Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
I... matematycy! ;)
A ja zaproszę na bazarek bluzeczkowy - wszystkie po złotówce (w moim podpisie) :)

Haha :razz:

Molowe napisał(a):

Futrzaka czesto ciezko zlapac w ruchu :D

Ty$ka napisał(a):
Ale po skończeniu ćwiczenia ;)
I jestem Wami zachwycona :loveu:

Ach, rozumiem ;p

https://lh3.googleusercontent.com/-_7LGx4Fkb-Q/UeGqwYvsEaI/AAAAAAABElM/VDxVDoBi-70/s640/IMG_7875.jpg jeszcze trochę i język sobie przydepcze :D
https://lh4.googleusercontent.com/-AzxXDBwxIVA/UeGq7kswdUI/AAAAAAABEmE/J9sg3lxDQIQ/s640/IMG_7885.jpg i ta też :eviltong:
https://lh6.googleusercontent.com/-pQnGCZjoC_w/UeGrDfAP9TI/AAAAAAABEmk/UDElm-Y5RFQ/s640/IMG_7890.jpg Falla jaki świr :evil_lol:
https://lh6.googleusercontent.com/-PfmtyfehtdQ/UeGrcfNTPCI/AAAAAAABEoU/J07KzC8NvR4/s640/IMG_7915.jpg a Ty nic nie interweniujesz tylko porwanie uwieczniasz na zdjęciu :diabloti: pewnie na pamiątkę ;]]]

to nie jedyny plus obi, który wg mnie przewyższa rally :) Jednak rally jest mega ciekawą formą spędzania z psem czasu :)

odpisalam na pw :razz:

czemu przewyzsza? ja wole rally bo moge do psa mowic, pokazywac rekami i chwalic ciagle.

Paulina_mickey napisał(a):

Haha :)

Aleksandra95 napisał(a):
heeej :lol: a czemu nie dodajesz fotek do dawnej galerii ? ;)

A po co mam prowadzic dwie galerie na raz?

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Myślałam, ze powrócisz do dawnej galerii :lol: bo tu był wątek Milki, jak była do adopcji, stąd moje pytanie :)

Tak byl w dziale adopcji ale potem jak Mila do nas dojechala to watek zostal przeniesiony do "w nowym domu" :) tutaj jest ich wspolne zycie i nasze wspolnje :loveu:

Posted

To, dlaczego wolę obi odpisałam Ci w kilku PW :p Jednak to nie znaczy, że rally jest beee, jak wiesz, podoba mi się, jednak wiem, że nie będę z nim łączyć przyszłość sportową z moimi przyszłymi kundlami :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
To, dlaczego wolę obi odpisałam Ci w kilku PW :p Jednak to nie znaczy, że rally jest beee, jak wiesz, podoba mi się, jednak wiem, że nie będę z nim łączyć przyszłość sportową z moimi przyszłymi kundlami :)

Czekaj czekaj jeszcze troche i Cie na rally strone przerzuce :loveu: ja przyszlam z rallymix (kiedys pokazywalam ale moge jeszcze Ci - tylko jutro wiesz czemu - jeszcze pokazac co to za sport jest tylko u nas na razie) ale ze tam nie bylo zawodow to mowie sprobujemy rally i przepadlam :loveu:

Posted

Ja tak miałam z obi :D Jak zobaczyłam pierwszy filmik z zawodów powiedziałam, że w życiu nie będę próbować... ale potem poczytałam, spróbowałam kilku treningów i przepadłam :). Aczkolwiek ze względu na psychikę mojego psa nie mogę sobie pozwolić z nim zasmakować zawodów, co mnie boli. Dlatego następny pies będzie po świetnych, pracujących rodzicach.:)

Nie wiem czy uda Ci się mnie przerzucić na rally. Jestem "zepsuta" tym obikowanie :p, ale próbuj. Rallymix do końca nie rozumiem, tzn. jest dla mnie ciekawsze niż rally (tyle wywnioskowałam z rozmów z Tobą), możesz mi przybliżyć jego regulamin?

Posted (edited)

Ty$ka napisał(a):
Ja tak miałam z obi :D Jak zobaczyłam pierwszy filmik z zawodów powiedziałam, że w życiu nie będę próbować... ale potem poczytałam, spróbowałam kilku treningów i przepadłam :). Aczkolwiek ze względu na psychikę mojego psa nie mogę sobie pozwolić z nim zasmakować zawodów, co mnie boli. Dlatego następny pies będzie po świetnych, pracujących rodzicach.:)

Nie wiem czy uda Ci się mnie przerzucić na rally. Jestem "zepsuta" tym obikowanie :p, ale próbuj. Rallymix do końca nie rozumiem, tzn. jest dla mnie ciekawsze niż rally (tyle wywnioskowałam z rozmów z Tobą), możesz mi przybliżyć jego regulamin?

Za sztywne na zawodach :razz:

Haha bede probowac :) Problem w tym ze rallymix jest strasznie tajemniczy w necie nie ma regulaminu, nie ma tabliczek do poszczegolnych klas :( jedynie co to mozesz nagradzac na torku w pierwszej klasie i co 5:a tabliczka to tabliczka gdzie dajesz nagrode, zabawa pochwala slowna, poglaskanie albo smak. zobacz ten filmik to troche pokazuja - wiecej sie dzieje ze tak powiem niz w rally. a na pw ci wysle jeszcze nasz filmik z rallymix

[video=youtube;rtHIBhlxvr0]http://www.youtube.com/watch?v=rtHIBhlxvr0[/video]

Edited by deer_1987
Posted

Błyskotka napisał(a):
Miłego weekendu :)

understandme napisał(a):
Miłego weekendu :)

Dziekuje wyszlam przed 5 dopiero wrocilam - kolejny caly dzien ponad 12h w pracy.... Jutro mamy zawody wiec trzymajcie kciuki! :loveu: mam nadzieje ze uda nam sie wyjechac na nie bo Tz pracuje nocke