Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie fatum??? Taki pies i fatum??? Ile ona czeka?? Miesiąc!
Poza tym- nie czeka, tylko się socjalizuje i uczy przebywać z czlowiekiem!:diabloti:
[COLOR="plum"](Fatum to wisi nad Dixi- ona jest na dogo dłużej niż ja!!)[/COLOR]

Posted

[quote name='Nutusia']Anka... okulary włożyłam i widzę coś tam na różowo napisała! I zaraz pod stół wejdziesz szczekać, zobaczysz!!!!! ;)[/QUOTE]

Po pierwsze: różowy to kolor nadziei, a po drugie: na różowo sie nie liczy!:wink:

Posted

A ja myślałam, że to zielony jest od nadziei, a różowy od... Dody! :)

Przepraszam Zulcia, że sobie offnę, ale Frank-enstein potrzebuje grosików na leczenie i na bazarek zaprasza:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/221561-Du%C5%BCy-bazarrrrroooooo-na-SPA-dla-ma%C5%82ego-Frania-do-03.02[/url]

Posted

[quote name='Nutusia']A ja myślałam, że to zielony jest od nadziei, a różowy od... Dody! :)

[/QUOTE]
[COLOR=teal]Zielony , zielony[/COLOR]- to dyskryminacja!!:diabloti:

[quote name='Jasza']Nikt mnie nie szukał? Nikt się nie martwił?
Nie było mnie, ale już jestem.
Jutro zrobię nowe ogłoszenia.
Przepraszam.[/QUOTE]

Wszyscy sie martwili!!!:mad::mad:

Posted

A ja dziś zadzwoniłam do naszej Zulci:-)
Tzn do Pani Celinki:-)
Pani Celinka jest nią zachwycona i ja też:-)
Jest mądra, jak do niej mówi to przekrzywia główkę i widać, że słucha i rozumie:-)
Jest delikatna i wrażliwa.
I ma w sobie tyle zapału, energii młodzieńczej, że aż szkoda, że jej własny domek nie uczestniczy w jej rozwoju.
Nie niszczy mieszkania jak zostaje sama z Dropsem, co prawda co można to chowają, no ale nie niszczy:-)
Wczoraj P.Celinka coś tam robiła z papierami, odeszła do telefonu, pogadała a jak wróciła to było po pewnych papierach.... Zulka się nimi zajęła. Na zwróconą uwagę przez P.Celinkę -Zula mimiką i oczami, mówiła że żałuje i przepraszała:-)
Co zrobić, żeby miała domek??
Aha, chyba jeszcze w tym tygodniu pójdzie na szczepienie p.wściekliźnie.

Posted

[quote name='Nutusia']A ja myślałam, że to zielony jest od nadziei, a różowy od... Dody! :)
[/QUOTE]

no ja jak zwykle parskam śmiechem z Nutusi:roflt:

[quote name='Jasza']Nikt mnie nie szukał? Nikt się nie martwił?
Nie było mnie, ale już jestem.
[/QUOTE]

Agnieszko, zniknęłaś po cichaczu i wracaj po cichaczu, zanim się wszyscy zorientują, że nas zostawiłaś;):scared:

Posted

[quote name='Jasza']Jezu, dziewczyny, taka mnie beznadzieja ogarnęła...przepraszam...
Nie potrafię się pozbierać.[/QUOTE]

Jasza!!! Nie wolno! Tobie- nigdy!!

(a ten właściwy telefon zadzwoni- jest młodziutka, śliczna i urocza- zobaczysz)

Posted

Awit napisała do Tamb.
Poprosilam Ja też o sprawdzenie ceny ogłoszenia w gazecie.
Jaka to była?
Awit, przypomnisz???

Ja zaraz dam ogłoszenie Zulki do Dziennika Zachodniego, ale tylko takie mini bez zdjęcia.
Marne szanse, ale co mi tam....

Posted

Tamb obiecała dać jej ogłoszenie w hmmmm....Dziennik Krakowski?
Bardzo się cieszę.
Bardzo dziękuję!
Wyślę jej zdjęcie i tekst.
Tylko pomyślmy które zdjęcie wysłać i trzeba by kilka ciekawych zdań napisać.
A co do Gazety Wyborczej, to po niedzieli pójdę do biura ogłoszeń u mnie i dowiem się, ile kosztuje i czy też ze zdjęciem i jaki koszt z fotką.

Posted

Aniu, Ty jak zwykle jak optymistyczna bomba - aż mi lepiej :-)
Tamb robi ogłoszenia w Dzienniku Polskim - jest super odzew, tylko długa kolejka.
Poczekamy.

Posted

Fakt, Ciocia Ania jest bardzo optymistyczną osobą :) potrafi podnieść na duchu. Zuleńka na pewno znajdzie wspaniały domek, jestem tego pewna :)

Posted

Wysłałam Tamb zdjęcie Zulci i krótki tekst.
To co Jasza zaproponowała.
Trzymajmy kciuki od już, myślmy pozytywnie, aby telepatycznie TEN domek TEGO dnia zakupił TĄ gazetkę.