Nanka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 oddamy Pani Tosię bez żadnej wizyty, umowy? ja się na tym nie znam, ale myślę że powinnyśmy coś z tym zrobić. Quote
ewatonieja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Pani jest sprawdzona,prowadzi współpracę z Fundacja Azyl Pod Psim Aniołem ma w domu 3 koty i stworzy Tosi wspaniały domek,Pani przyjedzie w piatek albo w sobote bo nie może sie doczekać, nie chce tez by Tosce sie coś stał o w miedzy czasie Quote
Niewiasta_21 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ja równiez rozmawiałam z pania,naprawde uwazam ze jest w porzadku i niema co panikowac. Zwłaszcza ze jest to pani która działa w Fundacji. Jesli wszystko pujdzie dobrze to w piatek pani przyjedzie po Tosce :-) Oczywiscie bede na miejscu zeby wszystkiego dopilnowac :-) Quote
ewatonieja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 moze poczekajmy ze zmianami az Pani Małgorzata ją weźmie :) Quote
szajbus Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Tosia, już trzymamy kciuki. Oby ci sie poszczęsciło Quote
Nanka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ok, ale na razie temat jest, że potrzebny tymczas. czy już wiadomo czy Pani przyjedzie w piątek czy sobotę? Quote
Ania Agata Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A piątek to już za dwa dni! Trzymam kciuki, żebu Tosca święta już w swoim domku spędziła! Quote
ewatonieja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pani Małgorzata tez cała w nerwach ,specjalnie wyjdzie wczesniej z pracy,tez nie może się doczekac na świeta z Tosca :) Quote
szajbus Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Tosia, nerwy mnie zjedzą. To czekanie mnie dobija Quote
Ayia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 a my dzis ja wymizialismy.. i jeszcze reszte z jej boksu! trafila naprawde do spokojnego gdzie nie ma wiekszych klotni :) Tosca jeszcze kilka godzin i bedziesz jchac do nowego domku!! Quote
szajbus Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 puszczę kciuki jak juz się tam znajdzie. Inaczej nic z tego. Quote
Miles Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Jak się cieszę,że dzisiaj już jest pt;]Mysle że Tosia tez się z tego cieszy,choc jeszcze nie wie jaka to niespodzianka ją czeka;] Quote
Niewiasta_21 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A niespodzianka nie lada ja czeka. Bo pani bez Tosi nie wyjdzie ze schronu. Ale jeszcze kciuki trzyamjacie ciotki,a ja jak wróce ze schronu to zdam relacje i wstawie foteczki z nową pańcią :-) Quote
Nanka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 wie o niespodziance bo jej powiedziałyśmy :lol: na prawdę w dobrym boksie siedzi :) ale zesmutniała bardzo, dobrze że już dziś po nią Pani przyjedzie ;) Quote
Miles Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Juz nie moge sie doczekac jakis nowych wiadomosci o Tosce z nowego domku;] Quote
Ayia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Tosia pojechala :multi::multi: tutaj jeszcze w boksie dzis: a tutaj z nowa pancia: a tu juz Tosca grzala tyleczek w samochodziku cala szczesliwa :) (Pancia oczywiscie tez!!) TRZYMAJ SIE TOSIENKO!!! KOCHANEGO DOMKU ZYCZE CI I WSZYSTKIEGO NAJ..... :bigcool::hand::bigcool: Quote
Niewiasta_21 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Tak i Tosia juz pojechała,nowa pani zachwycona Tosią :-) takie imie jej juz chyba zostanie. Zobaczymy jeszcze czy Tosia dogada sie z kotkami pani. Oby wiecej takich ludzi było jak p.Małgosia. Bardzo dziekuje za adopcje Toski!! :loveu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts