Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On też czyjś już wtedy będzie :diabloti:
Nie marudź, dawaj tekst i foty. Nie będzie całe życie gnił w schronir, nior można odbierac mu szansy
Jak dzieciaka nie zjadł to nie ma strachu, nie ma się nad czym zastanawiać.
Jamnik bojowy dom znalazł a ta słodzizna, ma wyrok odsiadywać?!

Posted

Ajula napisał(a):
byle tylko nie trafił na takiego mądrego, co to teorię dominacji wyznaje :roll:

słuszna uwaga,ale wiesz,nawet nie pomyślalam,ze ktos by chcial tak do Karmelka...
Moze opisowo wytlumacze:
piesek sobie biegal.Nagle pobiegl do kuchni i ukradl całego surowego kurczaka.Opiekun psow zabral mu tego kurczaka,bo przeciez zaszkodzi-surowy i tyle tego.I wtedy sie zaczelo-Karmelek,maly piesek,raz po raz skakal mu z warkotem na poziomie twarzy.Bylo takie: O ....! i opiekun szybciutko oddal mu kurczaka :p
Zeby nie bylo,ze tak z głodu-jest tlusty jak beczka.

oj,tych historii z Karmelkiem jest kilka..jutro opowiem Wam o karmelku i rzepach.

Posted

Ponieważ rzeczone plany to wymysł ostatnich kilku dni. Wcześniej Karmelek był nieadopocyjny :cool1:
Hahahaha, Karmelek super jest!!! małe, nerweowe, wredne cudo!!!

Wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi:
On potrzebuje wysokiej baby! Mi do gardła by nie podskoczył :evil_lol:
Baby potrzebuje, bo one wszystko w imię milości wybaczą.
To profil fizyczno-psychologiczny przyszłego właściciela juz mamy :lol:

Gdybym tylko mogła, to już bym rządziił w moim domu... ino kudly by fruwały...

A swoją drogą, to z ta łapką nieźle ściemniał - skoczek jeden.

Maupo, przenoś nas!!!!!!!!!

Posted

o rzepie Wam opowiem,zanim tekst dla Karmelka wymysle..:roll:

jesienia na trasie spaceru rosna rzepy.I dwa takie przyczepiły sie do kamelkowego grzbietu.A tam ,sobie mysle-ściagne.Siegam,rzep leciutko pociagna sierść,piesek cos wyniuchal,ze przy nim majstruje i podskoczyl do mnie.A gdy podskoczyl,to ten drugi rzep mu sie wpil tak,ze karmelek go poczul.I byl swiecie przekonany,ze to JA mu go wpilam.Wylecial na mnie z mordą,zaczal z warkotem i prowokujacym wgapianiem sie w moje oczy doskakiwać.Ale na szczeście ugryżć sie nie odwazyl,zabraklo mu odpowiedzi z mojej strony.
jeszcze mam w zanadrzu opowieści pt "zakladanie kołnierza po kastracji"
"karmelek na spacerze z Hopem"
"jaki sliczny piesek"
"daj groszka,bo mnie popamietasz"

o niewielu psach moge powiedziec,ze sa dominujace-ten jest na pewno.
I szczerze zastanawiam sie,czy stara szkola dominacji w jego przypadku nie sprawdzilaby sie.:cool1:

Posted

Brązowa - nic na to nie poradzę, ale śmieje się, aż brzuch mnie boli
NO jak mogłas wykorzystać RZEPA do ZAATAKOWANIA BIEDNEGO KARMELKA!!
:roflt::roflt::roflt:

Posted

Ciesze sie,ze rosnie fanklub Karmelka :p

To dzis bedzie o zakladaniu kołnierza .Wykastrowany Karmelek dostal kołnierz.Wiadomo-jak to w schronie,czasem kołnierz sie uszkodzi,odczepi z jednej strony,trzeba psu poprawić.Cały dzień wszyscy udawali,ze nie widza,ze trzeba go bedzie zlepić-nie bylo chetnego.ja z kolezanka tez liczylam,ze zrobi to ktos inny :evil_lol:
Coż.Wpierw spacerek z psem,dla jego rozluznienia.Potem proba zalożenia-na rozmaite sposob-przez głowe ,potem,na zasadzie zakladania obrozy,a karmelek z nieodmienna wscieklościa wyskakujac atakowal kołnierz.Na szczeście nie gryzl nas,mimo,ze mogl sobie przenieść agresje -za to jestem mu wdzieczna.Wiecie,taki spektakl w wykonaniu malego kurdupla,nie wyglada groznie,jest po prostu smieszny,ale zębiska ma.:cool1:

Zapytacie:czemu nie załozylyscie kagańca? baaa....

Odpuscilabym,gdy nie kolezanka,ktora powiedziala,ze ona stad nie wyjdzie,dopoty mu nie zalozy.Karmelek nie przewidzial,ze znamy jeden sposob,ktorego on nie zna-zawiazanie pyska bandazem.Dal sie podpuścic na ten niewinnie wygladajacy kwalek bialego sznurka..
A potem,w pieknie zreperowanym kołnierzu,trzeba bylo pieska puścic.I to tak,aby nie bral odwetu.Na raz,dwa,trzy ,jedna puscila jego obroże,a druga petle z mordy.A nasz bohater?
Obejrzal sie z wyrzutem na nas i pognal do swojego boksu,nie chcac miec z wariatkami nic do czynienia.A co jest w nim fajne? ze on nie chowa urazy.My tez staramy sie nie chować.

Pointa.Najgorsze,gdy sie okazalo,ze on nazajutrz mial sciagany kolnierz.Wszystko zagojone,wet kazal zdjać.

Posted

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Umieram!!!!!!!
Brązowa, ty go lubisz! Super o nim piszesz, rewelacja!!!
Może jakaś ksiązka o Karmelku by powstała, taka w odcinkach do gazety lokajnej?!
Trójmiato pokocha Karmelka na bank!!!

On jest B O S K I! i absolutnie niezłośliwy.

Wiem, bedziemy dawać tę powieść w necie, do kazdego odcinka jedna fotka.

Posted

Ten Karmelek, to wyjątkowy psiak, przy nim nie można się nudzić. Rzeczywiście idealna postać do opowiastek, można wypróbować jego reakcje w różnych sytuacjach i potem opisać.

Posted

On jest wariatem!!!!

Teraz bedzie :"Dawaj groszka"

nikt nie zapomina,aby Karmelka czestowac po wpuszczeniu do boksu "groszkami" (kuleczkami psiej suchej karmy).Nie dlatego,ze tak go wszyscy lubia,po prostu-to konieczność,aby mu sie nie narazic.Te groszki to okup,danina,nagroda za to,ze grzecznie wszedl-nazwijcie to jak chcecie.

I biada temu,kto Karmelka oszuka.Jezeli nie masz groszkow,zamykaj szybko za nim bramke i nie pokazuj mu sie tego dnia na oczy.Potrafi skoczyc z impetem na bramke i drzec sie ,blyskajac białkami..a wszystko za to,ze nie zostal poczestowany...

Pamietajamy,ze Karmel tak naprawde nikogo do tej pory nie ugryzl-robi duzo halasu,czasem przestraszy,jest zabawny...chociaz potrafi wkurzyć,gdy zachowuje sie jak kretyn i wtedy gdzies gleboko we mnie odzywa sie zwykla ludzka chęć-zeby dac mu klapa na doopsko.

Posted

:evil_lol: W tej kwesti akurat mu się nie dziwię. No jak można tak oszukiwac?
Karmelek to osobowośc narcystyczna, ma o sobie wysokie mniemanie, chociaz postury jest nikczemnej.