Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flipper trafił do schroniska z interwencji początkiem listopada. Był bardzo, chudy i zaniedbany.

W schronisku jest wprawdzie od miesiąca, ale kompletnie sobie nie radzi. Jamniczki generalnie sobie nie radzą w schronisku.. A przed nami zima....

Do tego Flipper jest gładkowłosy. Jamniś ma około 6 lat.

Prosimy bardzo o pomoc w znalezieniu mu domu stałego!

Prosimy o pomoc w :

- ogłaszaniu

-zrobienia wydarzenia na facebooku

-allegro

-rozsyłanie wątku

-podnoszenie wątku

No i zbieramy pieniążki na ewentualne leczenie.

A ponizej zdjęcia Flipperka:

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

proszę o uzupełnienie danych:
Imię -
Płeć -
Wiek -
Miejsce - (tutaj prosze podać czy DT, schronisko, hotel oraz miejscowość)
Kontakt -
Sterylizacja -
Wątek na dogo -
Zdjęcia-
jak będą niedługo to wrzucę na sos

Posted

[quote name='danka1234']pomoge z ogłoszeniami tylko potrzebuje gotowego tekstu z informacjami które chcecie by w nim były zawarte.
czy wiadomo jak zachowuje się do innych samców?[/QUOTE]

Proszę, poczekaj. Flipperka weźmie prawdopodobnie na dt na 2 tyg. Nilsson. W tym tygodniu. Wtedy będziemy coś więcej wiedzieć o jego zachowaniu i moze lepiej wtedy zacząć z ogłoszeniami?

Posted

Imię - Flipper
Płeć - samiec
Wiek - ok. 6 lat
Miejsce - schronisko Cieszyn, ale w tym tygodniu będzie już w dt Skoczów, obie miejscowości woj. śląskie
Kontakt - Fundacja "Lepszy Świat" Ania- 699 682 482, e-mail: [email protected] lub Zosia 508-063-271, email: [email protected]
Sterylizacja - nie
Wątek na dogo -http://www.dogomania.pl/threads/218859-Flipper-gładkowłosy-jamniś-może-nie-przeżyć-w-schronisku!!!!-Prosimy-o-pomoc!
Zdjęcia:

Posted

[quote name='Zofija']Proszę, poczekaj. Flipperka weźmie prawdopodobnie na dt na 2 tyg. Nilsson. W tym tygodniu. Wtedy będziemy coś więcej wiedzieć o jego zachowaniu i moze lepiej wtedy zacząć z ogłoszeniami?[/QUOTE]
O zachowanie do innych samców pytam nie w związku z ogłoszeniami,do ogłoszeń bedę chciała gotowy tekst z powodu ostatnio zaistniałej sytuacji z której zamieściłam tresc z gotowego linku z informacjami nie uzgodnionymi z opiekunami psa,więc teraz zamieszczam tylko gotowe teksty podane przez opiekunów psa.
Pytam o zachowanie do innych samców bo rozważałam mozliwosc wziecia go do siebie na tymczas bo akurat na dniach byłby być moze mozliwy w moją stronę transport ale jesli juz ma zapewniony dt to sprawa nieaktualna.
Pomoc w ogłoszeniach w odpowiednim czasie oczywiście podtrzymuję.

Posted

[quote name='danka1234']O zachowanie do innych samców pytam nie w związku z ogłoszeniami,do ogłoszeń bedę chciała gotowy tekst z powodu ostatnio zaistniałej sytuacji z której zamieściłam tresc z gotowego linku z informacjami nie uzgodnionymi z opiekunami psa,więc teraz zamieszczam tylko gotowe teksty podane przez opiekunów psa.
Pytam o zachowanie do innych samców bo rozważałam mozliwosc wziecia go do siebie na tymczas bo akurat na dniach byłby być moze mozliwy w moją stronę transport ale jesli juz ma zapewniony dt to sprawa nieaktualna.
Pomoc w ogłoszeniach w odpowiednim czasie oczywiście podtrzymuję.[/QUOTE]
to znaczy bo to nie jest stały tymczas- poczekaj proszę dopytam! A co do samców- jeżeli Nilsson by go wzieła do siebie na te 2 tygodnie to wtedy byśmy wiedzieli. I jeżeli byłoby ok, to mógłby jechać. Ale się upewnię