Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Awit']Wtatara te 15zł to zwrot do Kundelkowej Skarbonki, bo Skarbonka daje np 100zł, ale trzeba do danego dnia zwrócić 15% z podarowanej kwoty. I ja te 15zł oddam. Więc dla Zuli jest całość czyli 100zł ze Skarbonki.
A możesz napisać ile dałaś Celince, bo w rozliczeniowym poście wpisane są same wydatki i ja już nie wiem, a tak to by się saldo na koniec stycznia zrobiło i luty zaczęło.

Jaka Zula już duża, no wielki pies nam się zrobił, a jaka psujka, tak zniszczyć pufkę i stolik, paskuda mała:-)
I oczywiście jaka ładna:-)
A co ona zjada takiego, wygląda jak ochłap mięsa:-)[/QUOTE]

15 I zrobiłam rozliczenie i dzisiaj reszta

Posted

Ale mam oko, dobrze widziłam, że to mięso.
Przekupne suczydełko:-)
Wtatara dopisałam.
Jak ją zaszczepią i będziemy znać kolejne wydatki to też dopiszę.
Tak bardzo chcę by znalazła dom...

Posted

[quote name='wtatara']W jakim wieku można sunię juz sterylizować[/QUOTE]
7-8 miesięcy, ja jestem z tej "szkoły", że na cieczkę czekać nie trzeba (choć nie tnę młodszych)

Posted

Bardzo jej do pysia w czerwonym! Zdjęcia cudne!
A jeśli chodzi o "psujkowość", to cóż... młodość ma swoje prawa... ;)
Moja szkoła to też sterylka przed pierwszą cieczką - w granicach 10 miesiąca. Moje obie suczyny są dowodem na to, że można ;)

Posted

Moje gdzie się da, to też odświeżam.
W weekend może się pologuję i może jeszcze gdzieś dodam, jak się skończyły.

Moje suki były sterylizowane po cieczkach.
I są weci, którzy uważają że przed 1szą cieczką można.
P.Celinko, ciekawe jakie zdanie ma Pani wet?

Posted

Wbrew pozorom nie są tacy źli (przynajmniej niektórzy ;))

A ja tym razem z Dolnego Śląska będę Pannę gościć u siebie i na psy wyprowadzać - zapraszam! :) W końcu wszystkie psiaki nasze są i żadne animozje międzymiastowe ani międzyregionalne się nie liczą, prawda? ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/222168-Ju%C5%BC-za-chwileczk%C4%99-ju%C5%BC-za-momencik...-od-soboty-przestaj%C4%99-si%C4%99-ba%C4%87[/url]!

Posted

No meble zniszczone, ale po kilku latach to z łezką w oku się spogląda na takie meble:-)
Jak ja teraz gdzieniegdzie widzę ząbki moich dziewczyn, to z rozrzewnieniem temu się przyglądam:-)
Byłam dziś w biurze ogłoszeń, i w gazecie wyborczej nie można zrobić ogłoszenia ze zdjęciem.
Ale jest opcja wysłania smsem treści ogłoszenia, maksymalnie 140 znaków, włącznie ze spacjami i telefonem.
I to będzie na w-wę.
Tylko musimy pomyśleć jak się w tym zmieścić.

Posted

Wyślesz Awit?
Ja dałam Zulkę jutro do Dziennika Zachodniego, też sms-em, ale tylko 75 znaków.
Beznadzieja. Ale "moja" Bella z DT u Javeny tak znalazla dom, więc może....