furciaczek Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Haniula od jakiegos czasu przeprowadzila sie do domku, zdazy jej sie jeszcze zalatwic (glownie w nocy) ale duze postepy w tej kwestii zrobila :) Jak mi sie troszke tu uspokoi to beda zdiatka. Quote
Alla Chrzanowska Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Sytuacja, sytuacja. Furciaczek od przedwczoraj ma nowego pensjonariusza... Quote
joteska Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 tez zaglądam , cieszę się,że będzie w domku blisko furciaczka :) Quote
Donvitow Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Rany jak takie cudo nie może Domu znaleźć to co dopiero nasze kundle gajowe.? Quote
Alla Chrzanowska Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Wiem Gosiu, że jesteś strasznie zajęta, zresztą sama trzymam kciuki za Hamera, ale daj znać co u Hanusi i Bigusia... Quote
Vicky62 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dawno nie zaglądałam do Hanusi.Więc jestem ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 U Hanusi wszystko w porządku, tylko Furciaczek bardzo zajęta nowym dożym podopiecznym. Jak sytuacja się unormuje, na pewno zajrzy tu i uzupełni wieści. Quote
_Dunaj_ Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Zaglądam do Hanusi, trzymam cały czas kciuki za domek Quote
Nano Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 ja też cały czas obserwuję ;) i czekam z niecierpliwością na foteczki :D a takie pytanie poza konkursem: czy wam też dogo się "rozjeżdża" i gdzieniegdzie są angielskie odpowiedniki ? :P Quote
_Dunaj_ Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Rozjeżdża i nie tylko, pocudowali, nie moge się połapać. A co u Hanusi? Quote
furciaczek Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Hania systematycznie tyje :) Mielismy gosci, Pani Iwonka z Ania przyjechaly z karma dla naszej dziewczynki. Hania wyladowala na kolankach u Pani Iwonki:evil_lol: Jak sie jeszcze troszke Hamer ogarnie to umawiamy sie na sterylke, przed zabiegiem jeszcze kontrola na wszelki wypadek ale mysle ze nie ma juz zadnych przeciwwskazan do zabiegu:) Cos tam ufocilam, moze wieczorkiem podrzuce. Quote
Donvitow Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ja proszę o takie nieprofesjonalne przymilanki jak ostatnio.:) PS. Wyszukiwarka też zupełnie mnie nie słucha. Quote
Alla Chrzanowska Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Cierpliwie czekamy na fotografie. Wiemy, że teraz dużo czasu zajmuje Ci Hamiś. Quote
Recommended Posts