brazowa1 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Porownajcie na pierwszych fotkach-jakie mial łyse wokoł oczu-Millarca go leczyla i wszystko pozarastało.Bardzo ładnie teraz wyglada,prawda? Quote
Betbet Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 odrestaurowany najnowszy model naszego Beldonka! Do zabrania wczoraj, dzisiaj i nawet jutro. Taki komfort nie wszędzie się trafia! Dla nowego właściciela pakiet psiej miłości, beldonkowej wierności i 1000 minut szczęścia dziennie! Lepiej nie traficie! Quote
Kasia25 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 NOOOOOOOOO po takiej reklamie, to Beldonek raz dwa w domku, będzie:lol: Quote
Betbet Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 podnosimy, podnosimy przystojniaka.ile można czekać, no zlitujcie się, bo tu ciotki na Beodnku ręce wypiszą!!! Quote
brazowa1 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Beldonek wyglaskany,wybiegany,poczestowany groszkami.Sama słodycz ten piesek,nie rozumiem,co on nadal robi w schronie?Naprawde jestem zdziwiona,bo pieske fajny,łagodny,ładny.Mam nadzieje,ze w koncu ktos sie po niego ruszy. Quote
Betbet Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 łaaa brązowa zapomniałam Ci dać wołowe paseczki. byłyby w sam raz dla Beldonka, który był tutaj pierwszym psem, któremu zaczełam tak serioooo dopingować.hmmm.nieodbra jestem. Quote
basiagk Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Co za radośc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUDNIE!!!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Dzieki Akucho za fotki-widze wszystkie:) Basia,Beldonek ciagle w schronie,to fotki z naszego spaceru. Quote
akucha Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 To zobaczcie!!!! No dlaczego on jeszcze w schronie???? :-( Quote
Betbet Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 brazowa nie siwiej!!!!!!!!!!nie wyobrazam sobie tego:evil_lol: kurcze zabierzcie Beldonka, czemu życie ideałów bywa tak trudne? Quote
brazowa1 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Beldonek zmienił boks-Atos poszedł do kastarcji,a Beldonek tymczasowo zaminił sie z nim miejscem. Teraz kazdy,kto odwiedzi schronisko,bedzie musial go zobaczyc,licze na to,ze szybko kogos zauroczy. Boks strategicznie jest fajny:) Quote
Betbet Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Akucha ja? nie mam ze wzgledu mieszkania na stancji anty-zwierzecej:( i tak cudem ublagalam mojego chomika:cool3: a w ogole alergiczka jestem straszna, po zabawie z psami ostatnio (takiej fajnej zabawie gdzie lezalam w trawie i lapalam kleszcze) umieralam kilka godzin w babelkach i katarze:evil_lol: w rodzinnej miejscowosci owszem w liczbie 2 Quote
Recommended Posts