Nilsson Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 feliksik napisał(a):a kiedy jedzie do domciu??? Miał jechać w środę ale Pan dzwonił czy może go odebrać w czwartek albo piątek bo nie chciałby go od razu zostawiać na długo samego.W piątek chyba Pan ma już wolne.Zgodziłam się.:lol: Quote
Nilsson Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 No tak tylko czas działa na naszą niekorzyść tzn.moją i Fliperka bo coraz bardziej się w sobie zakochujemy:lol:.:-( Quote
Zofija Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Nilsson napisał(a):No tak tylko czas działa na naszą niekorzyść tzn.moją i Fliperka bo coraz bardziej się w sobie zakochujemy:lol:.:-( wcale się nie dziwię:) Quote
Isadora7 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Też tak miałam z gangą.... i została jako trzeci jamol ponadplanowy Quote
Sarunia-Niunia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ech, te tymczasy.... Isadorko, a jak Ruda zgadza się z Gangą? Wszystko ok? Od początku? Quote
Isadora7 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Ech, te tymczasy.... Isadorko, a jak Ruda zgadza się z Gangą? Wszystko ok? Od początku? Tutaj byłam i jestem w szoku. Ruda to jamniczka, apodyktyczna, nie bratajaca się tak łatwo. Cudowna sunia ale indywidualistka zdecydowanie. Znając pierwsze relacje z Rambusiem, myslałam ze jak dwie baby to już zupelnie cyrk. A tu... od poczatku Ruda przyjeła gangę po matczynemu. W sumie traktuje ją jakby młodszą ukochaną siostrzyczkę. Jak wróciłam z marszu z gangą to Ruda dokładnie ja oglądała, sprawdzała czy ma wszystko na miejscu, całowała. Ganga może Rudej wszystko ukraść, bez reakcji. Rambiemu by to niue uszło na sucho. Mało tego Ganga może "wyrolować" Rudą z ukochanego miejsca. Ruda posłusznie ustępuje. Zreszta podobny wpływ ma na rambiego. Ganga to wcielony diabeł, z każdym zrobi co chce. Quote
Nilsson Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Fliperek po 19tej pojechał do nowego domku w Krakowie:-(.Wyślę Zofiji zdjęcia ze spotkania Fliperka z nowym Panem.Fliper zaakceptował Pana,nawet nachalnie go wycałował:lol:.Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze. Quote
Isadora7 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Mika31 napisał(a):trzymam kciuki za malucha Również i ja Quote
Nilsson Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Zdjęcia są z pierwszego spotkania z Panem Mateuszem jeszcze u mnie.Myślę ,że się sobie spodobali.Wczoraj dostałam smsa ,ze podróż zniósł dobrze ,obwąchał mieszkanie ,został sam na 15min i tylko raz szczeknął.Dzisiaj wstał o 8mej podszedł pod drzwi i dał znać ,że chce wyjść.Pan jak na razie jest nim zachwycony.Obiecał w najbliższym czasie przesłać nowe zdjęcia.:lol: Quote
danka1234 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Niech sie dobrze i długo zyje Fliprekowi w nowym domku. Wszystkiego dobrego dla Pana i Fliperka na te Święta i całe przyszłe życie . Quote
Slimator Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 witam, Dziękuję Wam wszystkim. Mogę zapewnić, że Flippo ma się coraz lepiej:p je specjalną karmę, nic mu nie dolega, nie opuszcza mnie na krok, chyba ktoś go kiedyś zostawił.. Ma całą wyprawkę, jutro tylko musimy obciąć pazurki, mam nadzieję, że u weterynarza będzie grzeczny;) na Wigilii był ze mną, strasznie żebrał o jedzonko, ale uważam z ilością jedzenia, i tym co je. Ogólnie jest po prostu super i cieszę się, że mogłem mu pomóc;) Pozdrawiam wszystkich. Gdyby potrzebna była jakaś pomoc, np w transporcie, albo żeby coś załatwić w Krakowie, bądź cokolwiek innego, proszę o kontakt, nie ma problemu. Mateusz Quote
Mika31 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 pozdrawiam i witam nowego jamniko maniaka mizianko dla malucha i trochę pożeberamy o zdjęcia bo kochamy szczęśliwe zakończenia Quote
Sarunia-Niunia Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 I proszę! Kolejny jamniorek uratowany i szczęśliwy w swoim domku, ze swoim Panem!!! Dziękujemy Mateuszu za domek dla Flipperka - niech się Wam dobrze razem żyje i życzę Wam dużo radości na codzień!!! I czekamy na wieści i foteczki Flipperka:) Quote
Isadora7 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 miód na serce i na duszę i kop dpo dalszego działania takie informacje. Quote
Slimator Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Jamniki były u mnie w domu całe życie:) ostatni odszedł kilka lat temu, więc nie wyobrażałem sobie w domu innego psiaka:) zdjęcia jak najbardziej, ale kombinowałem tu i nie wynalazłem jak tu zdjęcia wrzucać.. prosiłbym o małą podpowiedź;) PS. wiecie, jest tyle tych psiaków, że człowiek chciałby wziąć wszystkie, ale żal, że tak się nie da.. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Musisz najpierw wgrać zdjęcia np na fotosik.pl, ale wczesniej musisz zalozyć tam konto... Potem kliknąć na fotkę, jak się powiększy, prawym przyciskiem "pokaż informację o obrazku", skopiować i juz na dogo kliknąć na 3 ikonkę od prawej (jakby obrazek), wkleić i gotowe... Wiem, nieco zakręcone, ale do przejścia... Jak chcesz przyślij mi na maila, ja wkleję: [email protected] Quote
Slimator Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Dzięki:) podesłałem Ci zdjęcie Flippo na maila. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Kilka fotek Flipperka podczas jedzonka: I na spacerku... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 A tu nasz chłopaczek z profilu:0 Na pokojach... W swoim posłanku... I na... kanapie (to akurat naturalne środowisko każdego jamnisia:) Quote
Isadora7 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Ten hosting http://imageshack.us/ nie ma limitów jak fotosik, jest po polsku również, ma tez opcje grupowego wciągania zdjęć. Ja już dawno zrezygnowałam z fotosika. Quote
Recommended Posts