Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :) jeżeli można z chęcią przyłączę się do Waszych spotkań,moja mała ma 4 lata,mamy podstawy agility i posłuszeństwa,chciałabym trochę poćwiczyć z moją sunią,bo ostatnio miałyśmy spory przestój z powodu braku czasu,a teraz kiedy moje weeckendy zrobiły się luźniejsze treningi agility są chwilowo zawieszone z powodu pogody.

Kokosek

Piszę dosyć późno,ale w niedzielę chętnie bym poćwiczyła,najbardziej odpowiada mi lasek Marceliński,ale mogę się oczywiście dostosować.

Posted

witaj Voewick :)
z tymi spotkaniam to tak różnie bywa... chyba udało się ze dwa razy dopiero, ale oczywiście zapraszamy :) Co do miejsca to póki co był to park Sołacki bo wszystkim bardziej pasuje.
Ja jutro mam czas, więc nie ma problemu.:evil_lol:

Posted

Niestety z powodu mrozu wysiadł mi akumulator,a inaczej nie zdążyłabym dojechać z Plewisk,mam nadzieję,że spotkamy się wkrótce i że za bardzo nie wymarzłyście.

Posted

a jutro w godzinach 15.30-18 będe z Imbirzyskiem trenowawac rolkarswo:lol: ale zamierzam też coś pocwiczyc:roll: będzie ktoś jeszcze? stęskniłam się:placz::eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

halo! odgrzewam nam watek.

Będziecie jutro rano? Byłam w zeszłym tygodniu ale pogoda nie dopisywała to się wcześnie zmyłam, ale nikogo nie widziałam...

Bedziecie? o 10?:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Imbira']a jutro w godzinach 15.30-18 będe z Imbirzyskiem trenowawac rolkarswo:lol: [/quote]

Czasem, gdy przejeżdżam przez Sołacz rowerem, widuję dziewczynę na rolkach z goldenem. To Ty? :)

Posted

nie, ja mam weimara;)
a dziewczyne z goldenem tez znam, tylko, że ja na tych rolkach jeżdze (chociaz czasem tez mnie Imbira ciągnie:eviltong:) ale głównie po asfalcie, a golden wlecze ta dziewczyna po krzakach, bedziemy sie spotykac i trenowac goldena.
Jak już sie tak chwale to moje psisko ze wzgledu na moje lenistwo zna kierunki i ma 3 komendy na predkosc:lol::lol:

Posted

ja mam dopiero wolny weekend 4 kwietnia:angryy: a tak to moja cudowna dola studencka...eh

chyba że pogoda super będzie to może uda mi się w weekend z uczelni urwać na godzinkę:evil_lol: