Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To w takim razie ja będe na 100% jak juz się wprosiłam to nie wypada nie przyjśc:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

Myśle, że żadne znaki rozpoznawcze, szczególnie dla mnie, nie będa potrzebne " cos w stylu czerwona róża" jak zobacze stado babek z psiakami to podchodze i zaczynamy i strzezcie sie:diabloti::diabloti:

Posted

nie dziękuję żeby nie zapeszyć:lol:

ja w sobotę odpadam mam zajęcia od rana do 21:-( a tak się nie chce na nie iść:shake:

ale w niedzielę postaram się, postaram:cool3:

moje psy zielone są:eviltong: kupa roboty przede mną:roll:

Posted

byłam po 11 i nikogo już nie było:shake: wcześniej nie dało rady-egzamin zaczął się dopiero przed 9 a myślałam, że na 8 będzie:placz: widziałam chyba Imbrę z wyżełkiem / miałaś coś odblaskowego na sobie???:cool3:/ ale zanim zaparkowałam i doszłam w to miejsce jej już nie było:placz: koło placu był owczarek niemiecki ale chyba nie z dogo bo z całą rodziną i wstydziłam si podejść:shake: w przyszłym tygodniu mogę w sobotę i niedzielę-cały dzień;) może tym razem się uda...no chyba że ktoś ma czas w tygodniu?:evil_lol:

Posted

Tak! Miałam osłonke na plecaku... no fakt zmyłyśmy się bo psy juz marzły i my tez...

Imbirzysko Ewa nauczyła juz 2 sztuczek:crazyeye::crazyeye::loveu:
W tygodniu to dysponuje czasem jedynie w piątek ok 16:roll:

Imbira nie podnosi się z posłania... leży padnięta... a mi właśnie nózki odajały mimo 2 par skarpet!:placz:

Posted

Byłyśmy, ale po prawie 2 h miałyśmy dość zmarznięte i przemoczone. Zresztą sznupki i tak nie mogły już szaleć przez te kule śnieżna na łapach.
dzieki za spotkanie i do następnego:razz:

Posted

bylo mi bardzo milo poznać
wyżlica mi sie bardzo podobała bo szybko chwytała:multi:

co do weekendu to ja nie wiem ale psy muszę wybiegać by mi domu nie rozniosły szczególnie jeden:evil_lol:

IMbra jak idą sztuczki?

o dziwno moj pies pracował przy suce na kontakcie:lol:

Posted

ummieeeerammm:placz::placz::placz: mam straszne grypsko... wczoraj nie wiedziałam jak się nazywam:placz::placz:

w zwiazku z tym nie miałyśmy jak ćwiczyć ale moje młodsze rodzeństwo się za to wzięło i załapało bakcyla:cool3::evil_lol:

teraz sie z psina wylegujemy pod kołderka... całymi dniami... z babcinymi obiadkami:loveu::loveu:

Pozdrowionka

Posted

Sobota, niedziela odpada w moim przypadku- mam juz zapalenie oskrzeli:placz:
w nastepna sobote są już FERIE, więc nie ma mnie juz w poznaniu, potem też są FERIE:p:p:multi::multi::multi: wiec jade się szkolić z piesem do dziczy, czyli natępne spotkanie z moim udziałem to koniec lutego/ poczatek marca

Posted

Kto ma ferie ten ma ferie :evil_lol: i niech się cieszy...
ja co do tego weekendu to nie potrafie nic przewidziec z powodu ... pani choroby, która raczył manie dopoaść.:-(

Posted

ćwiczy ktoś jutro-no w sumie dziś? bo w ciemno nie chcę jechać. dziś byłam na sołaczu - godzina spaceru = 3 godziny kąpania i sprzątania po powrocie. moje psy w życiu nie były tak czarne:crazyeye: myślałam, że umrę..ja już nie wiem jak z nimi po tej chlapie chodzić. a że mają długie włosy na nogach to jak idą tak chlupią błotem że całe spodnie i kurtkę mam do prania:mad:

Posted

zafundowałam swetry ale nie chronią przed błotem:evil_lol: po ostatnim spacerze miałam pranie zarówno psów jak i ciuchów. a potem sprzątanie bo oczywiście zanim do wanny zatargałam przebiegły się po całej chacie i wlazły do łóżka:mad: one jak chodzą to tak chlapią że błoto mam nawet na kurtce i twarzy:crazyeye::evil_lol:

Tarunia dziękuje za pozdrowionka. wygłaszcz od nas Norkę:cool3:

może jakiś beaglowy spacer po najbliższym weekendzie / diabelskie egzaminy w weekend mam i całe dnie na uczelni:angryy:/ ale taki spokojniejszy-nie ,,beaglówka,,/ bo to już nie na kręgosłup i staw Taruchy Staruchy;)/

Posted

To co, ktoś chętny na jutro? Dla mnie najlepiej w godzinach do południowych, bo szkoły nie mam:razz::razz: i tak do 16... a musze psa porzadnie zmęczyc, a nic tak nie męczy psa jak...... drugi pies:lol::lol::evil_lol:

To jak? dołączy się ktos?:cool3:
Ewka? ja chce nowe sztuczki;):eviltong::loveu:

Posted

Przepraszam Was, narobiłam apetytu i się zmyłam;);)
Spacerek już rano odbyłam z labradorem i jego sympatycznym Panem, i chetnie poszłabym jeszcze raz ale Imbirzysko znowu kuleje i idziemy do Weta:placz::placz:

A jutro rano wyjazd:multi::multi:
żegnam się na 2 tygodnie :loveu::loveu:

pozdrawiam
Julia & Imbira