wtatara Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='Awit']Wtatara te 15zł to zwrot do Kundelkowej Skarbonki, bo Skarbonka daje np 100zł, ale trzeba do danego dnia zwrócić 15% z podarowanej kwoty. I ja te 15zł oddam. Więc dla Zuli jest całość czyli 100zł ze Skarbonki. A możesz napisać ile dałaś Celince, bo w rozliczeniowym poście wpisane są same wydatki i ja już nie wiem, a tak to by się saldo na koniec stycznia zrobiło i luty zaczęło. Jaka Zula już duża, no wielki pies nam się zrobił, a jaka psujka, tak zniszczyć pufkę i stolik, paskuda mała:-) I oczywiście jaka ładna:-) A co ona zjada takiego, wygląda jak ochłap mięsa:-)[/QUOTE] 15 I zrobiłam rozliczenie i dzisiaj reszta Quote
wtatara Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='ania shirley']Starczy na sterylkę i szczepienia? Jeśli nie, to ile brakuje?[/QUOTE] to już musi Celinka W jakim wieku można sunię juz sterylizować Quote
ania shirley Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='wtatara'] W jakim wieku można sunię juz sterylizować[/QUOTE] Po pierwszej cieczce. Quote
koralina&cecylia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ostatnie wydatki: jedzenie - 70 zł planowane jest szczepienie przeciw wściekliźnie, jak tylko aura się poprawi. :loveu: Quote
Awit Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Ale mam oko, dobrze widziłam, że to mięso. Przekupne suczydełko:-) Wtatara dopisałam. Jak ją zaszczepią i będziemy znać kolejne wydatki to też dopiszę. Tak bardzo chcę by znalazła dom... Quote
morisowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='wtatara']W jakim wieku można sunię juz sterylizować[/QUOTE] 7-8 miesięcy, ja jestem z tej "szkoły", że na cieczkę czekać nie trzeba (choć nie tnę młodszych) Quote
Jasza Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Cudna jest w tej chusteczce! Zrobię jej dzisiaj nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami. Wczoraj odświeżyłam Tablicę. Quote
Jasza Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Będzie jeszcze wpłata od _Aga_ - 15.50 PLN :-) Quote
Nutusia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Bardzo jej do pysia w czerwonym! Zdjęcia cudne! A jeśli chodzi o "psujkowość", to cóż... młodość ma swoje prawa... ;) Moja szkoła to też sterylka przed pierwszą cieczką - w granicach 10 miesiąca. Moje obie suczyny są dowodem na to, że można ;) Quote
Czorcik Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 piękne zdjęcia :):) ale ona jest fajna :) a te zniszczenia kurcze niedobrze :( Quote
Awit Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Moje gdzie się da, to też odświeżam. W weekend może się pologuję i może jeszcze gdzieś dodam, jak się skończyły. Moje suki były sterylizowane po cieczkach. I są weci, którzy uważają że przed 1szą cieczką można. P.Celinko, ciekawe jakie zdanie ma Pani wet? Quote
Jasza Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Zrobiłam Zuli Gumtre i Tablicę na Warszawę. Quote
Nutusia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 O, i niech żyje przyjaźń krakowsko-warszawska, wbrew wszelkim stereotypom! :) Moja Kreśka też z Krakowa ;) Quote
Nutusia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Wbrew pozorom nie są tacy źli (przynajmniej niektórzy ;)) A ja tym razem z Dolnego Śląska będę Pannę gościć u siebie i na psy wyprowadzać - zapraszam! :) W końcu wszystkie psiaki nasze są i żadne animozje międzymiastowe ani międzyregionalne się nie liczą, prawda? ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/222168-Ju%C5%BC-za-chwileczk%C4%99-ju%C5%BC-za-momencik...-od-soboty-przestaj%C4%99-si%C4%99-ba%C4%87[/url]! Quote
coronaaj Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Zula sliczna ale meble jeszcze bardziej....naniszczyla sporo Celince. Quote
Awit Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 No meble zniszczone, ale po kilku latach to z łezką w oku się spogląda na takie meble:-) Jak ja teraz gdzieniegdzie widzę ząbki moich dziewczyn, to z rozrzewnieniem temu się przyglądam:-) Byłam dziś w biurze ogłoszeń, i w gazecie wyborczej nie można zrobić ogłoszenia ze zdjęciem. Ale jest opcja wysłania smsem treści ogłoszenia, maksymalnie 140 znaków, włącznie ze spacjami i telefonem. I to będzie na w-wę. Tylko musimy pomyśleć jak się w tym zmieścić. Quote
Jasza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Wyślesz Awit? Ja dałam Zulkę jutro do Dziennika Zachodniego, też sms-em, ale tylko 75 znaków. Beznadzieja. Ale "moja" Bella z DT u Javeny tak znalazla dom, więc może.... Quote
wtatara Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ja w niedzielę robię na Kraków z nowymi fotkami, co się da wyróznione. Koncze robić bazarek na ogłoszenia dla piesków, więc mysle że jakieś pieniązki będe miec Quote
ania shirley Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Tak zimno , że nic tylko przytulić się do psiaka..... Może teraz ją ktoś zobaczy i sie zakocha... Quote
Awit Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Tak wyślę do tej wyborczej. Zulcia nie wie, jak wszystkie chcemy, żeby miała już swój domek:-) Quote
Recommended Posts