Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani jest sprawdzona,prowadzi współpracę z Fundacja Azyl Pod Psim Aniołem
ma w domu 3 koty i stworzy Tosi wspaniały domek,Pani przyjedzie w piatek albo w sobote bo nie może sie doczekać, nie chce tez by Tosce sie coś stał o w miedzy czasie

Posted

Ja równiez rozmawiałam z pania,naprawde uwazam ze jest w porzadku i niema co panikowac. Zwłaszcza ze jest to pani która działa w Fundacji. Jesli wszystko pujdzie dobrze to w piatek pani przyjedzie po Tosce :-)
Oczywiscie bede na miejscu zeby wszystkiego dopilnowac :-)

Posted

a my dzis ja wymizialismy.. i jeszcze reszte z jej boksu! trafila naprawde do spokojnego gdzie nie ma wiekszych klotni :)
Tosca jeszcze kilka godzin i bedziesz jchac do nowego domku!!

Posted

Jak się cieszę,że dzisiaj już jest pt;]Mysle że Tosia tez się z tego cieszy,choc jeszcze nie wie jaka to niespodzianka ją czeka;]

Posted

wie o niespodziance bo jej powiedziałyśmy :lol: na prawdę w dobrym boksie siedzi :) ale zesmutniała bardzo, dobrze że już dziś po nią Pani przyjedzie ;)

Posted

Tosia pojechala :multi::multi:
tutaj jeszcze w boksie dzis:

a tutaj z nowa pancia:

a tu juz Tosca grzala tyleczek w samochodziku cala szczesliwa :) (Pancia oczywiscie tez!!)

TRZYMAJ SIE TOSIENKO!!! KOCHANEGO DOMKU ZYCZE CI I WSZYSTKIEGO NAJ..... :bigcool::hand::bigcool:

Posted

Tak i Tosia juz pojechała,nowa pani zachwycona Tosią :-) takie imie jej juz chyba zostanie. Zobaczymy jeszcze czy Tosia dogada sie z kotkami pani. Oby wiecej takich ludzi było jak p.Małgosia. Bardzo dziekuje za adopcje Toski!! :loveu:

" class="ipsImage" alt="">