MagYa^^ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 pokaz sie staruszku kochany.. ...nie potrafie sobie nawet wyobrazic radosci i uczuc tego starszego Pana, jesli dalby mu ktos szanse na normalne zycie .. Ten psiek to KULA SZCZESCIA!! Quote
Seaside Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Z tego co pisze Karcia to już nie bardzo :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
zuziaM Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Seaside napisał(a):Z tego co pisze Karcia to już nie bardzo :placz: :placz: :placz: :placz: Tragedia kolejna ..... Mam nadzieje, ze uda sie wszystko, co zaproponowalam.... Ale tu bardzo czas sie liczy ! Nie ma na co czekac dluzej ! Mysle, ze onka sie ulituje chociaz na kilka dni, dopoki dalej sie nie zalatwi... Jagodko - dzialaj, prosze dalej - koordynator z Ciebie super ! Quote
Seaside Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Napisałam już wszystko karci na PW - czekamy na jej uzgodnienia jeszcze. Potem ewentualnie Onka. No i jakaś ściema dobra :) Jeśli tak zadziała napiszemy na forum - na razie tfu tfu nie zapeszam..... Kto może niech kciuki trzyma. Quote
MagYa^^ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 MOCNO trzymam :))))) !!! Licze, ze sie (tfu.. tfu.. ) uda... (czego byscie tam kochane cioteczki nie planowaly):cool3: Quote
karcia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 kochane, nie wiem czy to byl TEN piesek, w kazdym razie nie udalo sie [*] odszedl wczoraj :-( naprawde dziewczyny nie mam pewnosci czy to ten psiak czy bardzo podobny; jak bede miala troszke czasu w schronisku to sie dokopie, czy ten nasz zostal moze adoptowany, a to byl jakis inny tylko bardzo podobny, bo i tak moglo sie zdarzyc ... w kazdym razie ta bida ktora widzialam juz biega mam nadzieje, ze koncu szczesliwa z innymi psiakami ... zdrowa i silna i kochana ... :-(:-(:-( Quote
Seaside Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 o Boże :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Kochany biegaj szczęśliwy po zielonych łąkach :placz: :placz: Nienawidzę tej bezsilności.............. Karciu nie przenośmy jeszcze wątku - może to nie ten..... A nawet jeśli.... błągam dziewczyny - jeśli jest tam jeszcze jakaś bida w takim stanie - wcielmy plan do działąnia!!!!!!!!!! Zuziu mam nadzieję że nie masz nic przeciwko że ciągnę dalej temat. Hotelik to nasz plan A - niestety przepełnienie. Więc w skrajnych przypadkach to może być plan B......... :( Quote
karcia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 takich bid niestety jest tam kilka ... wiec zawsze jest co ratowac musimy sie dogadac; omowic szczegoly co do planu B tego tytulowego psiaka nie ma juz - wiec albo to byl ten; albo go ktos adoptowal. sprawdze to, postaram sie dokopac w papierach Quote
Justysia i Grześ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: ... Quote
zuziaM Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Seaside']Zuziu mam nadzieję że nie masz nic przeciwko że ciągnę dalej temat. Hotelik to nasz plan A - niestety przepełnienie. Więc w skrajnych przypadkach to może być plan B......... :( Kochana Jagodko, gdybym miala cos przeciwko temu, to bym o tym nie wspominala..... Ale prosze - DLA DOBRA PSIAKOW ..... wylacznie na PW - wszelkie plany dalszych ewentualnych akcji z psami w tragicznym stanie (!). Od tego beda zalezaly powodzenia akcji i .... los tych psiakow.... PROSZE ! ! !:modla: :ekmm: . Przeciez to rozumiecie ? A psiaczkowi kochanemu .... juz nie cierpi, ale pewnie wolalybysmy, zeby nie cierpial z innego powodu ....ale nowy domek nie nadszedl.... (') (') (') (') (') (') Quote
Jola_K Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 tak mi przykro :placz: kolejny dramat, kolejny nie zakonczony happy-endem :placz: zegnaj kochany, badz szczesliwy.... Quote
czarna anda Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 cholera w takich wypadkach zaczyna mi brakowac wiary ze cokolwiej jednak robie .... to nie do przerobienia ...... tak mi cholernie przykro...... uratuje si ejedna bieda a 10 umiera.......cholera a to wszystko czlowiek i napewno przestaje brzmiec dumnie..... Quote
Seaside Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 najgorzej boli jak już jest wyjście z sytuacjiii.... i spóźniamy się .... :placz: :placz: :placz: Quote
szajbus Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Biegaj wolny i szczęśliwy z naszymi psinkami za TM. Przykro mi, nawet nie wiesz jak bardzo Quote
Seaside Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ['][']['] Kochany psiaczku pamiętamy :( W schroniskach jest pełno takich właśsnie Onków :( tak dużo że nikt nie zwraca na nie uwagi :( i potem spóźniamy się :( Quote
Kati Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Biedny pies, przykro, ze jemu sie nie udało. :( Quote
zuziaM Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Òdszedl ...... w jaki sposob ? Jestem pewna, ze zostal USPIONY :angryy: ! Tylko dlatego, ze jest stary ? ? ? Quote
Jola_K Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 bo my naglosnilysmy sprawe? usypianie "niewygodnych" osobnikow przykladow jest wiele... :placz: Quote
Recommended Posts