ania shirley Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Jakie fatum??? Taki pies i fatum??? Ile ona czeka?? Miesiąc! Poza tym- nie czeka, tylko się socjalizuje i uczy przebywać z czlowiekiem!:diabloti: [COLOR="plum"](Fatum to wisi nad Dixi- ona jest na dogo dłużej niż ja!!)[/COLOR] Quote
Nutusia Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Anka... okulary włożyłam i widzę coś tam na różowo napisała! I zaraz pod stół wejdziesz szczekać, zobaczysz!!!!! ;) 1 Quote
ania shirley Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Nutusia']Anka... okulary włożyłam i widzę coś tam na różowo napisała! I zaraz pod stół wejdziesz szczekać, zobaczysz!!!!! ;)[/QUOTE] Po pierwsze: różowy to kolor nadziei, a po drugie: na różowo sie nie liczy!:wink: Quote
Nutusia Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 A ja myślałam, że to zielony jest od nadziei, a różowy od... Dody! :) Przepraszam Zulcia, że sobie offnę, ale Frank-enstein potrzebuje grosików na leczenie i na bazarek zaprasza: [url]http://www.dogomania.pl/threads/221561-Du%C5%BCy-bazarrrrroooooo-na-SPA-dla-ma%C5%82ego-Frania-do-03.02[/url] Quote
Jasza Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Nikt mnie nie szukał? Nikt się nie martwił? Nie było mnie, ale już jestem. Jutro zrobię nowe ogłoszenia. Przepraszam. Quote
ania shirley Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Nutusia']A ja myślałam, że to zielony jest od nadziei, a różowy od... Dody! :) [/QUOTE] [COLOR=teal]Zielony , zielony[/COLOR]- to dyskryminacja!!:diabloti: [quote name='Jasza']Nikt mnie nie szukał? Nikt się nie martwił? Nie było mnie, ale już jestem. Jutro zrobię nowe ogłoszenia. Przepraszam.[/QUOTE] Wszyscy sie martwili!!!:mad::mad: Quote
Awit Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 A ja dziś zadzwoniłam do naszej Zulci:-) Tzn do Pani Celinki:-) Pani Celinka jest nią zachwycona i ja też:-) Jest mądra, jak do niej mówi to przekrzywia główkę i widać, że słucha i rozumie:-) Jest delikatna i wrażliwa. I ma w sobie tyle zapału, energii młodzieńczej, że aż szkoda, że jej własny domek nie uczestniczy w jej rozwoju. Nie niszczy mieszkania jak zostaje sama z Dropsem, co prawda co można to chowają, no ale nie niszczy:-) Wczoraj P.Celinka coś tam robiła z papierami, odeszła do telefonu, pogadała a jak wróciła to było po pewnych papierach.... Zulka się nimi zajęła. Na zwróconą uwagę przez P.Celinkę -Zula mimiką i oczami, mówiła że żałuje i przepraszała:-) Co zrobić, żeby miała domek?? Aha, chyba jeszcze w tym tygodniu pójdzie na szczepienie p.wściekliźnie. Quote
Jasza Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 A jak finanse? Postaram się wpłacić w tym tygodniu. Quote
feliksik Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Nutusia']A ja myślałam, że to zielony jest od nadziei, a różowy od... Dody! :) [/QUOTE] no ja jak zwykle parskam śmiechem z Nutusi:roflt: [quote name='Jasza']Nikt mnie nie szukał? Nikt się nie martwił? Nie było mnie, ale już jestem. [/QUOTE] Agnieszko, zniknęłaś po cichaczu i wracaj po cichaczu, zanim się wszyscy zorientują, że nas zostawiłaś;):scared: Quote
Awit Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Właśnie rozliczenie... To jest o co jeszcze miałam P.Celinkę spytać i zapomniałam:-) Quote
Jasza Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Jezu, dziewczyny, taka mnie beznadzieja ogarnęła...przepraszam... Nie potrafię się pozbierać. Quote
Czorcik Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Jasza']Jezu, dziewczyny, taka mnie beznadzieja ogarnęła...przepraszam... Nie potrafię się pozbierać.[/QUOTE] o rety ,:( głowa do góry :) Quote
ania shirley Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Jasza']Jezu, dziewczyny, taka mnie beznadzieja ogarnęła...przepraszam... Nie potrafię się pozbierać.[/QUOTE] Jasza!!! Nie wolno! Tobie- nigdy!! (a ten właściwy telefon zadzwoni- jest młodziutka, śliczna i urocza- zobaczysz) Quote
Jasza Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Awit napisała do Tamb. Poprosilam Ja też o sprawdzenie ceny ogłoszenia w gazecie. Jaka to była? Awit, przypomnisz??? Ja zaraz dam ogłoszenie Zulki do Dziennika Zachodniego, ale tylko takie mini bez zdjęcia. Marne szanse, ale co mi tam.... Quote
Figanna Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 jestem i ja! malutka sliczna! i super ma opiekę! ale trzeba więcej dobrych zdjęć! Quote
Awit Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Tamb obiecała dać jej ogłoszenie w hmmmm....Dziennik Krakowski? Bardzo się cieszę. Bardzo dziękuję! Wyślę jej zdjęcie i tekst. Tylko pomyślmy które zdjęcie wysłać i trzeba by kilka ciekawych zdań napisać. A co do Gazety Wyborczej, to po niedzieli pójdę do biura ogłoszeń u mnie i dowiem się, ile kosztuje i czy też ze zdjęciem i jaki koszt z fotką. Quote
morisowa Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 odnawiać ogłoszenia minimum co tydzień i czekać - dom się znajdzie dla takiej młodej, mądrej pięknoty :thumbs: Quote
ania shirley Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='morisowa'] dom się znajdzie dla takiej młodej, mądrej pięknoty :thumbs:[/QUOTE] Nie może być inaczej!!! Quote
Jasza Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Aniu, Ty jak zwykle jak optymistyczna bomba - aż mi lepiej :-) Tamb robi ogłoszenia w Dzienniku Polskim - jest super odzew, tylko długa kolejka. Poczekamy. Quote
edek Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Fakt, Ciocia Ania jest bardzo optymistyczną osobą :) potrafi podnieść na duchu. Zuleńka na pewno znajdzie wspaniały domek, jestem tego pewna :) Quote
Awit Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Wysłałam Tamb zdjęcie Zulci i krótki tekst. To co Jasza zaproponowała. Trzymajmy kciuki od już, myślmy pozytywnie, aby telepatycznie TEN domek TEGO dnia zakupił TĄ gazetkę. Quote
wtatara Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 były 2 telefony Obydwa stwierdziły że za daleko, choć proponowałam pomoc w transporcie, to znaczy Pani z Olkusza. Będzin tez odpadł-Pan mieszka sam i ma 68 lat Quote
ania shirley Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Widocznie to jeszcze nie TEN domek. Quote
Recommended Posts