Penny Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Pyrdka']Fajnie dobieracie psiaki.[/QUOTE] To zasługa Macieja. Quote
Akrum Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 nowa tablica.pl dla Figi: http://tablica.pl/oferta/figa-cudowna-bernardynka-szuka-nowego-domu-do-adopcji-IDNBg9.html Quote
imperator Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Dzisiaj Figa miała odwiedziny i była z nami na spacerze, fajna z niej dziewczyna, w końcu się otworzyła i jest bardzo wesoła, pewnie przez towarzystwo Baja z którym się dogaduje Quote
Pyrdka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 To już inny psiak. Jest taka radosna o otwarta. Quote
imperator Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Pyrdka']To już inny psiak. Jest taka radosna o otwarta.[/QUOTE] No dokładnie, pamiętasz jak sie pytałem kiedyś czy on wogóle słyszy? jak leżała w boksie taka smutna, a teraz?wystarczy tylko przy drzwiach stanąć i już się małpa cieszy i "uśmiecha" Quote
imperator Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [video=youtube;fTr92RW71Es]http://www.youtube.com/watch?v=fTr92RW71Es[/video] Quote
ANETTTA Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 piekna moze mozna ten filmik do ogłoszeń dołaczyć Quote
Penny Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Figa jest bardzo mądra i usłuchana. Umie podawać łapę, co widać na zdjęciu u góry. Quote
Akrum Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 zdjęcia fajne, ale filmik - suuuuper :) widać radość, zadowolenie i szczęśliwego psa :) a co najważniejsze - w końcu Figunia zaczęła przybierać na wadze :) Quote
imperator Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Akrum']zdjęcia fajne, ale filmik - suuuuper :) widać radość, zadowolenie i szczęśliwego psa :) a co najważniejsze - w końcu Figunia zaczęła przybierać na wadze :) Nie dość, że przybiera na wadze to sierść już się inna zaczęła robić nie wypada tak jak na początku i zaczęła się błyszczeć. Nie powiem, ale jak dostałem z łapy od Niej to trochę to odczułem :) Super że zgadza się z Bajem, nie ma problemu jak przez kraty dostają np smaczki każde czeka grzecznie na swoją kolej. Znalazlem jeszcze jedno zdjęcie z wczoraj Przy Ani Figa wygląda jak kuc :D Quote
Akrum Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre z tym kucem ;) Quote
Pyrdka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Fajnie, że Figunia sie otworzyła. Miło patrzec jak psiak zmienia sie z takiego smutasa i zaczyna żyć tak naprawdę. Napewno, nic dobrego nie zaznała w przeszłości. Aż dziw bierze, że nadal tak kocha człowieka. Quote
Maciek777 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Pyrdka']Fajnie dobieracie psiaki. [quote name='Penny']To zasługa Macieja. Nie do końca:-) To pomysł P.Asi i jak najbardziej trafiony. Bajo rozruszał ospałą Figę. Na początku go unikała, a nawet odganiała, a teraz razem się bawią:-) Sunia naprawdę się zmieniła w towarzyską i wesołą psinę. Quote
Akrum Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 To ja może zdradzę sekret, że jutro, a raczej już dzisiaj w nocy wyjeżdża z Mysłowic pewne państwo, które musi pokonać sporo kilometrów, by do jechać do Nowego Tomyśla, a potem do hoteliku z nami ;) Figa będzie miała jutro gości i trzymać kciuki :) Domek oferuje Fidze: - 3 pokoje mieszkanie - spanie w łóżku :loveu: - jeśli będzie potrzeba to 7-8 spacerów dziennie :p - dużo, dużo miłości :loveu: - dużą działkę za miastem, na której państwo spędzają weekendy oraz mieszkają tam jak tylko zrobi się ciepło i do wczesnej jesieni :) Państwo są świadomi, że Figa mieszkala w kojcu przez całe swoje życie, że dopiero uczy się wszystkiego, że pierwsze dni, tygodnie w domu mogą być trudne, są gotowi na pracę z nią. Wiedzą, że potrzebuje dobrego jedzenia, że sierść jeszcze musi dojść do formy. Państwo mieli bernardynkę przez 12 lat, pod koniec życia bardzo chorowała, jeździli z nią po całej Polsce do różnych wetów. Quote
Livka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Jestem dobrej myśli - bardzo mocno trzymam kciuki za Figusię :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Penny Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Po tym co Akrum napisałaś o przyszłych właścicielach Figuni to wiem, że będą dla niej wspaniali i że Figa będzie miała cudowny dom. Czy to znaczy, że już jutro (jeśli Figa im się spodoba, a na pewno) Ci Państwo wezmą Figę? Quote
Penny Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Akrum, nie musisz już odpowiadać. Na wątku Baja (z którym Figa mieszka w kojcu) przeczytałam, że po nią jadą. Ale mi smutno, że mnie jutro nie będzie. O której jedziecie, jeśli można wiedzieć? Może uda mi się zmienić plany (w co raczej wątpię :(). Quote
Pyrdka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Figa już im się spodobała. Pan i Pani tak pięknie mówili o swoim poprzednim psiaku, że płynęły łzy. Nie przeraża ich,ze może siusiać i broić.To nie problem. Mogą jej osobno gotować. Fakt,ze chcą po nią przyjechać 400 km, o czymś świadczy. Nie mogą się doczekać. Jednak kciuki potrzebne mimo wszystko. Quote
Akrum Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Penny']Akrum, nie musisz już odpowiadać. Na wątku Baja (z którym Figa mieszka w kojcu) przeczytałam, że po nią jadą. Ale mi smutno, że mnie jutro nie będzie. O której jedziecie, jeśli można wiedzieć? Może uda mi się zmienić plany (w co raczej wątpię :().[/QUOTE] Penny, jedzie już wcześnie czyli o 9 rano :) bo państwo już o 3 w nocy wyjeżdżają z Mysłowic, będą tu około 8, poczekają godzinkę, odstapną od drogi i ruszamy do hoteliku :) Quote
Recommended Posts