Nanka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 dziękujemy, dziękujemy :loveu: Tosiu, cieszę się twoim szczęściem :multi: (nawet sobie nie wyobrażacie jak) ale wspaniale trafiła :smile: no i oczywiście czekamy na relację z nowego domku ;) super!! Quote
szajbus Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 No i się poryczałam ze szczęścia. Tosieńko los sie do ciebie uśmiechnął. Doczekałaś sie skarbeńko!:multi::multi::multi: Bądź szczęśliwa w nowym domku i dogadaj sie z tymi koteczkami. To teraz twoja nowa rodzina. Pani Małgosiu, nie mogła nam pani sprawić piękniejszego prezentu świątecznego. Nam i Tosi. DZIĘKUJEMY SERDECZNIE :loveu::loveu::loveu: Quote
Nanka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 heh, dopiero teraz się zorientowałam, że Tosia miała wirtualną opiekunkę :lol: Natalko, proszę spytaj się Pani, jak znalazła Tosię? :) Quote
Ania Agata Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Brak mi słów z tej radości!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ewatonieja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 jakas znajoma tej Pani przychodzi do naszego schroniska,nie wiem czy to przypadkiem nie Jola, podrzuciła Pani Gosi linki :) Quote
Miles Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Ale sie potwornie cieszę!!Gratuluje Ci TOsiu;] Quote
Nanka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 a Pani ma link do tego wątku? bo może by napisała jak tam Tosia ;) Quote
Niewiasta_21 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wstawie jeszcze takie dwa fajne zdiecia Toski: 1.Przyczajona Tosca ala sysunia: " class="ipsImage" alt=""> 2.Oraz Tosca ala wampir atakuje: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Niewiasta_21 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Toska jest poprostu zuepłnie bezproblemowym psem. Nie załatwia sie w domu,nie rozrabia,nie wyje gdy zostaje sama. Cód miód i pod tym względem pani jest bardzo zadowolona :-) Tylko jakos na te kotki dziwnie reaguje i trzeba bedzie troche pracy włożyc w to zeby jakos sie dogadały zwierzaki ze sobą.Bo narazie sa oddzielone od siebie. Trzymajmy kciuki zeby Tosia szybko zaakceptowała kotki :-) Quote
Nanka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 trzymamy :) kochana Tosia :loveu: tak się cieszę, że jest już w domu ;) Quote
Recommended Posts