MARCHEWA Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Dogo07 napisał(a):Nie rozumiem ludzi, ale cóż nie spodobała się, nie wzięła i już. Tylko biedna Daisy, nawey jej już dzisiaj zaczęłam usuwać ogłoszenia, skoro miała mieć domek. A co z tymi kotami, jak myślicie, może jakoś da się jednego kotka suni pokazać i zobaczyć jej reakcję ? Wiecie co,z tym sprawdzaniem na koty to jest różnie,schronisko to są specyficzne warunki,zwierzęta zupełnie inaczej potrafią się zachować np.był u nas pudelek,który został niby sprawdzony na koty i niby je pogonił,a teraz w ds śpi z kotem na kanapie nos w nos.Ja uważam,że z jej charakterem nie powinna zrobic krzywdy ani kotu ani innemu zwierzakowi,ona zachowuje się jak szczeniak,dosłownie. Quote
anetek100 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 dzwonila do mnie dzisiaj babeczka z Niepołomic o Daisy, pytała tez o koty, jakiej wielkości jest, ale to strasznie daleko,potem zapytała, czy innych małych nie ma i że zastanowi się...ehhhh.........cały mój komentarz zapraszam na bazarek dla piesków ze Szczytna: http://www.dogomania.pl/threads/220141-Ciuszki-ikony-zgniatacz-kosmetyki-i-inne-na-psy-ze-Szczytna-12.01.-g.-20 Quote
Onaa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 No ale na fryzjera to trzeba by mieć dt. W Wwie jest miejsce, 11zł za dobę, plus karma. Quote
Onaa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Rozumiem, że to dla tej pani za daleko. No ale jeśli już pytała o inne, to znaczy że nie jest tak bardzo zauroczona Daisy. Quote
MARCHEWA Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Daisy dzisiaj wyglądała tragicznie,cała mokra wisiał na kratach,na mój widok tak bardzo chciała wyjść z boksu. To pies do kochania,a siedzi w mokrym,ciasnym schroniskowym boksie. Quote
docha Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dogo07 napisał(a):No ale na fryzjera to trzeba by mieć dt. W Wwie jest miejsce, 11zł za dobę, plus karma. to wychodzi ok. 330 zł plus karma , nie udałoby się nam zebrać deklaracji? Ja od siebie 20 zł miesięcznie dała bym. Oczywiście mogę wpłacić,dla anetek100, na allegro wyróżnione dla Daisy. Podajcie tylko swoja decyzję. Quote
anetek100 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Bojka poszła z allegro które miała wyróżnione dzieki docha właśnie, bo zwykłe allegro niby szło niby odzew był ale nie taki:) ale jesli chodiz o daisy mimo, że tlyko zwykłe ma duży dośc odzew jest, wprawdzie nieodpowiednich domków, ale ludzie dzwonią, do mnie zawsze można wpłacić - oczywiście bezpośrednio do allegro, to sprawiedliwie wtedy:) Quote
Anula Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Anetek100 a w poście 21 fotka z piesiami za kratami taki piesio biało-rudy,masz jego jakieś fotki? Quote
anetek100 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Anula napisał(a):Anetek100 a w poście 21 fotka z piesiami za kratami taki piesio biało-rudy,masz jego jakieś fotki? Aniu Kochana to jest Owieczka, jest na głównym wątku zapisana na pierwszej stronie,kudłata sunia fajniusia, lubi biegać po boksie Quote
anetek100 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 tak ma cały czas:) i cały zcas jeden obserwator....kilak telefonów już było, ale niefajne Quote
Sabina02 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 anetek100 napisał(a):tak ma cały czas:) i cały zcas jeden obserwator....kilak telefonów już było, ale niefajne A to jest zwykle czy wyroznione Allegro? Quote
anetek100 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 zwykłe....odnawiam dopóki nie znajdzie domku Quote
malagos Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 A mnie czasem szlag trafia, moja tymczasowa Tika gotowa do adopcji, śliczna, młoda, mała i nie am odzewu z ogłoszeń! Na jej miejsce by sie załapał jakiś biedak...... Quote
docha Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 anetek100 napisał(a):zwykłe....odnawiam dopóki nie znajdzie domku Anetko, możesz zamieścić link do ogłoszenia które dajesz, a może jest gdzieś już na wątku? Chciałabym zobaczyć jak wygląda, a zwłaszcza zdjęcie. Quote
anetek100 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='docha']Anetko, możesz zamieścić link do ogłoszenia które dajesz, a może jest gdzieś już na wątku? Chciałabym zobaczyć jak wygląda, a zwłaszcza zdjęcie. a prosże uprzejmie:) http://allegro.pl/przemila-i-wesola-daisy-jak-pudel-szuka-domu-i2015647333.html Quote
docha Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 tak jak myślałam, zdjęcia hm.....nieinteresujące. Zrobimy allegro z wyróżnieniem, tylko te zdjęcia....pomyślę do wieczorka. Quote
anetek100 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 wiem fotki fatalne, ale o dziwo osoby dzwoniły, pytały o nia wejśc sporo, obserwatorzy....niestety pogoda paskudna szaro mokro ona ruchliwa bardzo, to wulkan energii, ona nawet biorąc smaczka chodziła całym ciałkiem:):):) Quote
anetek100 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 taka główka fajnie przechylona, ale domku brak:(:( Quote
MARCHEWA Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Najgorsze,że telefony milczą............ Quote
docha Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Anetko, zaraz zrobię na konto jak ostatnio przelew na allegro wyróżnione, daj znać gdy pieniążki przyjdą. Jednak muszą być inne zdjęcia, albo wybierzemy z tych co mamy najlepsze. Szukałam w Szczytnie jakiegoś SPA co by psicę doprowadzić do ładu, ale nic nie znalazłam, żadnego fryzjera psiego w Szczytnie, aż trudno uwierzyć. Myślę, że gdyby ją wypucowało się do zdjęć miała by murowane wzięcie. Co o tym sądzicie? Poza tym troszkę trzeba by zmienić treść ogłoszenia. Quote
anetek100 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 a co zmienic w treści?:)zaraz pozmieniam Quote
Recommended Posts