Olga7 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Zaglądam do sprytnego Dino-ogrodnika i choc mizianki z daleka przesylam a cioteczki Edytkowe pozdrawiam serdecznie.:loveu::loveu::loveu: Sprytny Dino ,wie ,że dużo latwiej kopac ziemię przekopaną wcześniej ,niż taką twardą,gdzie nie ma grządek:razz: no i jeszcze wyrwać uda się jakieś rosliny czy kwiaty.Stara się chlopak jak potrafi ,pomaga w uprawie ogrodu.;) Quote
giselle4 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='Olga7']Zaglądam do sprytnego Dino-ogrodnika i choc mizianki z daleka przesylam a cioteczki Edytkowe pozdrawiam serdecznie.:loveu::loveu::loveu: Sprytny Dino ,wie ,że dużo latwiej kopac ziemię przekopaną wcześniej ,niż taką twardą,gdzie nie ma grządek:razz: no i jeszcze wyrwać uda się jakieś rosliny czy kwiaty.Stara się chlopak jak potrafi ,pomaga w uprawie ogrodu.;)[/QUOTE] masz racje....:) Quote
fiorsteinbock Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 O! w takim razie czy moge wypożyczyc pana Koparke na pare dni?! mam spory kawałek do uporzadkowania, hehehe chlopak zarobi na czynsz :) Quote
giselle4 Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='fiorsteinbock']O! w takim razie czy moge wypożyczyc pana Koparke na pare dni?! mam spory kawałek do uporzadkowania, hehehe chlopak zarobi na czynsz :)[/QUOTE] mozesz wez jeszcze sprzatacza Kesha do pomocy:) Quote
giselle4 Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 spiewam pieknie ciesze sie ..pieknie a teraz Cie zjem Quote
Kasiass Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 A co tam Dinuś tak śpiewał :)? Podrzucam chłopaka :) Quote
Mysza2 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Kasiass']A co tam Dinuś tak śpiewał :)? Podrzucam chłopaka :)[/QUOTE] Na pewno śpiewał "daj mi smaczka" :):) Quote
fiorsteinbock Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='giselle4']mozesz wez jeszcze sprzatacza Kesha do pomocy:)[/QUOTE] I razem z Kajem szybko zorają działke, dzięki czemu zaoszczedzimy na własnych siłach :) Quote
giselle4 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='fiorsteinbock']I razem z Kajem szybko zorają działke, dzięki czemu zaoszczedzimy na własnych siłach :)[/QUOTE] masz racje to dobre i pracowite chlopaki:) Quote
Olga7 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) A tak wygląda szczęsliwy ,radosny każdy pies : Jak DINO : Edited May 21, 2012 by Olga7 Quote
fiorsteinbock Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 On przez to oczko wygląda jakby je puszczał w nasza strone :) Uroczy psiak! Quote
giselle4 Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='fiorsteinbock']On przez to oczko wygląda jakby je puszczał w nasza strone :) Uroczy psiak![/QUOTE] i masz racje z daleka wcale nie widac tego jak ktos sie dobrze przypatrzy to mowi,,On jest bez oczka,,? Dinko do domku szoruje siersc juz piekna Dinko przytył i jest jak zabawka nakrecana....szaleje:) Quote
Kasiass Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Wierzę w to że Dinuś szybko do chatki pójdzie :) Co z tego że nie ma oczka, skoro ma kochane serducho :)? Quote
aggg Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='Kasiass']Wierzę w to że Dinuś szybko do chatki pójdzie :) Co z tego że nie ma oczka, skoro ma kochane serducho :)?[/QUOTE] Dokładnie! Też w to wierzę Kacha ;) Quote
giselle4 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 ciotka nas męczy ten maly wszedzie łazi za mna z nowa kolezanka Lalą ja mam czas,poczekam na nia:) Quote
milka10 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 I ogrodnik z niego niezły!!! ; D skacz na gore! ; ) Quote
Recommended Posts