Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nanka napisał(a):
w związku z przyjazdem Włoszek:
przez następne dwa tygodnie mieszkam u babci, która nie ma kompa, więc nie będzie mnie w necie. jeśli chodzi o przyjazd do schronu, to w grę wchodzą tylko czwartki (15 i 22 marca). pozostaje pytanie, od kiedy schron jest czynny wg. czasu letniego? 15 marca w schronie mogłybyśmy być najwyżej pół godziny, nie wiem jeszcze jak 22. jak będę wiedzieć kiedy mogłybyśmy (ze swojej strony) przyjechać, to napiszę do Natalki na kom (właśnie Natalka, mogłabyś wtedy spytać się Julki czy możemy przyjechać, i wolontariuszek kto wtedy będzie?). kontakt do mnie: 669882791
dziękuję Wam z góry za wszelką pomoc :)

ja moge być,rzeczywiscie trzeba sie skontaktowac z Julia wczesniej bo przyjedziemy i co? jak jej nie bedzie to nic nie zrobimy pozytecznego oprócz głaskania psów i fotografowania, a chyba chciałas Nana wyjśc z psami?
ja ostatnio wyręczyłam panów pielęgniarzy i posprzatałam wokół Sary bo tonęła w odchodach,szkoda by leczenie poszło na marne
pozdrawiam jakby co to daj znać mam wolne 22 :) pozdrowionka

i Prosimy o domek dla sympatycznej,niewielkiej suni Toski :)