbe o ogloszenie Tosi do gazety Wyborczej, przemila Pani redaktor odpowiedziala mi ze zamiesci Tosie i inne ktore wysylalam, ale niestety trzeba troszke poczekac, bo jest teraz przystanek Lodz, i gazeta byla zobligowana do zmian, ktore uniemozliwiaja na ten moment zamieszczenie ogloszen.jak tylko sie skonczy wszystkie ogloszenia i w tym Tosia ukaza sie.

Posted

ja ma wolne tylko weekendy, ewentualnie piątek :) tylko znowu będą cyrki z tymi karteczkami, że jestem niepełnoletnia itd :roll: po 11 marca jestem w stanie tylko z Włoszką przyjść (Włosi z wymiany do nas przyjeżdżają, przez 2 tygodnie wszędzie muszę z moją chodzić), ale ona może po prostu towarzyszyć ;)
mam nadzieję że będę mogła iść z Tosią :)

Posted

Cioteczki,nam osatnio powiedzieli ze nie mozna wychodzic z zadnymi psami bo sie inne denerwuja i przez to sa zagryzienia,wiec sie tak nie szykujcie,bo nam nie pozwolą.
No chyba ze ty Julia jakos to załatwisz.

Posted

Tosiu, do góry, hop! :)
mogę przyjść ;) tylko wtedy ona musiałaby jeszcze raz przyjechać do Polski, żeby ją, czy jakiegoś innego psa zabrać.

Posted

Nanka napisał(a):
Tosiu, do góry, hop! :)
mogę przyjść ;) tylko wtedy ona musiałaby jeszcze raz przyjechać do Polski, żeby ją, czy jakiegoś innego psa zabrać.

Przyjdź, przyjdź koniecznie. Może opowie innym i się Włosi wzruszą i ruszą na polskie schroniska po psiaki. Jak im będzie zależało to przyjadą po zwierzaki, albo będą kombinować transporty.:razz: