docha Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 widziałam zdjęcia, Szira jest super, zresztą cała banda również. piękne zadbane psy. Quote
Andzike Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='docha']widziałam zdjęcia, Szira jest super, zresztą cała banda również. piękne zadbane psy.[/QUOTE] Oj tak, Szira zwana Szirolotkiem to naprawdę rewelacyjny pies :loveu: Idealnie wpasowała się w naszą rodzinę ;) Quote
Florentynka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Gratulujemy rocznicy owieczce wełnistej. Mam nadzieję, że ofca ma świadomość, że lepiej trafić nie mogła! Quote
Andzike Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ofca się dziś zachowuje jakby naprawdę wiedziała i doceniała :) nie można się od niej opędzić, najchętniej siedziałaby cały czas na człowieku ;) Quote
majuska Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Pewnie jeszcze cyca chce :D Spóźnione, ale szczere najlepsze życzenia dla najoryginalniejszej z ofc i oczywiście kolejnych wspaniałych jubileuszy :) Quote
Andzike Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='majuska']Pewnie jeszcze cyca chce :D [/QUOTE] na szczęście przynajmniej ona nie chce :mdleje: dziękujemy i machamy mokrymi śniegowymi ogonami (ja ręką, znaczy się... ;) ) Przejrzeliśmy z Pawłem dziś wątek - Szira wygląda teraz tak jak na tych pierwszych zdjęciach - gruba puchata d000pka ... Nie mogę się doczekać, aż się zrobi ciepło i będziemy mogli zrobić jej i Nelce bardziej cywilizowane fryzury ;) Quote
Rewelacja Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Andzike']Dziwne, ale po Szirę nie ma żadnych telefonów... Napisałam prośbę na FB o wznowienie i odświeżanie ogłoszeń - pomimo tego, że jest słodka, kochana i idealna nie może u nas zostać na stałe :([/QUOTE] zacytuję bo znalazłam czytając wątek :D Quote
Andzike Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Rewelacja']zacytuję bo znalazłam czytając wątek :D[/QUOTE] Hahahaha, ja też czytałam i też mnie to ubawiło ;) Quote
Rewelacja Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Dobry tekst :) najśmieszniejszy w całym wątku :P Quote
majuska Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Co się z Andzike nabijacie, niejedna z nas tak mówiła :D Quote
Florentynka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Andzike']Majuska dobrze prawi, polać jej ;)[/QUOTE] Znowu.... Zaczekajcie z tym polewaniem, aż się będzie można napić jak człowiek. Chociaż prawi słusznie. Ja bym obstawiała, że więcej jest takich co mówiły niż takich co nie mówiły. Nie jest hańbą zmienić zdanie. Na szczęście dla ofcy i wielu innych. Quote
Andzike Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Florentynka, a myślisz, że czemu jak tak polewam majuśce przy każdej okazji? ;) stosuję Prawo Przyciągania, z wiarą, że zmieni się w rzeczywistość ;) A Rewelacja to się tak wymądrza, a sama ma tymczasa na sumieniu :siara: Quote
Rewelacja Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Dobra dobra, ale nigdy publicznie nie pisałam, że nie może u mnie zostać. Planowałam wszystko po cichu :P Quote
Andzike Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Rewelacja']Dobra dobra, ale nigdy publicznie nie pisałam, że nie może u mnie zostać. Planowałam wszystko po cichu :P[/QUOTE] W sumie były takie przy których się odgrażałaś (może nie publicznie :P ), że zostawisz, a jednak jakimś cudem znajdowały domy :D Quote
Rewelacja Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Andzike']W sumie były takie przy których się odgrażałaś (może nie publicznie :P ), że zostawisz, a jednak jakimś cudem znajdowały domy :D[/QUOTE] ale zawsze robiłam to po cichu, bez dowodów :P jak na złość, zostało to, którego nie planowałam nigdy ;) a pozostałe paszłyyyy do nowych domów i wcale nie żałuje :) no moze ostatnich dwóch, ale jeszcze świeża rana, to boli.... Quote
Andzike Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ta Twoja jedna co została to i tak promil w całości tego co jakimś cudem domy znalazły ... Ale fakt, mogłaś sobie zostawić jakiegoś bardziej pasującego kolorystycznie burka :D Quote
Recommended Posts