Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pokaz sie staruszku kochany..

...nie potrafie sobie nawet wyobrazic radosci i uczuc tego starszego Pana, jesli dalby mu ktos szanse na normalne zycie .. Ten psiek to KULA SZCZESCIA!!

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seaside napisał(a):
Z tego co pisze Karcia to już nie bardzo :placz: :placz: :placz: :placz:

Tragedia kolejna .....
Mam nadzieje, ze uda sie wszystko, co zaproponowalam.... Ale tu bardzo czas sie liczy !
Nie ma na co czekac dluzej !
Mysle, ze onka sie ulituje chociaz na kilka dni, dopoki dalej sie nie zalatwi...
Jagodko - dzialaj, prosze dalej - koordynator z Ciebie super !

Posted

Napisałam już wszystko karci na PW - czekamy na jej uzgodnienia jeszcze. Potem ewentualnie Onka. No i jakaś ściema dobra :)
Jeśli tak zadziała napiszemy na forum - na razie tfu tfu nie zapeszam.....
Kto może niech kciuki trzyma.

Posted

kochane, nie wiem czy to byl TEN piesek, w kazdym razie nie udalo sie
[*] odszedl wczoraj :-(

naprawde dziewczyny nie mam pewnosci czy to ten psiak czy bardzo podobny; jak bede miala troszke czasu w schronisku to sie dokopie, czy ten nasz zostal moze adoptowany, a to byl jakis inny tylko bardzo podobny, bo i tak moglo sie zdarzyc ...
w kazdym razie ta bida ktora widzialam juz biega mam nadzieje, ze koncu szczesliwa z innymi psiakami ... zdrowa i silna i kochana ...
:-(:-(:-(

Posted

o Boże :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Kochany biegaj szczęśliwy po zielonych łąkach :placz: :placz:

Nienawidzę tej bezsilności..............
Karciu nie przenośmy jeszcze wątku - może to nie ten.....
A nawet jeśli.... błągam dziewczyny - jeśli jest tam jeszcze jakaś bida w takim stanie - wcielmy plan do działąnia!!!!!!!!!!
Zuziu mam nadzieję że nie masz nic przeciwko że ciągnę dalej temat. Hotelik to nasz plan A - niestety przepełnienie. Więc w skrajnych przypadkach to może być plan B......... :(

Posted

takich bid niestety jest tam kilka ... wiec zawsze jest co ratowac
musimy sie dogadac; omowic szczegoly co do planu B

tego tytulowego psiaka nie ma juz - wiec albo to byl ten; albo go ktos adoptowal. sprawdze to, postaram sie dokopac w papierach

Posted

[quote name='Seaside']Zuziu mam nadzieję że nie masz nic przeciwko że ciągnę dalej temat. Hotelik to nasz plan A - niestety przepełnienie. Więc w skrajnych przypadkach to może być plan B......... :(

Kochana Jagodko, gdybym miala cos przeciwko temu, to bym o tym nie wspominala.....

Ale prosze - DLA DOBRA PSIAKOW ..... wylacznie na PW - wszelkie plany dalszych ewentualnych akcji z psami w tragicznym stanie (!).
Od tego beda zalezaly powodzenia akcji i .... los tych psiakow.... PROSZE ! ! !:modla: :ekmm: . Przeciez to rozumiecie ?

A psiaczkowi kochanemu .... juz nie cierpi, ale pewnie wolalybysmy, zeby nie cierpial z innego powodu ....ale nowy domek nie nadszedl.... (') (') (') (') (') (')

Posted

cholera w takich wypadkach zaczyna mi brakowac wiary ze cokolwiej jednak robie ....
to nie do przerobienia ......

tak mi cholernie przykro...... uratuje si ejedna bieda a 10 umiera.......cholera
a to wszystko czlowiek i napewno przestaje brzmiec dumnie.....

• 3 weeks later...
  • 1 year later...