Vectra Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no komentarze motłochu na temat naszych psów powalają z nóg to fakt...ja też najczęściej odpalam działkę :oops:chociaż podobno w moim wieku i przy moim zawodzie nie uchodzi ale ze ja generalnie mam wszystko w doopie więc się nie przejmuję :diabloti:.... Witanko Gosiu i Brutusku :multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] i to jest bardzo dobre podejście :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Nicka* Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Cudna psina ;] az nabrałam ochoty na ASTa Nie wiem o co biega tym sąsiadom, on ma taki słodki wyraz pyszczka tylko przytulać i przytulać :p Quote
basia2202 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 heloł Brutusiki:) wpadłyśmy się przywitać po urlopie:) zaległości nadrobimy u Was wkrótce;) zapraszamy na nasze wakacyjne foty:) mizianko dla Was za uszkiem na dobranoc:loveu: Quote
BeaC Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='paula_z']:D Ja robiłam tak, jak już umiał komendę "stój", to łapałam go za karczycho i wyjmowałam mu piłeczkę z pyska :evil_lol: mówiąc przy tym "zostaw" :razz: W pewnym momencie zaczął oddawać :lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]komendę stój rozumie i wykonuje...........jak mówię puść to puszcza ale i tak najbardziej ją rajcuje............uciekanie.........................................goń mnie goń......:cool3::cool3::cool3: witaj Brutusowa panienko:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Apbt_sól Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :diabloti: o matko morderca - uciekajmy do domów!!!!!!!!!!:diabloti: Quote
basia2202 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Apbt_sól']to taki chyba kobiecy kolorek , wiec jak moja suk bedzie szla w czarnej to bedzie psem wtedy hehehe Dobrze ze Brutus tego nie zrozumiał:diabloti:[/quote] [B][COLOR=Purple]co Wy się przejmujecie :cool3: czerwony jest bardzo twarzowy :p Zuzka jest dziołchą, ma czerwoną obróżkę, a wszyscy na około mówią "oo.. patrz... jaki ładny piesek" także luuuuzik;) z mojej Zuzki z kolei chłopa robią :evil_lol: wszystkim muszę tłumaczyć, że to panna [/COLOR][/B][quote name='paula_z']:grin: Dobre ;) Ja ostatnio usłyszałam, że Maksiu to "przerośnięta wiewióra" :-o Skąd ludziom takie komenty przychodzą do głowy :stupid: :evil_lol:[/quote] [COLOR=Purple][B] hehe... wiewióra :evil_lol: na urlopie jedno dziecko powiedziało do swojej mamy o Zuzce "mama, zobacz jaki jamnik" :cool3: :roflt:jamnikiem Zuzka jeszcze nie była :evil_lol: [/B][/COLOR][quote=Gosia>>>;6624389]Ja kiedyś wychodziłam z windy i stała taka wieeelka baba. Patrzy się z obrzydzeniem na Brutusa i mówi " Boże jakie bydle". Na to ja się zatrzymałam, odwróciłam w jej stronę i mówię "Sama jesteś bydle". Bedzie mi tu psa obrażała...:razz:[/quote] [B][COLOR=Purple]Gocha, jesteś boska i tak trzymaj! :evil_lol: :B-fly:kochamy Cie! ściskamy Twojego białego "mordercę" :calus: [/COLOR][/B] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no komentarze motłochu na temat naszych psów powalają z nóg to fakt...ja też najczęściej odpalam działkę :oops:chociaż podobno w moim wieku i przy moim zawodzie nie uchodzi ale ze ja generalnie mam wszystko w doopie więc się nie przejmuję :diabloti:.... Witanko Gosiu i Brutusku :multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]taaa.. Ala ma rację.. komentarze czasem powalają :cool3: a w jakimż to zawodzie pracujesz, jeśli mogę się zapytejszyn? :) [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [B][COLOR=Purple]why nikto nie odwiedza Brutusików? :roll: nawet sama gospodyni się gdzieś zapodziała... Gosia, żyjesz? :cool3:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple][/COLOR][/B][B][COLOR=Purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]taaa.. Ala ma rację.. komentarze czasem powalają :cool3: a w jakimż to zawodzie pracujesz, jeśli mogę się zapytejszyn? :) [/COLOR][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops::oops::oops:ano basieńko od 23 lat ...jestem sobie nauczycielem ...w przedszkolu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: HEY GOSIEŃKO :multi::multi::multi::multi:gdzie WY ? ? ? [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
madziasto4 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [QUOTE=Gosia>>>;6624389] Ja kiedyś wychodziłam z windy i stała taka wieeelka baba. Patrzy się z obrzydzeniem na Brutusa i mówi " Boże jakie bydle". (...) [/QUOTE] No to już jest chamstwo:roll: Kultura wymaga, żeby zachować tego typu komentarze dla siebie :roll: cześc Gosiu ;) Quote
Apbt_sól Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 bydle nie bydle - kij jej w oko - wszysto co poszło w swiat wraca ale ze zdwojoną sila.:evil_lol: Jeszcze baba usłyszy kiedys , wsiadajac do windy - od pary szczyli "ale bydle"......:diabloti: wtedy niech sobie przypomni... Nie ma sie co przejmować - bo inaczej czlowiek osowieje :diabloti: - ja juz mam siwe hery..... nie polecam....:roll: Sama sobie taka maxyme wymysliłam (zeby sobie nerwow nie psuć) "Żadne słowa nie sa w stanie mnie obrazić - zbyt małe sa i płytkie - bo wypowiedziane z ust czlowieka tylko z nazwy " :diabloti: A co u Brutiego?:mad: :diabloti: Quote
matinestka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 hej Gosia :) mój Bruto przyszedl sie przywitac i przybic piataka z Twoim Brutem ... a tu ....????? gdziez to sie zapodzialiscie??????? Dziewczyny tęsknia .... bo nie widac i rozpaczaja ze zdjec nie ma :( ... a one oprócz swojego Bruta i na Twojego uwielbiaja zerkać :) a może własnie dokonano zbrodni :siara: ulalalal :eviltong: co tam u WAS??:D POZDRAWIAMY CIEPLUCHNO :) :bluepaw: Quote
Gosia>>> Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [B]ŻYJEMY[/B]:):):):):) Juz się tłumaczę:) Miałam wyjechać... właściwie to było to już prawie pewne- wyjazd na półtorej miesiąca. W związku z tym trochę miałam zamieszania, załatwiania spraw itd. Jak to w życiu bywa okazało się, że jednak nie wypaliło. Może to i lepiej, nie wiem jak bym tyle czasu wytrzymała bez mojej mordki kochanej... Brutus jak to Brutus- broi na maksa. Ostatnio ma jakieś zaburzenia osobowości chyba. Podam przykład: Wchodze do domu, a pies siedzi w kuchni na stole, tyłkiem na blacie i patrzy sobie przez okno.. odwraca się, macha ogonkiem "Pańcia przyszła!, Fajnie ale nie będe schodził, popatrzę sobie jeszcze...". Cały czas mi tak robi... albo wstaję rano, psa nie ma ze mną w łóżku, myślę- dziwne. Wychodze z pokoju a z szafki w przedpokoju wszystko zrzucone na ziemię z Brutus spi na niej w najlepsze, wszystkie łapy mu zwisaja, bo generalnie ledwo się na niej mieści... Nie wiem co sie z nim dzieje:) Poza tym chodzimy regularnie trenować wp. Brutusa pochłania to do reszty, jak widzi swoje szelki to nie odejdzie zanim mu oponek nie podczepię, choćby się paliło i waliło. Oczywiście "dobrzy ludzie" już mnie zdążyli postraszyc policja i TOZem ale cóż poradzić, nie odbiore psu tej przyjemności:diabloti: Widzę, że ma zapał, więc będziemy go powoli rozwijać. także drogie cioteczki, proszę się o mordulca nie zamartwiać- ma się dobrze czasem aż za dobrze:) A ja momentami odchodzę od zmysłów... Pozdrawiamy gorąco:* Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witanko wrócona [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [COLOR=DarkRed][B]........poranne powitanie:loveu: widzę że u Cię wszystko Ok...........a ludziami sie nie przejmuj zawsze znajdą sie PARAPETY........:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [B][COLOR=Purple]o matuuuuuluuu.. no kamień z serca.. na nogę... :multi: :p no Gosia, wreszcie jesteście!! bo już się martwiliśmy, czy Was kto nie porwał :roll: buziaki, witajcie!! i nie opuszczajcie nas już na tak długo :placz: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/B] Quote
Apbt_sól Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Gosia z Brutem siedziała na 48 g i sie nie chche przyznać - hahaha Quote
Gosia>>> Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witanko wrócona [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Witanko Alu:) [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]........poranne powitanie:loveu:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]widzę że u Cię wszystko Ok...........a ludziami sie nie przejmuj[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]zawsze znajdą sie PARAPETY........:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B] [/quote] a ja się tam wcale nie przejmuję:) [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]o matuuuuuluuu.. no kamień z serca.. na nogę... :multi: :p[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]no Gosia, wreszcie jesteście!! bo już się martwiliśmy, czy Was kto nie porwał :roll: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]buziaki, witajcie!! i nie opuszczajcie nas już na tak długo :placz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]:loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/B][/quote] Cześć:) nas by mieli porwać? a na co my komu :eviltong: [quote name='Apbt_sól']Gosia z Brutem siedziała na 48 g i sie nie chche przyznać - hahaha[/quote] No patrzcie jak nas przejrzała... i się wydało:-(:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:Doberek Brutusikowe:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 cześc Alu:multi: U nas trochę nudnawo ostatnio, pogoda okropna i do tego jeszcze ja się rozchorowałam... Także spacerki ograniczone do minimum niestety. Przedwczoraj do Brutusa w gości przyszedł 3miesięczny kolega- Labek:loveu: Wariowali cały wieczór, a szczególnie im się podobało skakanie po nogach pańci, która biedna, chora leżała w łóżku z gorączką... Jak ozdrowieję;) to na pewno zrobię jakieś zdjęcia "łąkowe", tymczasem Brutus drzemiący: [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/6170/s5007407dc3.jpg[/IMG] [IMG]http://img261.imageshack.us/img261/7500/s5007409yq5.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:zdrowiej Gosiu ... to pozycja godna bullowatych ;):loveu::loveu::loveu: [url]http://img213.imageshack.us/img213/6170/s5007407dc3.jpg[/url] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B]:razz:zdrowiej Gosiu ...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Arial][COLOR=red]to pozycja godna bullowatych ;):loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img213.imageshack.us/img213/6170/s5007407dc3.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] dziękuję Alu:lol: Staram się jak mogę:) A pozycja- o tak, pod kołderką, na poduszce i z wywalonym bebechem:loveu: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote=Gosia>>>;7027346]dziękuję Alu:lol: Staram się jak mogę:) A pozycja- o tak, pod kołderką, na poduszce i z wywalonym bebechem:loveu:[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie tak [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [COLOR=Olive][B]Hej :multi::multi::multi: [url]http://img213.imageshack.us/img213/6170/s5007407dc3.jpg[/url] sama słodycz....chyba się zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu: co za rozkoszny śpioszek :) [/B][/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B]Hej :multi::multi::multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=olive][URL]http://img213.imageshack.us/img213/6170/s5007407dc3.jpg[/URL] sama słodycz....chyba się zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu: co za rozkoszny śpioszek :)[/COLOR][/B] [/quote] Witaj!:multi: No można się zakochac... wiem coś o tym:lol: Quote
madziasto4 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Haha zimno w dupsko Brutusowi, to się pakuje pod kołderkę:p Centralne jeszcze nie grzeje buuuu... Quote
Recommended Posts