Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matko Jasza odchodzi:-(
Jasza wróć, uporaj się i wróć Jaszeńko.....

Wtatara dostałaś linki? Bo ogłoszenia dziś zostały zrobione.
Trzymajmy kciuki.

Posted (edited)

W imieniu Zuli dziękuje.Ten żywioł po spacerze śpi a ja Wam wszystkim przesyłam całusy.
Moc całusów także od Dalii (ex Dunia), która ma przyjaciółkę Kejsi, od Basi, Karolci, Filipa i ode mnie w szczególności dla Jaszy! :)

Edited by koralina&cecylia
Posted

Bedzie dobrze, Awit, nie martw sie. Najwyzej za tydzien zamowie kolejne ogloszenia u Catangel. Do skutku, bo to kwestia szczescia, zeby przeczytal ten wlasciwy czlowiek. Mloda, milutka sunia nie zasiedzi sie na tymczasie, choc jej tam niewatpliwie bardzo fajnie sie siedzi :mdrmed:
Wszystkie moje pociagowe psiaki maja juz domy, teraz pora na Zulke! :thumbs:

Posted

[quote name='ludka']
Wszystkie moje pociagowe psiaki maja juz domy, teraz pora na Zulke! :thumbs:[/QUOTE]

[quote name='edek']Na pewno będzie dobrze, domku ogarnij się !!!!![/QUOTE]

Domek na pewno jeszcze nie zobaczył ogłoszenia z naszą dziewczynką.

A ja dziś rozmawiałam z P.Cecylią:-)
Zuleńka dziś została zaszczepiona p.wściekliźnie.
I do weta pojechała autobusem, bo P.Celinka chciała zobaczyć jak zareaguje na komunikację no i chciała Zulci pokazać inne drogi podróżowania:-)
Wejść nie chciała, ale nie dziwne, nie wszystkie psy wchodzą same, za to sama wyszła.
Jadąc troszkę się denerwowała, ale było wszystko dobrze.
Wróciły piechotką, żeby się przejść.
Zulcia jest kochana, i taka mądra, że hoho. Wykonuje polecenia, np. idą i mają przejść przez ulicę P.Celinka się zatrzymuje i mówi stój i Zulcia staje, i w innych sytuacjach też reaguje i się słucha i w ogóle z Dropsa bierze same dobrze przykłady:-)
Jest energiczna, żywa, daje buzi co widać na zdjęciach, kurcze, domek będzie zachwycony i szczęśliwy z naszej Zuleczki.
Je dwa razy dziennie, rano suche, po południu mokre tzn mięsko z ryżem, albo makaronem ostatnio.
Jest szczuplutka, tam mówi P.Celinka ale myślę, że to kwestia jej szybkiej przemiany materii i spalania w ekspresowym tempie:-)
Aż bym chciała wycałować tą mordeczkę i wyprzytulać:-)

Pani Celinko, tak bardzo dziękuję, że Zulcia u Was jest!!

Posted

Kochane!
Dzisiaj po powrocie od Pana weterynarza (gdzie Zula była bardzo grzeczna), Drops witał naszą sunię jakby nie widział Jej od wieków!
Mała, choć wcale nie taka mała, raz siusiu zrobiła w domu, ale myślę, że to reakcja na niewielki stres jaki wiąże się jednak z jazdą komunikacją mpk.
Proszę o dołączenie do postu zbiorczego ostatnich wydatków:
szczepienie p/wściekliźnie (dziś) - 30zł
szelki - 35zł
adresówka +obróżka - od nas:)
jedzenie - 57,80zł (sucha karma, wołowe, szyje indyka)
Pozdrawiam serdecznie, Cellina