Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Oczywiście,że obchodzimy ;)
Luckuś urodził się 25.09.2005r.
Zawsze w dniu urodzin kupujemy full przysmaków oraz nowe zabaweczki i jesteśmy cali szczęśliwi :loveu:
Następnie czekamy na psich gości ,ja robię torcik z puszki Cezar dla psów,na środku ustawiam psie kabanosy ,zamiast świeczek,dookoła ozdabiam ciasteczkami i chrupkami dla psiaków.
Wreszcie oczekiwani goście przychodzą !:eviltong:

• 1 month later...
Posted

My dopiero niedługo będziemy obchodzić nasze pierwsze urodzinki - 8 kwietnia :) prezenty już zamówione, nie wiem tylko, czy dojdą przed Wielkanocą :(

• 2 weeks later...
Posted

:loveu::loveu::loveu:Już za 4 dni urodzinki mojej chihuahua Tinker Bell nazwałam ją tak bo jestem fanką paris :loveu::loveu::loveu:Kupie jej mnóstwo ubranek i full sweet różowych zabawek . Napewno pojawią się też przysmaczki. Myślę też czy nie sprawić jej dwójki nowych przyjaciół, chociaż nie jestem pewna, bo nie mam dużego doświadczenia z tą rasą ale chyba tak właśnie zrobię, bo trochę szkoda mi jej tak zostawiać na kilka godzin. Urodzinki Tinker Bell odędą się w Mediolanie i przyokazji wpadniemy do Platinum Dog po nowe obróżki, ponieważ tamte wyszly z mody juz jakis tydzien temu , kupię też łóżeczko. Będą też jej psi koledzy i koleżanki m.in. moja akita Hilton no i chihuahua moich koleżanek i na pewno jeszcze inne pieski.:eviltong::eviltong:Mam nadzieje że wszystko pójdzie zgodnie z planem :eviltong:

Posted

[quote name='akita32']:loveu::loveu::loveu:Już za 4 dni urodzinki mojej chihuahua Tinker Bell nazwałam ją tak bo jestem fanką paris :loveu::loveu::loveu:Kupie jej mnóstwo ubranek i full sweet różowych zabawek . Napewno pojawią się też przysmaczki. Myślę też czy nie sprawić jej dwójki nowych przyjaciół, chociaż nie jestem pewna, bo nie mam dużego doświadczenia z tą rasą ale chyba tak właśnie zrobię, bo trochę szkoda mi jej tak zostawiać na kilka godzin. Urodzinki Tinker Bell odędą się w Mediolanie i przyokazji wpadniemy do Platinum Dog po nowe obróżki, ponieważ tamte wyszly z mody juz jakis tydzien temu , kupię też łóżeczko. Będą też jej psi koledzy i koleżanki m.in. moja akita Hilton no i chihuahua moich koleżanek i na pewno jeszcze inne pieski.:eviltong::eviltong:Mam nadzieje że wszystko pójdzie zgodnie z planem :eviltong:[/QUOTE]HEHEHEE!Dobre:D

Posted

[quote name='akita32']A skąd wiecie że ja kłamię? Każdy kto pisze coś innego od was to kłamie? To juz sobie nie wolno mieć chihuahua i pojechać do Mediolanu?[/QUOTE]

Nie... :D

Może i można mieć chihuahua i jeździć z nim do Mediolanu, ale nie ładnie tak zmyślać ;)

Posted

A ja czekam na zaproszenie do mediolanu! Jupi! Jupi!
Paris zawsze zaprasza dużo różnych przyjaciół ;)!!! Juuuhuuł! Idziemy pakować manatki. To już 4 dni!