Cavy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Psie urodziny są najlepsze i do tego dużo psich przyjaciół na przyjęciu. :lol: :evil_lol: Quote
okla555 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 15 maj 2008 urodził się mój dogidog :) :multi: Quote
sidakesi Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Zgadzam się z wami psia urodzinki są najlepsze a w szczególności obchodzone z innymi pieskami!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Oczywiscie ze bedziemy obchodzic, Shirai 16 stycznia 2010 skonczy dopiero roczek...bedzie ciekawie :razz: Quote
olapaco Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Oczywiście, że tak :p 08.10.2009 mój kochany Pacuś- przystojny Starszy Pan skończył 10 latek. Jak co roku był tort i prezent :) Quote
wiki4 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Pewnie, że tak :loveu: Będzie torcik i psi przyjaciele ;) Gdzieś na Dogomanii jest wątek o ciastkach, tortach itp. dla psów :razz: Quote
sidakesi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Mia 05.11.08 xD w czwartek urodzinki xDxD Quote
Borówka16 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Oczywiście,że obchodzimy ;) Luckuś urodził się 25.09.2005r. Zawsze w dniu urodzin kupujemy full przysmaków oraz nowe zabaweczki i jesteśmy cali szczęśliwi :loveu: Następnie czekamy na psich gości ,ja robię torcik z puszki Cezar dla psów,na środku ustawiam psie kabanosy ,zamiast świeczek,dookoła ozdabiam ciasteczkami i chrupkami dla psiaków. Wreszcie oczekiwani goście przychodzą !:eviltong: Quote
Agu. Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 My dopiero niedługo będziemy obchodzić nasze pierwsze urodzinki - 8 kwietnia :) prezenty już zamówione, nie wiem tylko, czy dojdą przed Wielkanocą :( Quote
Retriever_Fun Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ja na urodzny mojej myszki musze jescze troche poczekać 31 sierpnia, bedzie miała rok, napewno załapię sie na coś pysznego :eviltong: Quote
Claudia_Jazz Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Pierwsze urodzinki Jazza nie były jakieś specjalne. Dostał kość i mnóstwo drapania! Ale ja mu chciałam kupić tort :( Quote
holly101 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Oczywiście, że obchodzimy :) Holly ma urodziny 24 grudnia a Dingo już niedługo skończy rok - 16 kwietnia. Będzie impreza! Quote
akita32 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 :loveu::loveu::loveu:Już za 4 dni urodzinki mojej chihuahua Tinker Bell nazwałam ją tak bo jestem fanką paris :loveu::loveu::loveu:Kupie jej mnóstwo ubranek i full sweet różowych zabawek . Napewno pojawią się też przysmaczki. Myślę też czy nie sprawić jej dwójki nowych przyjaciół, chociaż nie jestem pewna, bo nie mam dużego doświadczenia z tą rasą ale chyba tak właśnie zrobię, bo trochę szkoda mi jej tak zostawiać na kilka godzin. Urodzinki Tinker Bell odędą się w Mediolanie i przyokazji wpadniemy do Platinum Dog po nowe obróżki, ponieważ tamte wyszly z mody juz jakis tydzien temu , kupię też łóżeczko. Będą też jej psi koledzy i koleżanki m.in. moja akita Hilton no i chihuahua moich koleżanek i na pewno jeszcze inne pieski.:eviltong::eviltong:Mam nadzieje że wszystko pójdzie zgodnie z planem :eviltong: Quote
marta9494 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='akita32']:loveu::loveu::loveu:Już za 4 dni urodzinki mojej chihuahua Tinker Bell nazwałam ją tak bo jestem fanką paris :loveu::loveu::loveu:Kupie jej mnóstwo ubranek i full sweet różowych zabawek . Napewno pojawią się też przysmaczki. Myślę też czy nie sprawić jej dwójki nowych przyjaciół, chociaż nie jestem pewna, bo nie mam dużego doświadczenia z tą rasą ale chyba tak właśnie zrobię, bo trochę szkoda mi jej tak zostawiać na kilka godzin. Urodzinki Tinker Bell odędą się w Mediolanie i przyokazji wpadniemy do Platinum Dog po nowe obróżki, ponieważ tamte wyszly z mody juz jakis tydzien temu , kupię też łóżeczko. Będą też jej psi koledzy i koleżanki m.in. moja akita Hilton no i chihuahua moich koleżanek i na pewno jeszcze inne pieski.:eviltong::eviltong:Mam nadzieje że wszystko pójdzie zgodnie z planem :eviltong:[/QUOTE]HEHEHEE!Dobre:D Quote
Darianna Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 akita32 - troll jak sie patrzy.... I ma fantazję ;) Quote
akita32 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A skąd wiecie że ja kłamię? Każdy kto pisze coś innego od was to kłamie? To juz sobie nie wolno mieć chihuahua i pojechać do Mediolanu? Quote
Darianna Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 pokaż zdjęcia z tej imprezki, może uwierzymy ;) Quote
Onomato-Peja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='akita32']A skąd wiecie że ja kłamię? Każdy kto pisze coś innego od was to kłamie? To juz sobie nie wolno mieć chihuahua i pojechać do Mediolanu?[/QUOTE] Nie... :D Może i można mieć chihuahua i jeździć z nim do Mediolanu, ale nie ładnie tak zmyślać ;) Quote
Karilka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A ja czekam na zaproszenie do mediolanu! Jupi! Jupi! Paris zawsze zaprasza dużo różnych przyjaciół ;)!!! Juuuhuuł! Idziemy pakować manatki. To już 4 dni! Quote
akita32 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ok. porobię fotki jak będę miała akurat aparat, bo ten mój ciągle ktoś pożycza, ale postaram się zrobić^^ Quote
Karilka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pff! To nie pojade do tego mediolanu? Psy już z walizkami w zebach stoja... Tak bardzo chcą być na tych urodzinach... Quote
Darianna Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 O matko, a moje rude od miesiąca wanny nie widziały... idę je wyprać, bo a nóż widelec też będziemy zaproszeni... ;) Quote
Recommended Posts