Buszki Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 deer_1987 napisał(a):Witamy :loveu: Wczesniej tez sie pojawialam co jakis czas :) Z moich to tylko Sherry wode lubi, Mila wchodzi bo musi (zeby sie schlodzic albo zeby do nas dojsc jak sa wlasnie takie kaluze - nie mam chyba fotki gdzie to dobrze widac). Ale chociaż wchodzi,a moje dziewczyny i Gruby,to za skarby świata nie wejdą,nawet jak by tam mega pyszne jedzenie pływało ;). Quote
taxelina Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Mileczka powoli sama sie przekonuje ale z tego co zauwazylam to dla niej najlepiej jak jest plytko. Quote
pajda67 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Sama bym popływała razem z dziewczynkami. Zdjęcia przecudne. :loveu: Witamy!!!!! Quote
taxelina Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 pajda67 napisał(a):Sama bym popływała razem z dziewczynkami. Zdjęcia przecudne. :loveu: Witamy!!!!! Teraz na sobote szykuje sie plywanko i potem moze we wtorek 16 lipca. A tak to wiecej plywanka na urlopie :loveu: Panienka niedawno 6 lat skonczyla :loveu: Quote
pajda67 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Piękna mordula, a oczęta takie rozumne - jamnicze. Buziaczki ślę w ten cudowny nochalek:lol: Quote
pajda67 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ja o urlopie wyjazdowym mogę tylko pomarzyć. Ale chociaż sobie odpocznę i zregeneruję umysł wakacyjnie. Więcej pospacerujemy z Neosiem, chociaż jak jest ciepło, to nie chce mu się:eviltong: Quote
taxelina Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 pajda67 napisał(a):Piękna mordula, a oczęta takie rozumne - jamnicze. Buziaczki ślę w ten cudowny nochalek:lol: Dokladnie TE oczy :loveu: Dziekujemy :) pajda67 napisał(a):Ja o urlopie wyjazdowym mogę tylko pomarzyć. Ale chociaż sobie odpocznę i zregeneruję umysł wakacyjnie. Więcej pospacerujemy z Neosiem, chociaż jak jest ciepło, to nie chce mu się:eviltong: No jak za goraco to tylko nad wode sie kapac. Ja nie mam urlopu w sensie urlopu (zatrudniona jestem jak mnie potrzebuja) tylko nie biore pracy przez dwa tygodnie :) Takie jedno zdjecie i mykam do pracy na noc :) Quote
Nutusia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 O rety - 6 lat?!?!? Toż to przecie wieczny szczeniak jest! :) A Miluchna z wodą jak Kreśka - wchodzi, dopóki ma grunt, czyli głęboko być nie może przy jamniczych łapinkach ;) Quote
rashelek Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 No przybyłam to i się odezwę :D MOJE ulubienice kochane :loveu: Tęskniłam za tymi pyszczkami! https://lh6.googleusercontent.com/-la4K4W1Pt9g/UYDAbsy_KlI/AAAAAAAA-0o/VCSZg5_kHRc/s640/IMG_2253.jpg to zdjęcie cudowne jest :loveu: To może jednak wrócisz z galerią? Tylko pamiętaj, że nie możesz przebić swoim fanklubem sama-wiesz-kogo :evil_lol: Quote
taxelina Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Nutusia napisał(a):O rety - 6 lat?!?!? Toż to przecie wieczny szczeniak jest! :) A Miluchna z wodą jak Kreśka - wchodzi, dopóki ma grunt, czyli głęboko być nie może przy jamniczych łapinkach ;) Haha z zachowania tak :evil_lol: Maja wiele wspolnego :loveu: rashelek napisał(a):No przybyłam to i się odezwę :D MOJE ulubienice kochane :loveu: Tęskniłam za tymi pyszczkami! https://lh6.googleusercontent.com/-la4K4W1Pt9g/UYDAbsy_KlI/AAAAAAAA-0o/VCSZg5_kHRc/s640/IMG_2253.jpg to zdjęcie cudowne jest :loveu: To może jednak wrócisz z galerią? Tylko pamiętaj, że nie możesz przebić swoim fanklubem sama-wiesz-kogo :evil_lol: Czesc i jak zawsze mile widziana :loveu: Jeszcze dodam jakie zdjecia tylko musze posegregowac :) No wroce ale jesli juz to tutaj bedzie nasza galeria teraz :loveu: Co Ty guru i mistrza dogomania to bym nawet nie smiala przebic :evil_lol: Quote
Nutusia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Nie wiem o co chodzi, ale jedynym Mistrzem i Guru na tym wątku jest MILKA, a Sherry jej dzielnie towarzyszy :) Nie można też zapominać o Pepparze, którego daaaaaaaawno nie widziałam ;) Quote
Molowe Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-la4K4W1Pt9g/UYDAbsy_KlI/AAAAAAAA-0o/VCSZg5_kHRc/s640/IMG_2253.jpg najukochańsze :loveu: Bardzoo fajnie,że wróciłyście :) no i czekam na Pepparka <3 Quote
taxelina Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Nutusia napisał(a):Nie wiem o co chodzi, ale jedynym Mistrzem i Guru na tym wątku jest MILKA, a Sherry jej dzielnie towarzyszy :) Nie można też zapominać o Pepparze, którego daaaaaaaawno nie widziałam ;) Mileczka to jak ksiezniczka :loveu: Peppar zaraz sie pojawi tylko wyjde z psiakami na spacer - znow wrocily upaly... Molowe napisał(a):https://lh6.googleusercontent.com/-la4K4W1Pt9g/UYDAbsy_KlI/AAAAAAAA-0o/VCSZg5_kHRc/s640/IMG_2253.jpg najukochańsze :loveu: Bardzoo fajnie,że wróciłyście :) no i czekam na Pepparka <3 Tez lubie to zdjecie :) Milo mi :loveu: Quote
rashelek Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Peppar mój kochany :loveu: No i tak Ci się nie uda go przebić, nawet nie próbuj :shake: Jeszcze musisz sobie ustalić kto z fanklubu będzie pilnował odpowiednich wątków, żeby móc Cie na bieżąco informować! :D Quote
taxelina Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Juz swoje latka ma a sie super trzyma :loveu: Dobrze ze nawet o tym nie marze bo bys mi popsula marzenia.... :diabloti: A Ty nie chcesz tej roli? :diabloti: Quote
rashelek Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 deer_1987 napisał(a):Juz swoje latka ma a sie super trzyma :loveu: Dobrze ze nawet o tym nie marze bo bys mi popsula marzenia.... :diabloti: A Ty nie chcesz tej roli? :diabloti: No wcale po nim nie widać :D zresztą po Sherrutku też wcale ;) Nie masz się co łudzić, buk jest tylko jeden :diabloti: Wiesz co, nie wiem czy by mi się chciało tak latać po forum i szukać, czy czasem ktoś czegoś nie napisał i potem to komentować w 500 innych wątkach... Quote
taxelina Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Sherrutek to by z wody nie wychodzil albo ciagle do niej skakal nadaje sie do Dog diving :D Tak robia ludzie co nie maja swojego zycia albo jest ono nudne :loveu: my sie szykujemy na kolejne zawody wiec nam nie nudno :loveu: Quote
taxelina Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Nutusia napisał(a):Peppar jaki... wiosenny! :) I zjada domowy koperek :loveu: Quote
taxelina Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Tylko czasami sa anioleczkami :loveu::loveu: Mozna tez i tak Quote
Nutusia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Aniołecki w lipanach (jak mawiał mój Synek dawno temu ;)) - prosto do kalendarza na kwiecień lub maj się nadają :) Quote
taxelina Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Nutusia napisał(a):Aniołecki w lipanach (jak mawiał mój Synek dawno temu ;)) - prosto do kalendarza na kwiecień lub maj się nadają :) Szkoda ze potem je zabrali bo tak ladnie ulice ozdabialy :) Lipany to zawsze krocej i latwiej wymowic :diabloti: Nutusia juz biegne do Ciebie :loveu: Choc z reguly biegam z zebami na wierzchu :diabloti: Quote
soboz4 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 śliczne fotki, widać że sunie zżyły się ze sobą! Quote
taxelina Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 soboz4 napisał(a):śliczne fotki, widać że sunie zżyły się ze sobą! One sie bardzo kochaja, Sherry od poczatku sie nie poddawala :loveu: Jeden z najnowszych filmikow [video=youtube;pluuJorAh5E]http://www.youtube.com/watch?v=pluuJorAh5E[/video] Quote
Recommended Posts