ewka i haker Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ja chętna na niedziele w sobotę nie dam rady ale za tydzień niedziela czy sobota tez bede bo trzeba bedzie psy trochę wybiegać szczególnie jednego zeby byl spokojny:evil_lol: Quote
Kokosek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 w niedziele jestem chętna, o 10 przy placu zabaw :lol: a za tydzień to tylko mój mały czarny.... z Ewą (wielkie dzięki) Quote
ewka i haker Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 nie ma za co bedzie wesolo:loveu: wiec wstepnie na 10 w niedziele przy placu Quote
Imbira Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 To w takim razie ja będe na 100% jak juz się wprosiłam to nie wypada nie przyjśc:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Myśle, że żadne znaki rozpoznawcze, szczególnie dla mnie, nie będa potrzebne " cos w stylu czerwona róża" jak zobacze stado babek z psiakami to podchodze i zaczynamy i strzezcie sie:diabloti::diabloti: Quote
marta23t Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 nie dziękuję żeby nie zapeszyć:lol: ja w sobotę odpadam mam zajęcia od rana do 21:-( a tak się nie chce na nie iść:shake: ale w niedzielę postaram się, postaram:cool3: moje psy zielone są:eviltong: kupa roboty przede mną:roll: Quote
marta23t Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 byłam po 11 i nikogo już nie było:shake: wcześniej nie dało rady-egzamin zaczął się dopiero przed 9 a myślałam, że na 8 będzie:placz: widziałam chyba Imbrę z wyżełkiem / miałaś coś odblaskowego na sobie???:cool3:/ ale zanim zaparkowałam i doszłam w to miejsce jej już nie było:placz: koło placu był owczarek niemiecki ale chyba nie z dogo bo z całą rodziną i wstydziłam si podejść:shake: w przyszłym tygodniu mogę w sobotę i niedzielę-cały dzień;) może tym razem się uda...no chyba że ktoś ma czas w tygodniu?:evil_lol: Quote
Imbira Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tak! Miałam osłonke na plecaku... no fakt zmyłyśmy się bo psy juz marzły i my tez... Imbirzysko Ewa nauczyła juz 2 sztuczek:crazyeye::crazyeye::loveu: W tygodniu to dysponuje czasem jedynie w piątek ok 16:roll: Imbira nie podnosi się z posłania... leży padnięta... a mi właśnie nózki odajały mimo 2 par skarpet!:placz: Quote
Kokosek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Byłyśmy, ale po prawie 2 h miałyśmy dość zmarznięte i przemoczone. Zresztą sznupki i tak nie mogły już szaleć przez te kule śnieżna na łapach. dzieki za spotkanie i do następnego:razz: Quote
marta23t Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 a ja dopiero odczytałam smsa:-(:oops: kurde nie udało się:placz: ale następnym razem na 100 procent. w piątek o 16 nie będzie za ciemno?:cool3: Quote
ewka i haker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 bylo mi bardzo milo poznać wyżlica mi sie bardzo podobała bo szybko chwytała:multi: co do weekendu to ja nie wiem ale psy muszę wybiegać by mi domu nie rozniosły szczególnie jeden:evil_lol: IMbra jak idą sztuczki? o dziwno moj pies pracował przy suce na kontakcie:lol: Quote
Imbira Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ummieeeerammm:placz::placz::placz: mam straszne grypsko... wczoraj nie wiedziałam jak się nazywam:placz::placz: w zwiazku z tym nie miałyśmy jak ćwiczyć ale moje młodsze rodzeństwo się za to wzięło i załapało bakcyla:cool3::evil_lol: teraz sie z psina wylegujemy pod kołderka... całymi dniami... z babcinymi obiadkami:loveu::loveu: Pozdrowionka Quote
marta23t Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 kuruj się kochana na sobotę albo niedzielę:evil_lol: bo ja za tydzień mam uczelnię więc jeśli w ten weekend sę nie spotkamy to kolejny weekend odpada znów:shake: Quote
Imbira Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Sobota, niedziela odpada w moim przypadku- mam juz zapalenie oskrzeli:placz: w nastepna sobote są już FERIE, więc nie ma mnie juz w poznaniu, potem też są FERIE:p:p:multi::multi::multi: wiec jade się szkolić z piesem do dziczy, czyli natępne spotkanie z moim udziałem to koniec lutego/ poczatek marca Quote
Kokosek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Kto ma ferie ten ma ferie :evil_lol: i niech się cieszy... ja co do tego weekendu to nie potrafie nic przewidziec z powodu ... pani choroby, która raczył manie dopoaść.:-( Quote
marta23t Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ćwiczy ktoś jutro-no w sumie dziś? bo w ciemno nie chcę jechać. dziś byłam na sołaczu - godzina spaceru = 3 godziny kąpania i sprzątania po powrocie. moje psy w życiu nie były tak czarne:crazyeye: myślałam, że umrę..ja już nie wiem jak z nimi po tej chlapie chodzić. a że mają długie włosy na nogach to jak idą tak chlupią błotem że całe spodnie i kurtkę mam do prania:mad: Quote
klaudia&Manta Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 My dzisiaj napewno nie , ale ja bym była chętna na piątek , albo sobotę . Bo w niedzielę wystawę mam , a potem na ferie to mnie nie będzie . Ewka masz czas ? :razz: Quote
ewka i haker Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 i piątek i sobota luźna będziesz w poznaniu na weekend? w niedziele jade do Bydgoszczy tez chyba:roll: Quote
Tomo 2 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Marta zafunduj swoim białaskom ortalionowe płaszczyki . Pozdro o Nory dla twojego beagla Quote
marta23t Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 zafundowałam swetry ale nie chronią przed błotem:evil_lol: po ostatnim spacerze miałam pranie zarówno psów jak i ciuchów. a potem sprzątanie bo oczywiście zanim do wanny zatargałam przebiegły się po całej chacie i wlazły do łóżka:mad: one jak chodzą to tak chlapią że błoto mam nawet na kurtce i twarzy:crazyeye::evil_lol: Tarunia dziękuje za pozdrowionka. wygłaszcz od nas Norkę:cool3: może jakiś beaglowy spacer po najbliższym weekendzie / diabelskie egzaminy w weekend mam i całe dnie na uczelni:angryy:/ ale taki spokojniejszy-nie ,,beaglówka,,/ bo to już nie na kręgosłup i staw Taruchy Staruchy;)/ Quote
Imbira Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 To co, ktoś chętny na jutro? Dla mnie najlepiej w godzinach do południowych, bo szkoły nie mam:razz::razz: i tak do 16... a musze psa porzadnie zmęczyc, a nic tak nie męczy psa jak...... drugi pies:lol::lol::evil_lol: To jak? dołączy się ktos?:cool3: Ewka? ja chce nowe sztuczki;):eviltong::loveu: Quote
Kokosek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 jutro tzn dzisiaj, to raczej nie bo w pracy siedzę ale w sobotę czy niedzielę? To kto chętny?:cool3: Quote
ewka i haker Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 w sumie dzis bym mogla ale po poludniu sie okaze co robie pisz na kom Quote
marta23t Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ja odpadam-jutro od 8 do 21 mam uczelnie i 2 egzaminy:placz: kolejny w niedzielę:placz: a śnieżek piękny, psy by się nie ubrudziły:-( eh wracam do nauki... udanego spacerku;) Quote
Kokosek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 dzisiaj to ja ewentualnie po 17 :lol: albo jutro? Quote
Imbira Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Przepraszam Was, narobiłam apetytu i się zmyłam;);) Spacerek już rano odbyłam z labradorem i jego sympatycznym Panem, i chetnie poszłabym jeszcze raz ale Imbirzysko znowu kuleje i idziemy do Weta:placz::placz: A jutro rano wyjazd:multi::multi: żegnam się na 2 tygodnie :loveu::loveu: pozdrawiam Julia & Imbira Quote
Recommended Posts