Isadora7 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='JamniczaRodzina.']Kto raz pokocha jamnika ma pózniej na ich punkcie bzika.:evil_lol:[/QUOTE] dokłądnie tak jest. Bardzo smutne te fotki :( Quote
Mika31 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ciociu on się pozbiera mój Pik jak dotarł ze schronu do mnie to spał 2 dni potem był do rany przyłóż a po tygodniu pokazał rogi Quote
yunona Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 I ja przybywam do Fliperka. :) A kiedy wizyta p/a? Czy już po? Myzianki Fliperku i trzymam kciuki za dobry domek :) Quote
Nilsson Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='yunona']I ja przybywam do Fliperka. :) A kiedy wizyta p/a? Czy już po? Myzianki Fliperku i trzymam kciuki za dobry domek :)[/QUOTE] Wizyty jeszcze nie było ale będzie lada dzień.Fliperek-szkieletorek dzisiaj trochę weselszy ,ogonkiem zaczyna pomachiwać ale nadal okupuje posłanko.Odsypia chyba zimne schroniskowe dni. Quote
danka1234 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Na pewno odsypia te zimne schroniskowe dni których spedził tam sporo. Quote
Nilsson Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Proszę zajrzyjcie do ślicznotki. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219177-Nina-bia%C5%82a-psia-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87-przera%C5%BCona-w-schronisku?p=18166684[/URL] Quote
Nilsson Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Fliperek dzisiaj już weselszy,wiecej spaceruje ,zmienia legowiska ,apetyt też lepszy.Miał problemy żołądkowo-jelitowe jak to po schronie .Dostał zastrzyk, w sobotę drugi i już widzę poprawę.U weta straszny histeryk ale ugryżć nie próbował .Jest bardzo łagodny i grzeczny. Quote
Isadora7 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 histeryk wiadomo facet i jeszcze jamnik Quote
Nilsson Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='Isadora7']histeryk wiadomo facet i jeszcze jamnik[/QUOTE] To samo miałam na myśli:evil_lol: Quote
jofracy Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 I co u Flipperka? Fajna ta rodzina z Łomianek? Quote
Nilsson Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 jofracy napisał(a):I co u Flipperka? Fajna ta rodzina z Łomianek? Czekam z niecierpliwością na relacje z wizyty;) Quote
Isadora7 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Nilsson napisał(a):Czekam z niecierpliwością na relacje z wizyty;) ja również Quote
Nilsson Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 danka1234 napisał(a):a ja sie miewa Fliperek?Fliperek jest już wesoły.bardzo mu się poprawiło. Jak jechał w samochodzie z moją sunią to oczy mu z orbit wychodziły tak patrzył,ale ona była mniej zachwycona:lol:.Jest bardzo kochany można powiedzieć ,że bezproblemowy.Wypuszczam go już samego na ogród ,pospaceruje,pozagląda na sąsiadki sunie i wraca do domku.Uszyłam mu kubrak i chętnie w nim paraduje.Zero agresji,jedyna wada to histeria u weta.;)Jutro zrobię mu nowe zdjęcia. Quote
Nilsson Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Zapomniałam dodać ,że wizyta p/a jutro albo we wtorek.Jak wszystko będzie ok to szukamy transportu.Mam prośbę w Cieszynie jest takie maleństwo może ktoś podsunie jakiś pomysł? http://schronisko.ustronet.com/index.php?option=com_easygallery&task=category&cid=1570&Itemid=33:-( Quote
Isadora7 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Nilsson napisał(a):Zapomniałam dodać ,że wizyta p/a jutro albo we wtorek.Jak wszystko będzie ok to szukamy transportu.Mam prośbę w Cieszynie jest takie maleństwo może ktoś podsunie jakiś pomysł? http://schronisko.ustronet.com/index.php?option=com_easygallery&task=category&cid=1570&Itemid=33:-( jaka kruszyna to chore ze w schronie Quote
danka1234 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 dobrze ze Fliperek juz weselszy ten podany link nie działa. Quote
Nilsson Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 danka1234 napisał(a):dobrze ze Fliperek juz weselszy ten podany link nie działa. Link nie działa ,bo strona schroniska chwilowo nie działa ale to tak czasami bywa.Mam nadzieję ,że jeszcze dzisiaj albo jutro będzie działał.Fliperek nawet trochę przytył:lol:Dostał dzisiaj ostatni zastrzyk i mam nadzieję ,że teraz już będzie wszystko dobrze. Quote
danka1234 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 zatem trzeba próbować wchodzić w ten link ,moze sie otworzy innym razem. Niech robaczek tyje bo chudziutki jest okropnie,same sterczące żeberka. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Czekamy zatem na wieści:kciuki: Quote
Recommended Posts