Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odrestaurowany najnowszy model naszego Beldonka! Do zabrania wczoraj, dzisiaj i nawet jutro. Taki komfort nie wszędzie się trafia!
Dla nowego właściciela pakiet psiej miłości, beldonkowej wierności i 1000 minut szczęścia dziennie!
Lepiej nie traficie!

Posted

Beldonek wyglaskany,wybiegany,poczestowany groszkami.Sama słodycz ten piesek,nie rozumiem,co on nadal robi w schronie?Naprawde jestem zdziwiona,bo pieske fajny,łagodny,ładny.Mam nadzieje,ze w koncu ktos sie po niego ruszy.

Posted

łaaa brązowa zapomniałam Ci dać wołowe paseczki. byłyby w sam raz dla Beldonka, który był tutaj pierwszym psem, któremu zaczełam tak serioooo dopingować.hmmm.nieodbra jestem.

Posted

Beldonek zmienił boks-Atos poszedł do kastarcji,a Beldonek tymczasowo zaminił sie z nim miejscem. Teraz kazdy,kto odwiedzi schronisko,bedzie musial go zobaczyc,licze na to,ze szybko kogos zauroczy.
Boks strategicznie jest fajny:)

Posted

Akucha ja? nie mam ze wzgledu mieszkania na stancji anty-zwierzecej:( i tak cudem ublagalam mojego chomika:cool3: a w ogole alergiczka jestem straszna, po zabawie z psami ostatnio (takiej fajnej zabawie gdzie lezalam w trawie i lapalam kleszcze) umieralam kilka godzin w babelkach i katarze:evil_lol:
w rodzinnej miejscowosci owszem w liczbie 2