Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

najwiekaszego psiego zbira zawsze oswoi sobie opiekunka kotow.Pieski wiedza,kto jest rozdawca dóbr-dodatkowe wyjscie,smaczki i az miło patrzec,jak najgorsi terrorysci miekna pod jej wpływem.Co nie znaczy,ze dla innych sa rownie miłe :p,piekne mam fotki,rozanielonego karmelka.

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: Ja tak, gotowa!
Pani Iza pokazana światu została jako tajemnicza pani I. To Anioł dobroci i miłości do psów.
Brązowa, gdzie dostawa foto i newsów? :razz:

Posted

no juz ,jestem.
Wiec wpierw musze sprawdzic Bekse-czarnule.A potem jakos musze sie dostac do karmelka,tylko to za Gdańskiem.
Cala nadzieja w ty,ze psa wydawala pani Maria,a to byl jej ulubieniec,wiec byle komu by go nie pokazywala.Szukali wlasnie malego szczekacza,bo z duzym psem strozujacym byloby za duzo klopotu,gdyby kogos ugryzl.maja juz suke rottweilerke,ale obiecywali,ze dopoty sie nie zapoznaja,beda psy siedziały oddzielnie.karmelek wyszedl z nimi grzecznie,grzecznie wsiadl do samochodu.
Wiecie,jak to jest,dopoty psa sie nie zobaczy,to cieżko sie cieszyc.

Posted

ok, rozumiem
dobre i te kilka informacji, bo juz byłam w stresie ;)
z calych sił trzymam kciuki, żeby mały łobuzek dobrze się zaaklimatyzował w nowym domu
jakby co to go zabierz!

• 2 weeks later...