Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozesłałam troche zaproszeń na watek, właściwie próśb o pomoc finansowa/deklaracje, badz wpłaty jednorazowe.
Ale chetnie przyjmiemy fanty na bazarki, wszystko co można spieniężyc.

Myślałam, że Dino szybko znajdzie dom - jest młodym psiakiem z fajnym usposobieniem.
Ale...jestem dobrej mysli.
Florek tez sie wysiedział i bylo warto! :)

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izzie1983 napisał(a):
Na dniach dostanę pensję to wpłacę coś jednorazowo i zastanowię się też nad stałą deklaracją. Pozdrawiam :)

Dinuś bardzo dziękuje, a my razem z nim :)

Posted

izzie1983 napisał(a):
Na dniach dostanę pensję to wpłacę coś jednorazowo i zastanowię się też nad stałą deklaracją. Pozdrawiam :)

Cioteczko izzie, dziękuję, że zajrzałaś i zechcesz wesprzeć Dinka.
Cioteczka Edytka napisze nam nowy tekst i zaczynamy kampanię reklamową! :)

Wysłałam ok. 40 zaproszeń - widzicie z jakim rezultatem :/ Niestety, psy zdrowe nie cieszą sie takim powodzeniem jak psy chore czy porzucone przy drodze. Szkoda, bo mają jednakowy status - bezdomny...

Posted

Dino ma siersc w lepszej kondycji niż jak ja robiłam fotki. Był chyba po obiedzie :)
Grazynko, mozemy sie umowic na sesje z Dinem? Podjechałabym do Was i zrobiła pare portretówek. Wiem, ze ludzie to wzrokowcy i zdjecia odgrywaja ogromną role :(

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dino ma siersc w lepszej kondycji niż jak ja robiłam fotki. Był chyba po obiedzie :)
Grazynko, mozemy sie umowic na sesje z Dinem? Podjechałabym do Was i zrobiła pare portretówek. Wiem, ze ludzie to wzrokowcy i zdjecia odgrywaja ogromną role :(

ciocia,to jest Dinko