Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

feliksik napisał(a):
a kiedy jedzie do domciu???
Miał jechać w środę ale Pan dzwonił czy może go odebrać w czwartek albo piątek bo nie chciałby go od razu zostawiać na długo samego.W piątek chyba Pan ma już wolne.Zgodziłam się.:lol:

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nilsson napisał(a):
No tak tylko czas działa na naszą niekorzyść tzn.moją i Fliperka bo coraz bardziej się w sobie zakochujemy:lol:.:-(

wcale się nie dziwię:)

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Ech, te tymczasy....
Isadorko, a jak Ruda zgadza się z Gangą? Wszystko ok? Od początku?

Tutaj byłam i jestem w szoku. Ruda to jamniczka, apodyktyczna, nie bratajaca się tak łatwo. Cudowna sunia ale indywidualistka zdecydowanie. Znając pierwsze relacje z Rambusiem, myslałam ze jak dwie baby to już zupelnie cyrk. A tu... od poczatku Ruda przyjeła gangę po matczynemu. W sumie traktuje ją jakby młodszą ukochaną siostrzyczkę. Jak wróciłam z marszu z gangą to Ruda dokładnie ja oglądała, sprawdzała czy ma wszystko na miejscu, całowała. Ganga może Rudej wszystko ukraść, bez reakcji. Rambiemu by to niue uszło na sucho. Mało tego Ganga może "wyrolować" Rudą z ukochanego miejsca. Ruda posłusznie ustępuje. Zreszta podobny wpływ ma na rambiego. Ganga to wcielony diabeł, z każdym zrobi co chce.

Posted

Fliperek po 19tej pojechał do nowego domku w Krakowie:-(.Wyślę Zofiji zdjęcia ze spotkania Fliperka z nowym Panem.Fliper zaakceptował Pana,nawet nachalnie go wycałował:lol:.Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze.

Posted

Zdjęcia są z pierwszego spotkania z Panem Mateuszem jeszcze u mnie.Myślę ,że się sobie spodobali.Wczoraj dostałam smsa ,ze podróż zniósł dobrze ,obwąchał mieszkanie ,został sam na 15min i tylko raz szczeknął.Dzisiaj wstał o 8mej podszedł pod drzwi i dał znać ,że chce wyjść.Pan jak na razie jest nim zachwycony.Obiecał w najbliższym czasie przesłać nowe zdjęcia.:lol:

Posted

witam,

Dziękuję Wam wszystkim. Mogę zapewnić, że Flippo ma się coraz lepiej:p je specjalną karmę, nic mu nie dolega, nie opuszcza mnie na krok, chyba ktoś go kiedyś zostawił..
Ma całą wyprawkę, jutro tylko musimy obciąć pazurki, mam nadzieję, że u weterynarza będzie grzeczny;) na Wigilii był ze mną, strasznie żebrał o jedzonko, ale uważam z ilością jedzenia, i tym co je.
Ogólnie jest po prostu super i cieszę się, że mogłem mu pomóc;)
Pozdrawiam wszystkich. Gdyby potrzebna była jakaś pomoc, np w transporcie, albo żeby coś załatwić w Krakowie, bądź cokolwiek innego, proszę o kontakt, nie ma problemu.
Mateusz

Posted

I proszę! Kolejny jamniorek uratowany i szczęśliwy w swoim domku, ze swoim Panem!!!
Dziękujemy Mateuszu za domek dla Flipperka - niech się Wam dobrze razem żyje i życzę Wam dużo radości na codzień!!!
I czekamy na wieści i foteczki Flipperka:)

Posted

Jamniki były u mnie w domu całe życie:) ostatni odszedł kilka lat temu, więc nie wyobrażałem sobie w domu innego psiaka:)
zdjęcia jak najbardziej, ale kombinowałem tu i nie wynalazłem jak tu zdjęcia wrzucać.. prosiłbym o małą podpowiedź;)
PS. wiecie, jest tyle tych psiaków, że człowiek chciałby wziąć wszystkie, ale żal, że tak się nie da..

Posted

Musisz najpierw wgrać zdjęcia np na fotosik.pl, ale wczesniej musisz zalozyć tam konto...
Potem kliknąć na fotkę, jak się powiększy, prawym przyciskiem "pokaż informację o obrazku", skopiować i juz na dogo kliknąć na 3 ikonkę od prawej (jakby obrazek), wkleić i gotowe...
Wiem, nieco zakręcone, ale do przejścia...
Jak chcesz przyślij mi na maila, ja wkleję: [email protected]