szajbus Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 I co z tego,ze nierasowa. Za to jedyna w swoim rodzaju. Nierasowce maja to do siebie, że nie ma drugiego takiego egzemplarza. Tosca śmigaj do góry Quote
hanka456 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Uparte dziewczyny dzialaja cuda. Uparta Nanka i jej uparte kolezanki z Dogomanii nie opuszcza Tosci, tylko niech ta dominantka sie troche z boksu utemperuje. Quote
Ania Agata Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Oryginalna i jedyna Tosca szuka domu. Tosca, dasz radę! Quote
julia.zuzanna Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 właśnie dziewczyny - zbierajcie się, bo są chyba w 4 w boksie, można będzie wyjść :) Quote
ewatonieja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ja mam wolne dopiero od poniedziałku do środy i w niedziele 11 marca Quote
szajbus Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Tosia biegniemy na spacerek, na pierwszą stronke ( na razie) Quote
ciapuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ewatonieja napisał(a):Ja mam wolne dopiero od poniedziałku do środy i w niedziele 11 marca ja mogę od poniedziałku do piątku od rana(dajcie znać to przyjadę):lol: Quote
hanka456 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Wyslalam prosbe o ogloszenie Tosi do gazety Wyborczej, przemila Pani redaktor odpowiedziala mi ze zamiesci Tosie i inne ktore wysylalam, ale niestety trzeba troszke poczekac, bo jest teraz przystanek Lodz, i gazeta byla zobligowana do zmian, ktore uniemozliwiaja na ten moment zamieszczenie ogloszen.jak tylko sie skonczy wszystkie ogloszenia i w tym Tosia ukaza sie. Quote
Nanka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ja ma wolne tylko weekendy, ewentualnie piątek :) tylko znowu będą cyrki z tymi karteczkami, że jestem niepełnoletnia itd :roll: po 11 marca jestem w stanie tylko z Włoszką przyjść (Włosi z wymiany do nas przyjeżdżają, przez 2 tygodnie wszędzie muszę z moją chodzić), ale ona może po prostu towarzyszyć ;) mam nadzieję że będę mogła iść z Tosią :) Quote
Niewiasta_21 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cioteczki,nam osatnio powiedzieli ze nie mozna wychodzic z zadnymi psami bo sie inne denerwuja i przez to sa zagryzienia,wiec sie tak nie szykujcie,bo nam nie pozwolą. No chyba ze ty Julia jakos to załatwisz. Quote
Nanka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 łee... lipa! Tosca ma nowy, mały banerek i plakat: http://www.vilcacora.info.pl/anka/schron/toscaplakat.pdf jak byście mogły rozwieszać go przy okazji chodzenia z plakatami Fundacji, to była bym wdzięczna. w ogóle byłabym wdzięczna gdybyście go gdzieś porozwieszały ;) Quote
hanka456 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Mi sie wydaje, ze z Wloszka mozesz przyjsc, moze wWoszka sie zakocha w jakims, a moze w Tosi? Wlochy nie tak daleko. Quote
szajbus Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Na dobranoc biegniemy na pierwsza stronkę i czekamy na domek Quote
Isabel Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dzień dobry sunieczko, oby był dla ciebie jak najlepszy! Quote
szajbus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Tosia , lecimy na pierwsza stronkę i wypatrujemy domku Quote
Nanka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Tosiu, do góry, hop! :) mogę przyjść ;) tylko wtedy ona musiałaby jeszcze raz przyjechać do Polski, żeby ją, czy jakiegoś innego psa zabrać. Quote
szajbus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Tosiu, biedna sunieczko, kiedy sie los uśmiechnie do ciebie? Quote
Ania Agata Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nanka napisał(a):Tosiu, do góry, hop! :) mogę przyjść ;) tylko wtedy ona musiałaby jeszcze raz przyjechać do Polski, żeby ją, czy jakiegoś innego psa zabrać. Przyjdź, przyjdź koniecznie. Może opowie innym i się Włosi wzruszą i ruszą na polskie schroniska po psiaki. Jak im będzie zależało to przyjadą po zwierzaki, albo będą kombinować transporty.:razz: Quote
Recommended Posts