fiorsteinbock Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 (edited) Na konto DInka wpłyneło 50zł od cioci Warańska. Zapisujemy i serdecznie dziękujemy!!! Przelałam za kolejny miesiąc, jesteśmy 26zł na minusie. Po weekendzie wezme sie za bazarek. Edited May 2, 2012 by fiorsteinbock Quote
giselle4 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Na konto DInka wpłyneło 50zł od cioci Warańska. Zapisujemy i serdecznie dziękujemy!!! Przelałam za kolejny miesiąc, jesteśmy 26zł na minusie. Po weekendzie wezme sie za bazarek. Edytko ja u Tuptusia ma tyly i tez juz kleje bazarek:( Quote
giselle4 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Dinus to cwaniak pobiega i patrzy gdzie bedzie grill i cierpliwie czeka:) Quote
giselle4 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 To nie jest juz ten wystraszony Dino to wspanialy i madry psiak Dinko kocha szalec i kopac doly...szkoda ze na posadzonych kwiatach ale los tak chcial...:) wlasnie wraca z klombu gdzie wykopal częsc kwiatow i jest bardzo zadowolony:0 bardzo to nie snieg , tylko kwiat jabloni daj lepiej smaczka kawy nie pije Quote
dorota k. Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Witaj Śliczny:) Doczytam, bo jeszcze mnie tutaj nie było. Niestety - nie zrobiłam zdjęcia Chłopaka. Dla niego też poproszę buziaka:) Quote
giselle4 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 dorota k. napisał(a):Witaj Śliczny:) Doczytam, bo jeszcze mnie tutaj nie było. Niestety - nie zrobiłam zdjęcia Chłopaka. Dla niego też poproszę buziaka:) malo Ci namolnych buziakow Kesha hihihi ale chcesz to masz:) Quote
giselle4 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Dino znowu dzisiaj skopal grzadki z kwatami jest taki smieszny kiedy napsoci.... nie ,nie uciaka czeka cierpliwie az zauwazysz i zaczniesz odganiac od rabatek a On wywali jezyk i się smieje Quote
Kasiass Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 giselle4 napisał(a):Dino znowu dzisiaj skopal grzadki z kwatami jest taki smieszny kiedy napsoci.... nie ,nie uciaka czeka cierpliwie az zauwazysz i zaczniesz odganiac od rabatek a On wywali jezyk i się smieje Może mu się kwiatki nie podobały :)? Do góry psotniku :) Quote
Mysza2 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Witaj Dinku Ogrodniku:) Ale zadowolony pychol na zdjęciach:) Quote
fiorsteinbock Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Adusia i Luizka mają swoje domy, wierzę, że i Dinowi się uda! Musi :) Quote
giselle4 Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Adusia i Luizka mają swoje domy, wierzę, że i Dinowi się uda! Musi :) wiesz,wydaja mi sie ze On mimo kalectwa szybko znajdzie chate jest zabawny Quote
dorota k. Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 On na pewno kopie te kwiatki, aby Wam w pysiu przynieść i podziękować :) Quote
Kasiass Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 giselle4 napisał(a):wiesz,wydaja mi sie ze On mimo kalectwa szybko znajdzie chate jest zabawny Jakie tam kalectwo, przecież od razu widać, że brak oczka mu W NICZYM nie przeszkadza :) Normalny, wesoły psiak :) Quote
basia34 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Dinus Ja wiem ze domek dla Ciebie jest i podrzucam. Quote
Kasiass Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Niech się domek jak najszybciej zgłosi po Dinusia ;) Quote
fiorsteinbock Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Wpłyneło: 07.05 - mysza2: 10zł 08.05 - mimblunka: 20zł 08.05 - darowizna od Luizki: 93zł Serdecznie dziekujemy :) i prosimy o pomoc w ogłaszaniu Dina, niech chłopak grzeje dupke w nowym domu! Quote
giselle4 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Wpłyneło: 07.05 - mysza2: 10zł 08.05 - mimblunka: 20zł 08.05 - darowizna od Luizki: 93zł Serdecznie dziekujemy :) i prosimy o pomoc w ogłaszaniu Dina, niech chłopak grzeje dupke w nowym domu![/QUOTE] masz racje Edytko i dziekuje za potwierdzenie wplaty::) Quote
Recommended Posts