Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='docha']widziałam zdjęcia, Szira jest super, zresztą cała banda również. piękne zadbane psy.[/QUOTE]

Oj tak, Szira zwana Szirolotkiem to naprawdę rewelacyjny pies :loveu: Idealnie wpasowała się w naszą rodzinę ;)

• 5 months later...
Posted

[quote name='majuska']Pewnie jeszcze cyca chce :D [/QUOTE]

na szczęście przynajmniej ona nie chce :mdleje:
dziękujemy i machamy mokrymi śniegowymi ogonami (ja ręką, znaczy się... ;) )

Przejrzeliśmy z Pawłem dziś wątek - Szira wygląda teraz tak jak na tych pierwszych zdjęciach - gruba puchata d000pka ... Nie mogę się doczekać, aż się zrobi ciepło i będziemy mogli zrobić jej i Nelce bardziej cywilizowane fryzury ;)

Posted

[quote name='Andzike']Dziwne, ale po Szirę nie ma żadnych telefonów...
Napisałam prośbę na FB o wznowienie i odświeżanie ogłoszeń - pomimo tego, że jest słodka, kochana i idealna nie może u nas zostać na stałe :([/QUOTE]

zacytuję bo znalazłam czytając wątek :D

Posted

[quote name='Andzike']Majuska dobrze prawi, polać jej ;)[/QUOTE]
Znowu.... Zaczekajcie z tym polewaniem, aż się będzie można napić jak człowiek.
Chociaż prawi słusznie. Ja bym obstawiała, że więcej jest takich co mówiły niż takich co nie mówiły. Nie jest hańbą zmienić zdanie. Na szczęście dla ofcy i wielu innych.

Posted

Florentynka, a myślisz, że czemu jak tak polewam majuśce przy każdej okazji? ;) stosuję Prawo Przyciągania, z wiarą, że zmieni się w rzeczywistość ;)
A Rewelacja to się tak wymądrza, a sama ma tymczasa na sumieniu :siara:

Posted

[quote name='Rewelacja']Dobra dobra, ale nigdy publicznie nie pisałam, że nie może u mnie zostać. Planowałam wszystko po cichu :P[/QUOTE]

W sumie były takie przy których się odgrażałaś (może nie publicznie :P ), że zostawisz, a jednak jakimś cudem znajdowały domy :D

Posted

[quote name='Andzike']W sumie były takie przy których się odgrażałaś (może nie publicznie :P ), że zostawisz, a jednak jakimś cudem znajdowały domy :D[/QUOTE]
ale zawsze robiłam to po cichu, bez dowodów :P

jak na złość, zostało to, którego nie planowałam nigdy ;) a pozostałe paszłyyyy do nowych domów i wcale nie żałuje :) no moze ostatnich dwóch, ale jeszcze świeża rana, to boli....

Posted

Ta Twoja jedna co została to i tak promil w całości tego co jakimś cudem domy znalazły ...
Ale fakt, mogłaś sobie zostawić jakiegoś bardziej pasującego kolorystycznie burka :D