jusiss Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 W sobotę jestem gospodarzem ringu u [FONT=Tahoma][B]Peter Harsany (H) [/B][/FONT][FONT=Tahoma]Siberian Husky:p [/FONT] Quote
aga616 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Wiza']czy w tamtym rok były podane stawki na www?[/quote] ponoć tak - ilościowe.. Quote
flashka-g Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='jusiss']W sobotę jestem gospodarzem ringu u [FONT=Tahoma][B]Peter Harsany (H) [/B][/FONT][FONT=Tahoma]Siberian Husky:p [/FONT][/quote] to u mnie:diabloti: Quote
NigdyNigdy Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='flashka-g']to u mnie:diabloti:[/quote] U NAS :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='flashka-g']to u mnie:diabloti:[/quote] [quote name='NigdyNigdy']U NAS :diabloti:[/quote] Czy ta emotka oznacza, że lubicie-inaczej p. Harsany'iego? Bo ja - nawet tak go lubię.:angryy: Pzdr. Quote
NigdyNigdy Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Asiaczek']Czy ta emotka oznacza, że lubicie-inaczej p. Harsany'iego? Bo ja - nawet tak go lubię.:angryy:[/quote] [quote name='jusiss']normalnie strach się bać :cool3: :lol:[/quote] Ej! Ej! Weźcie nie straszcie :nerwy: Ja jadę w formie eksperymentu- o sędzim nie mam pojęcia. :roll: A co? Powinnam o czymś wiedzieć? :question: Quote
efra-husky Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 poza tym, że to "dosyć układowy" sędzia i ci, którzy u niego byli na ocenie raczej za nim nie przepadają to chyba Kasiu o niczym nie musisz wiedzieć ;) A tak na serio nie będzie źle i mocno trzymać będziemy kciuki za BIS Weteran dla Bursztynka :p Quote
flashka-g Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='efra-husky']poza tym, że to "dosyć układowy" sędzia i ci, którzy u niego byli na ocenie raczej za nim nie przepadają to chyba Kasiu o niczym nie musisz wiedzieć ;) A tak na serio nie będzie źle i mocno trzymać będziemy kciuki za BIS Weteran dla Bursztynka :p[/quote] a tam czasami na przebłyski;) w sumie to po ostatnim Krakowie jak on oceniał nie mam zadnych złych wrazen oczywiscie jak kazdy czesto na niektore wady przymykal oko.. albo ich nie widzial po prostu, no ale czym sie przejmowac:)) Quote
otka123 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ja bym przynajmniej chciała zobaczyć plan ringów. Jeśli nie będziemy w hali to muszę wezyra pożyczyć bo mi psica udaru dostanie w taki upał. Quote
Bewarka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Meggy']To, że tak powiem tereny mojej rodzinki ;) Pałecznicę znam na wylot ;)[/QUOTE]O fajnie :) a w Pałecznicy mieszkają moi dziadkowie, ale często tam przyjezdzamy...:lol: Quote
NigdyNigdy Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='efra-husky']poza tym, że to "dosyć układowy" sędzia i ci, którzy u niego byli na ocenie raczej za nim nie przepadają to chyba Kasiu o niczym nie musisz wiedzieć ;) A tak na serio nie będzie źle i mocno trzymać będziemy kciuki za BIS Weteran dla Bursztynka :p[/quote] Normalnie, już mi lepiej :p (dziękuję za kciuki- przydadzą się na pewno, żeby choćby do BiS'a dojść ;) ) [quote name='flashka-g']a tam czasami na przebłyski;) [/quote] ....dużo lepiej :lol: Quote
simbik Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jest już wyczekiwany plan sędziowania i wykaz wystawców: [URL="http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_krakow"][COLOR="Red"][B]TUTAJ[/B][/COLOR][/URL] Quote
efra-husky Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Super, że jest już plan :multi: U nas tylko 12 suczek w kl. młodzieży i 15 w kl. otwartej :cool1: Prawdę mówiąc myślałam, że będzie więcej :evil_lol: Quote
aga616 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 14 goldenów w klasie młodzieży!!!:crazyeye: łuu - takiej konkurencji jeszcze nie miałam:eviltong: za to sweter jest jeden znów... Quote
ula.p Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 a my mamy w konkurencji 24 suki w młodzieży... nawet nie licze na lokate widząc które będą :( buu... ide małej nałożyć odżywkę :razz: Quote
efra-husky Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 aga616 ale aby nie zaśmiecać samego tematu wystawy może przeniosła byś stawkę goldenków do grupy VIII ;) Jak każdy będzie chciał powklejać swoją stawkę to nam się zrobi kilkadziesiąt stron stawek, które nie koniecznie wszystkich muszą interesować ;) Quote
goldenka245 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 My jesteśmy w otwartej... Mamy 14 psów:placz: Mój To Gordi z Żywieckiej Kotliny:cool3: Quote
aga616 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='efra-husky']aga616 ale aby nie zaśmiecać samego tematu wystawy może przeniosła byś stawkę goldenków do grupy VIII ;) [/quote] ok jak chcesz, myślałam, że po to jest ten wątek.... Quote
aleb Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 U mnie w stawce 6, myślałam, że będzie gorzej... A goldeny niezłe stawki mają :lol: Quote
jfn Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 No belgów też zatrzęsienie, 10 psów w gronkach. :) Quote
Recommended Posts