Awit Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Wyślę coś takiego: 7m-na sunia szuka najlepszego domku. Czarna podpalana mądra, szybko się uczy. Umowa adopcyjna. I podać swój tel czy Jaszy i Wtatary? Może coś zmienić? Quote
wtatara Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 mozesz wysłac na mnie. wczoraj był jeden telefon o Zulkę, powysyłałam MMS fotki bo babka ma kłopoty z internetem ale chyba na tym koniec. Ja bedę robić ogłoszenia wyróżnione, zrobiłam bazarek na ogłoszenia dla 3 piesków w tym Zulkę Quote
Awit Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Wtatara dziękuję. A właśnie, ja miałam pw na tablicy, dziewczynka napisała, że jej mama zgodziła się żeby ona miała pieska i ona mi podaje telefon mamy. Odpisałam, żeby mama do mnie zadzwoniła, jeśli jest zainteresowana adopcją. Quote
Jasza Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Uważajcie na ludzi z Siemianowic z Brzozowej. Byłam tam na wizycie i zabrałam szczeniaka przywiąznego do ściany. Przepraszam, jestem mało na dogo, mam kłopoty ze zdrowiem. Quote
Jasza Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Kurcze, nie mam żadnych innych danych, są na CzK. Pamiętam tylko nazwę ulicy. Nie mają internetu, odpowiedzieli na ogloszenie w Telegazecie. Awit, a jak Tamb? Quote
Nutusia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jaszko - zdrówka!!!!! Pamiętam tę historię ze szczeniakiem :( Quote
Awit Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Jasza, Ty zdrowiej. Szczeniak uwiązany do ściany, horror, nie znam tej historii. Tamb miała dać, mówiła, że trzeba chwilkę poczekać, poczekamy, na pewno jak da, to napisze. A za kilka dni przypomnę o nas. Quote
wtatara Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [IMG]http://www.e-gify.com/gify/2039.gif[/IMG] może zamówmy jej pakiecik ogłoszeń Quote
ania shirley Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Zuluniu, piesku, ty jeszcze nie w domku???? Znajdzie się ten właściwy, zobaczysz.... Quote
wtatara Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 zrobiłam nowe, wieczór a o 23 już nie było-swintuchy Quote
wtatara Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 poproszę Fizię o jakiś super tekst, sama już nie wiem Quote
Awit Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Otrzymałam potwierdzenie, że przyjęli moje ogłoszenie do gazety wyborczej. Więc w piątek powinno wyjść, i tak jak Wtatara mówiłaś, dałam twój telefon. Tylko tam nie ma zdjęcia, ale przecież jeśli ktoś by zadzwonił, to zdjęcia można wysłać. To wydanie na w-wę, więc jestem chętna gdyby coś do sprawdzenia domku..... Żeby tylko było kogo odwiedzić........ Cioteczki za 8zł akrum ma bazarek ogłoszeniowy, może zamówić jej, co?? Może jest ciocia która chciałaby zapłacić? Moje kundelki z Noska mają coraz większy dług, boję się o marzec, i o przyszłość. Dla nich też będę szukała kogoś kto wspomoże. Kto opłaci Zulci? Quote
ludka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Ja chetnie zaplace. Ty wybierz u kogo i zamow. Im wiecej ogloszen, tym lepiej. :) Quote
Awit Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Super, zamówiłam od razu, cieszę się, dziękuję! To ten bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/222479-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY%21-Do-29.02.2012-r.-do-godz.-21-00"]http://www.dogomania.pl/threads/222479-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-Do-29.02.2012-r.-do-godz.-21-00[/URL] Quote
Jasza Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='wtatara']czy 15 zł 0d Agi to dla Zuli?[/QUOTE] Tak, to wpłata z bazarku. Dziękuję za potwierdzenie. Quote
ludka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 A moze poprosimy Nutusie, zeby spojrzala na tekst ogloszenia i ewentualnie cos skorygowala? Wierze w nosek Nutusi. I tak dla farta ;) Jaszko, zdrowka! :) Quote
Awit Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 No właśnie cioteczki, jutro albo w sobotę wysyłam tekst i zdjęcia do Akrum, jak jakaś zmiana tekstu to koniecznie napiszcie, a foteczki wyślę te w kubraczku i jak siedzi i przechyla główkę i jak leży. Quote
Jasza Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Jakby Nutusia znalazla chwilę to byłoby super. Quote
Recommended Posts