jostel5 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 anhelina napisał(a):Jutro będę miała nowe zdjęcia SUCHARKA:) Czekamy z radością!:) Quote
maja602 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Wreszcie dogo zaczęło dziełać. Wczoraj nie mogłam nawet zajrzeć do moich ulubionych piesków. Sucharku z samego rana skacz do góry. Quote
maja602 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Cioteczki ja wiem, że jest czas lepienia pierogów ale czasami zajrzyjcie do piesków. Sucharek do góry. Quote
jostel5 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Maju,dlaczego Ty nie śpisz przed 6 rano???:crazyeye: Już czy jeszcze nie?:eviltong: Suchar,pokazuj,jaki jesteś piękny!:) Quote
maja602 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Moje koty, dodam, że te domowe, o 5 chcą śniadanie. Jeżeli chcesz zobaczyć jak to wyglada, to poniżej jest link. Ja i Simon mamy identyczną sytuację z małą różnicą. Simon ma jednego kota a ja mam trzy. http://www.youtube.com/watch?v=GjUVlsB0inE&feature=related Przy oglądaniu włącz głos. Quote
jostel5 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GjUVlsB0inE&feature=related No,cudne!:) Mam jednak nadzieję,że Twoje trzy nie ciągną Cie o świcie za uszy i nie walą wałkami po głowie....;):lol::lol::lol: Suchar,obiecałeś fotki!:mad::eviltong: Quote
maja602 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zawsze jak otwieram oczy, to jest grzecznie ale co robią, żebym je otworzyła, tego nie widzę. Zdjęcia Sucharka mile widziane i wyczekiwane. Quote
maja602 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Tak z samego rana zapytam, czy są jakieś uzgodnienia odnośnie propozycji Ginn? Quote
jostel5 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Póki co,wstawię nowe fotki Sucharka,a Ania może napisze,czy rozmawiała z Ginn.... Różowy języczek Sucharka: Psiak -jak widać-nie miał ochoty na pozowanie....:) :) W tle-sądząc po ubranku-jakiś wet....:) Quote
maja602 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Chyba w jego żyłach płynie kropelka krwi ONka? Czy mam rację? Ładny piesek ale niestety w okresie przedświatecznym ludzie są zainteresowani szykowaniem jedzenia a nie adopcją pieska. Quote
anhelina Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Wszystkim Dogomaniakom na Gwiazdkę: To tylko pies, tak mówisz.. Tylko pies A ja Ci powiem Że pies to czasem więcej niż człowiek On nie ma duszy, mówisz.. Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa I kiedy uśmiechasz się do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy pożegnać się trzeba.. I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy Tobie jest psie niebo! Z Tobą zostaje jego dusza...! (autor: B. Borzymowska) Quote
jostel5 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Ania jest wyjechana;) ,wróci w piatek i wszystko opisze....:) Quote
maja602 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Muszę powiedzieć, ze mało osób zaglada do Sucharka. Szkoda. Quote
cavani Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 To i ja dołączam do wątku. Aniu, to niesamowite co zrobiłaś dla tego pieska! Uratowałaś mu życie! Quote
maja602 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Zapraszamy. Im nas więcej tym wieksze są szanse Sucharka na własny domek. Quote
mestudio Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ja też zaglądam po cichu najczęściej:-). Quote
agnieszka1565 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 no to teraz Morgan kibicuje Sucharkowi ;) Quote
maja602 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Może do Sucharka też się szczęście uśmiechnie i znajdzie własny domek, tak jak Morgan. Quote
jostel5 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Ja też! Aniu,helouuuuuu! Odezwij się! Mam namiar na jeszcze jeden dt....Zwolniło się miejsce Pyśka-może więc-tam....? Quote
anhelina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Witam Rozmawiałam z tą Panią, która oferowała hotel dla Suchara - to jest nadal aktualne, cena przystępna, warunki bardzo dobre - przede wszystkim byłby w domu, a nie w hotelowym boksie. Dobrze by było, gdyby pies został wykastrowany, to mogą zrobić w Lublinie. Pozostaje kwestia przewiezienia psa do nowego hotelu. A ten inny dom tymczasowy gdzie się znajduje? Quote
DORA1020 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Niedawno dziewczyna/nie pamietam nicka/przeniosla hotelik z Mielca gdzies pod W-we i pislala,ze sa wolne miejsca,jak znajde na ktorym watku to napisala,to napisze. Hotelik sprawdzony,psiaki maja dobra opieke,jest tam od ponad roku ON-ek Barnaba. Ale cena cos ok.400zl Jesli podejmiecie decyzje o DT dla psiaka pamietajcie prosze o sprawdzeniu DT czy hoteliku,o ile ktos nie poreczy,zeby pozniej przypadkiem nie bylo bolu i placzu. Pisze to dlatego,ze przez to przeszlam.Nawet teraz nie moge o tym pisac.Alina S. byla na dogo,zapewniala,ze psiaki maja u niej dobrze,ze sa szczesliwe.A okazala sie potworem. Quote
Recommended Posts