Nutusia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Jaszko - powodzenia i wracaj do nas szybciutko! ;) Quote
Awit Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 O matko Jasza odchodzi:-( Jasza wróć, uporaj się i wróć Jaszeńko..... Wtatara dostałaś linki? Bo ogłoszenia dziś zostały zrobione. Trzymajmy kciuki. Quote
wtatara Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Jasza wpłata 30 zł dla Celinki tak linki otrzymałam- mam zapłacić, czy zapłacone? Quote
wtatara Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) wpłynęło 20 zł od Patrycji Zimoch, czy to dla Zulki ta kwota to dla Barika- taką dostałam odpowiedź Edited February 16, 2012 by wtatara Quote
Awit Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Ludka zapłaciła. Wtatara to ja wpisuję te 30zł, sprawdź potem czy te wpłaty się zgadzają, czy nie ominęłam nic. Quote
wtatara Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ciiiiiiiiisza....................................ale myślę że to juz niedługo Quote
koralina&cecylia Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) W imieniu Zuli dziękuje.Ten żywioł po spacerze śpi a ja Wam wszystkim przesyłam całusy. Moc całusów także od Dalii (ex Dunia), która ma przyjaciółkę Kejsi, od Basi, Karolci, Filipa i ode mnie w szczególności dla Jaszy! :) Edited February 18, 2012 by koralina&cecylia Quote
Awit Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Wtatara Ludka wpłaciła za ogłoszenia w zeszłym tygodniu:-) Niech to będzie cisza przed burzą, to pozytywną burzą telefonów po Zulcię. Quote
ludka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Bedzie dobrze, Awit, nie martw sie. Najwyzej za tydzien zamowie kolejne ogloszenia u Catangel. Do skutku, bo to kwestia szczescia, zeby przeczytal ten wlasciwy czlowiek. Mloda, milutka sunia nie zasiedzi sie na tymczasie, choc jej tam niewatpliwie bardzo fajnie sie siedzi :mdrmed: Wszystkie moje pociagowe psiaki maja juz domy, teraz pora na Zulke! :thumbs: Quote
edek Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Na pewno będzie dobrze, domku ogarnij się !!!!! Quote
Awit Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='ludka'] Wszystkie moje pociagowe psiaki maja juz domy, teraz pora na Zulke! :thumbs:[/QUOTE] [quote name='edek']Na pewno będzie dobrze, domku ogarnij się !!!!![/QUOTE] Domek na pewno jeszcze nie zobaczył ogłoszenia z naszą dziewczynką. A ja dziś rozmawiałam z P.Cecylią:-) Zuleńka dziś została zaszczepiona p.wściekliźnie. I do weta pojechała autobusem, bo P.Celinka chciała zobaczyć jak zareaguje na komunikację no i chciała Zulci pokazać inne drogi podróżowania:-) Wejść nie chciała, ale nie dziwne, nie wszystkie psy wchodzą same, za to sama wyszła. Jadąc troszkę się denerwowała, ale było wszystko dobrze. Wróciły piechotką, żeby się przejść. Zulcia jest kochana, i taka mądra, że hoho. Wykonuje polecenia, np. idą i mają przejść przez ulicę P.Celinka się zatrzymuje i mówi stój i Zulcia staje, i w innych sytuacjach też reaguje i się słucha i w ogóle z Dropsa bierze same dobrze przykłady:-) Jest energiczna, żywa, daje buzi co widać na zdjęciach, kurcze, domek będzie zachwycony i szczęśliwy z naszej Zuleczki. Je dwa razy dziennie, rano suche, po południu mokre tzn mięsko z ryżem, albo makaronem ostatnio. Jest szczuplutka, tam mówi P.Celinka ale myślę, że to kwestia jej szybkiej przemiany materii i spalania w ekspresowym tempie:-) Aż bym chciała wycałować tą mordeczkę i wyprzytulać:-) Pani Celinko, tak bardzo dziękuję, że Zulcia u Was jest!! Quote
koralina&cecylia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Kochane! Dzisiaj po powrocie od Pana weterynarza (gdzie Zula była bardzo grzeczna), Drops witał naszą sunię jakby nie widział Jej od wieków! Mała, choć wcale nie taka mała, raz siusiu zrobiła w domu, ale myślę, że to reakcja na niewielki stres jaki wiąże się jednak z jazdą komunikacją mpk. Proszę o dołączenie do postu zbiorczego ostatnich wydatków: szczepienie p/wściekliźnie (dziś) - 30zł szelki - 35zł adresówka +obróżka - od nas:) jedzenie - 57,80zł (sucha karma, wołowe, szyje indyka) Pozdrawiam serdecznie, Cellina Quote
edek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Poproszę o numer konta na pw, mam 25 zł od Cioci Ani Shirley :) Quote
ania shirley Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Jeszcze nikt pieska nie wypatrzył???? Quote
wtatara Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='edek']Poproszę o numer konta na pw, mam 25 zł od Cioci Ani Shirley :)[/QUOTE] podam wieczorem-dzięki Quote
edek Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='wtatara']podam wieczorem-dzięki[/QUOTE] Jak tylko dostanę konto to pieniążki przeleję :cool1: Quote
edek Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='wtatara']już wysłane[/QUOTE] konto dotarło dziękuję :) Quote
Awit Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Życzę wszystkim miłego weekendu i domku....Coby się trafił....... Quote
wtatara Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 sunia to mały diabełek- domek z ogrodem albo ogrom spacerów Quote
Recommended Posts