Akrum Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 nie mów hop Joasiu :) w sobotę możliwe, że 3 szczeniaki od nas do Ciebie trafia, a przed chwilą miałam telefon od Pani, do której się jakaś sunia przybłakała i nie ma co z nią zrobić, a u nas wszystkie DT zapchane, więc... Jutro trzeba do Państwa przedzwonić dopytać co tam u Figi i czy już się zadomowiła :) Quote
Pyrdka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) Właśnie miałam telefon od właścicieli Figulinki. Takiego cudownego i ciepłego domu możemy sobie życzyć dla wszystkich psiaków. Wyrywali sobie telefon, bo każdy zachwycał się sunieczką i chciał powiedzieć jaka jest cudowna i jak mocno ją kochają. Same zachwyty :lol:To nic, że pazurkiem rozdarła całe oparcie od kanapy, to nic, że w czasie naszej rozmowy Figa zjadła cichaczem cały kilogram mielonego mięska suto przyprawionego czosnkiem, to nic, że nasiusiała na podłogę.:evil_lol::evil_lol: Już nie boi się windy, już nie ciągnie na spacerach. Jest straszną łakomczuchą. Pani musi cichutko otwierać lodówką, ale ona ma bardzo dobry słuch:diabloti: Pani wychodzi z nią co 2 godzinki. Kochają ją niesamowicie. Z taką miłością o niej opowiadają. :multi: Edited March 7, 2012 by Pyrdka Quote
Akrum Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Superowe wieści :) Taki domków jak najwięcej :) Fidze się to należało po tylu latach życia w kojcu ;) Quote
Penny Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Cieszę się, że opiekunowie Figi są dla niej wyrozumiali. Trafiła do wspaniałego domu :) Quote
Akrum Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Cleopatrax dzięki wielkie za zmianę tytułu :) Domek Figi dzwonił do Pyrdki. Wszystko ogólnie jest dobrze, Figa odnalazła się w swoim domku, chodzi na długie spacery. Ale państwa zaniepokoił jeden cycuszek Figi, bo pojawił się tam malutki guziołek i cyculek zmienił kolor, zaczyna robić się fioletowy. Państwo mieli udać się do swojego zaufanego weta. Mam nadzieję, że to nic groźnego i Figa nie będzie musiała mieć usuwanej listwy mlecznej. Quote
feliksik Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 jakie piękne zakończenie:loveu: - a miała być uśpiona:angryy: Quote
Maciek777 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Akrum napisał(a):Mam nadzieję, że to nic groźnego i Figa nie będzie musiała mieć usuwanej listwy mlecznej. Też mam taką nadzieję i czekam na wieści... feliksik napisał(a):jakie piękne zakończenie:loveu: - a miała być uśpiona:angryy: Nie tylko Figa znalazła dom. Jest i piękne zakończenie dla jej kumpla z boksu - Baja. Dzisiaj (a prawidłowo wczoraj) też pojechał do domu:-) Quote
Akrum Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 ja myślę, że już czas, by ktoś udał się na wizytę poadopcyjną do państwa - tak pro forma :) Zaraz napiszę do ANETTA :) Quote
Recommended Posts