Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciociu on się pozbiera mój Pik jak dotarł ze schronu do mnie to spał 2 dni potem był do rany przyłóż a po tygodniu pokazał rogi

Posted

[quote name='yunona']I ja przybywam do Fliperka. :) A kiedy wizyta p/a? Czy już po? Myzianki Fliperku i trzymam kciuki za dobry domek :)[/QUOTE]
Wizyty jeszcze nie było ale będzie lada dzień.Fliperek-szkieletorek dzisiaj trochę weselszy ,ogonkiem zaczyna pomachiwać ale nadal okupuje posłanko.Odsypia chyba zimne schroniskowe dni.

Posted

Proszę zajrzyjcie do ślicznotki. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219177-Nina-bia%C5%82a-psia-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87-przera%C5%BCona-w-schronisku?p=18166684[/URL]

Posted

Fliperek dzisiaj już weselszy,wiecej spaceruje ,zmienia legowiska ,apetyt też lepszy.Miał problemy żołądkowo-jelitowe jak to po schronie .Dostał zastrzyk, w sobotę drugi i już widzę poprawę.U weta straszny histeryk ale ugryżć nie próbował .Jest bardzo łagodny i grzeczny.

Posted

danka1234 napisał(a):
a ja sie miewa Fliperek?
Fliperek jest już wesoły.bardzo mu się poprawiło. Jak jechał w samochodzie z moją sunią to oczy mu z orbit wychodziły tak patrzył,ale ona była mniej zachwycona:lol:.Jest bardzo kochany można powiedzieć ,że bezproblemowy.Wypuszczam go już samego na ogród ,pospaceruje,pozagląda na sąsiadki sunie i wraca do domku.Uszyłam mu kubrak i chętnie w nim paraduje.Zero agresji,jedyna wada to histeria u weta.;)Jutro zrobię mu nowe zdjęcia.

Posted

danka1234 napisał(a):
dobrze ze Fliperek juz weselszy
ten podany link nie działa.
Link nie działa ,bo strona schroniska chwilowo nie działa ale to tak czasami bywa.Mam nadzieję ,że jeszcze dzisiaj albo jutro będzie działał.Fliperek nawet trochę przytył:lol:Dostał dzisiaj ostatni zastrzyk i mam nadzieję ,że teraz już będzie wszystko dobrze.