ludka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Mala byla wystraszona zmianami i kolejna wyprowadzką. Z mieszkania musialam wyniesc na rekach i wiekszosc drogi na dworzec i na dworcu tez na raczkach, bo sie bala i nie chciala isc. Ale w pociagu juz byla spokojna i nie bylo zadnych problemow. Pociag prawie pelny, ale ludzi sie nie boi. :) A Krakow piekny jak zawsze. Szopki krakowskie cudo. :loveu: Quote
ania shirley Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Piszę takie bzdury jak powżej, a chciałam napisać, że się dorzucę w styczniu dla Zuli (?). Quote
koralina&cecylia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zula:) śpi:) zmęczona i pewnie też osłabiona zastrzykami i całą chorobą. Jest baaaardzo grzecznym pieskiem, i tak robi w domku ale to jest do wyuczenia rzecz jasna:) cierpi jedynie z powodu braku akceptacji naszego kotka Leona, który z kolei 'lubi' się pogonić z Dropsem Quote
Awit Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Jak jechałam do Ludki, zapomniałam wziąć Zuli<a naszykowałam na szafce> przysmaczka, to jej bardzo smakowało i tak mi żal było, że pojechała bez smakołyka, mimo, że miała od Ludki. To były takie drobniutkie kosteczki takie 1cm kolorowe mięciutkie, w słoiczku plastikowym, firma Maced, 300gram. Są w kakadu i innych sklepach. Wtatara daj mi konto, wyślę pieniążek dla Zulci, żeby miała na smakołyk. Quote
Jasza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='ania shirley']Jak pospolita, to może dobrze. Tzn. wszystkim się bedzie podobać! Każdy znał podobnego psa. A orginały są dla koneserów.[/QUOTE] Dobre. Muszę sobie zapisać ;-) Quote
Jasza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Aaaa i nareszcie malutka ma imię! Zula - bardzo ładnie! Wtatara - podaj mi też konto proszę, będzie mi potrzebne jak się skończą bazarki. Ciekawa jestem jak pierwsza noc. Quote
wtatara Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Zulka spała w łóżku- od 2 do 4:30 chodziła , chciała się bawić. [B]już szczeka gdy ktoś chodzi po korytarzu[/B] Quote
Jasza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Aaa, chodziła, bo pewnie była zdezorientowana, troszkę czasu musi minąć aż przyzwyczai się do nowego rytmu dnia. A Drops jej w tym pomoże :-) Quote
Czorcik Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Kochani dogomaniacy życzę Wam wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :) Quote
Nutusia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Się tu wreszcie przyturlałam! Muszę śledzić losy psiaków, które wozi Ludka, żebym potem wiedziała o którym opowiada ;) Quote
wtatara Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [B] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B] [INDENT] [IMG]http://www.e-gify.com/gify/319.gif[/IMG] Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012 oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych i zawodowych aby wszystkie pieski były kochane życzy Wanda ze swoimi pieskami [/INDENT] Quote
wtatara Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 wróciłam od Zulki- już nie jest taka cicha. Na przywitanie były całusy i szaleństwo. Potwornie boi się samochodów, do tego stopnia że jak przechodzili przez drogę osiedlową to położyła się jak żaba na tej drodze.Jest śliczna, byłam tam chyba z godzinę nie kaszlała wogóle Quote
ania shirley Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Otwiera się i ośmiela. To bardzo dobrze. A samochodów bać sie przestanie z czasem. Quote
Awit Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Dobry wieczór!! Jeśli tak się boi samochodów, musiała coś z nimi przeżyć. Kochana jak się rozkręca:-) A w schr słyszałam jak szczeka, ma taki głośny troszkę niski szczek:-) Quote
wtatara Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 mam tylko 2 fotki i to niezbyt-siadły mi baterie- proszę o wklejenie. zawiozłam jej większe szelki, sciąganą smycz i sweterek Quote
Awit Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Wtatara jeszcze któregoś dnia numer konta mi też wyślij. Wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku!! Oby zdrowie było, pieniądze i jak najwięcej szczęśliwych psów. Quote
Jasza Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ja też poproszę o numer konta! Uściski dla Zuli - niech się nie boi wystrzałów!!! Quote
Jasza Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 I cześć wreszcie Nutusiu ;-) :-):loveu::loveu: Quote
ania shirley Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 To ja też poproszę nr konta, ale ja dopiero koło 10.01. wpłacę. Quote
Nutusia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wszelkiej szczęśliwości noworocznej życzę wszystkim psiakom i wszystkim Ciotkom!:) Quote
Recommended Posts