Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wolf122']Super :loveu:Przystojniak i owczarki :cool3:Tosca trafiła dzięki Wam do fajnego domu jak widać.Szkoda,że inne psiaki często nie mają tego szczęścia.Cieszy jednak ,że są normalni i odpowiedzialni LUDZIE :multi:[/QUOTE]
Dokładnie !
Super dom, przystojny Pan;) i można tak żyć 100 lat !!!

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='wolf122']Tola kciuki u mnie non-sop do bólu ale swoją drogą myślałem,że ta piękność już dawno na swoim:roll:.Dobry domek,sprawdzony ???[/QUOTE]

No niestety Aida nie ma szczęścia:roll:
Mam takie beznadziejne telefony, ze ciarki mnie przechodzą jak pomyslę, ze ci dzwoniący jednak jakiegoś psa wezmą do siebie:roll:
Ten dom z Krasnegostawu jeszcze nie sprawdzony, bo pani chciała najpierw zobaczyć sunię.
Ale w schronie wiedzą, ze nawet jak pani zakocha się to nie można jej wydać psa.
To niedaleko od nas, więc z wizytą nie będzie problemu;)
Sunia pojedzie tylko do wcześniej sprawdzonego domu.

Edited by Tola
Posted

[quote name='Tola']No niestety Aida nie ma szczęścia:roll:
Mam takie beznadziejne telefony, ze ciarki mnie przechodzą jak pomyslę, ze ci dzwoniący jednak jakiegoś psa wezmą do siebie:roll:
Ten dom z Krasnegostawu jeszcze nie sprawdzony, bo pani chciała najpierw zobaczyć sunię.
Ale w schronie wiedzą, ze nawet jak pani zakocha się to nie można jej wydać.
To niedaleko od nas, więc z wizytą nie będzie problemu;)
Sunia pojedzie tylko do wcześniej sprawdzonego domu.[/QUOTE]

Nie wierzę, ze już nie ma normalnych ludzi, może w końcu Aida trafi na takiego człowieka. Tolu, czy nie wybierasz się do schronu?
czekam na nowe zdjęcia wyczesanej Aidy, Gemlinka i Mili.

Posted

Pilnujcie jak możecie,bo lepszy mimo wszystko schron jak kaźnia u "człowieka" z nazwy.Po wczorajszych wiadomościach o powieszeniu kilkumiesięcznego psa przez 15 letniego gnoja za przyzwoleniem matki(k...a nie matka),patrzę na ludzi wilkiem :shake:Piękna sunia,musi trafić do dobrych ludzi!!!

Posted

[quote name='Havanka']Nie wierzę, ze już nie ma normalnych ludzi, może w końcu Aida trafi na takiego człowieka. Tolu, czy nie wybierasz się do schronu?
czekam na nowe zdjęcia wyczesanej Aidy, Gemlinka i Mili.[/QUOTE]

Wybieram się; miałyśmy jechać z zadrą w piątek, ale było trochę zamieszania z wyjazdem psów do Krakowa no i nie zdążyłysmy.
Zadry nie będzie trochę, więc myślę, że dopiero w przyszły wtorek podjedziemy.
Ja wiem, ze teraz rzadziej jeżdzę, ale inaczej się nie da.
Schron jest czynny dla odwiedzajacych 3 - 4 godz. dziennie i trudno mi teraz się dopasować.
Ale juz koniec września i mam nadzieję, ze bedzie inaczej z moim czasem;)

• 5 months later...