kkasiiiar Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 (edited) Pilnie potrzebuje DT dla szczeniaka - dziś znaleziony w śmietniku w Bydgoszczy!! http://www.dogomania.pl/threads/221001-Szczeniak-znaleziony-w-%C5%9Bmietniku-pilnie-DT-!!!!?p=18385885#post18385885 Edited January 13, 2012 by kkasiiiar Quote
kkasiiiar Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Mocca nie zadowolona bo kazalam jej zostac w moejscu ;) Quote
kkasiiiar Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 I dotarła wczoraj wieczorem do Nas Aprilka..jak tak sie do Grafita przyzwyczailam ze ona wydaje mi sie taka mala ;) Narazie ciezko mi ja ocenic bo jest jeszcze zestresowana, do budy nie chce zabardzo wchodzic..kiedy ja naklaniam wejdzie ale zaraz z niej wychodzi..siedzi w jedyn miejscu caly czas..mam momenty ze gdzies pojdzie zaczepi Grafita ale wraca znowu w to samo miejsce i siedzi..a za oknem pada sniej..juz nawet zamknelam je w kojcu ale jakims sposobem sie z niego wydostala i znowu w swoje ulubione miejsce.. mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie lepiej..i ze wkoncu wejdzie do budy :( Quote
Lucyja Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Biedna April, napewno jest bardzo zestresowania. Będzie dobrze. Musi się tylko przekonać, że teraz jest już bezpieczna. Quote
Vilena Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Na pewno wkrótce oswoi się z budą i będzie dobrze :) Quote
kkasiiiar Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 (edited) I tak od rana..a mi serce peka :( Edited January 15, 2012 by kkasiiiar Quote
Lida Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Kasiu, to pierwsze dni Aprilki u Ciebie. Na pewno się rozkręci :-) Quote
kkasiiiar Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Lida']Kasiu, to pierwsze dni Aprilki u Ciebie. Na pewno się rozkręci :-)[/QUOTE] Tak wlasnie licze po cichutku..bo ile mozna tak siedziec ;) A jak tam u Ciebie snieg jest? psiaki szaleja? Quote
Vilena Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Lida']Kasiu, to pierwsze dni Aprilki u Ciebie. Na pewno się rozkręci :-)[/QUOTE] Dokładnie. Daj jej trochę czasu :) Quote
Lucyja Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 A może jakies smakołyki wrzuć jej Kasiu do budy. Może to ją skusi tam zajrzeć. Quote
Lida Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 U nas OK. Śniegu niewiele, nie jest jakoś też przeraźliwie zimno. Moje wariatki wciąż mi wskakują do "smródki" (taka rzeczka u nas w parku), zima im nie straszna. Dziś Tina wytarzała się w jakimś śmierdziuchu, Lili coś tam zżarła paskudnego - psy szczęśliwe, ja mniej ;-) A jak tam Twoje dziewczyny? Nie dokuczają Juleczce? Żyją w zgodzie? Zaprzyjaźniły się z Grafitem? Quote
kkasiiiar Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Lucyja']A może jakies smakołyki wrzuć jej Kasiu do budy. Może to ją skusi tam zajrzeć.[/QUOTE] Ona do budy wchodzi jak ja naklonie wlasnie smaczkami, ale jak tylko widzi ze zmierzam w kierunku domu wyskakuje z budy i siedzi w tym miejscu...strasznie mi ciezko bo na dworzu zimno..ona siedzi sie trzesie, oczy jej sie zamykaja ale siedzi..zejde pojde z nia ..wejdzie do budy i siedzi...i kolo sie zamyka :( [quote name='Lida']U nas OK. Śniegu niewiele, nie jest jakoś też przeraźliwie zimno. Moje wariatki wciąż mi wskakują do "smródki" (taka rzeczka u nas w parku), zima im nie straszna. Dziś Tina wytarzała się w jakimś śmierdziuchu, Lili coś tam zżarła paskudnego - psy szczęśliwe, ja mniej ;-) A jak tam Twoje dziewczyny? Nie dokuczają Juleczce? Żyją w zgodzie? Zaprzyjaźniły się z Grafitem?[/QUOTE] Moje Dziewczyny sie super dogaduja czasami tylko Sonia Mocce ustawi jak za bardzo jej sie narzuca ..z Grafitem jak zawsze super, on bezproblemowy do suczek jest :) Mocca zabardzo Julia nie zainteresowana jedynie uwazam bo Julka zaczela raczkowac a Mocca nie patrzy jak idzie czy siada wiec mogalby Julke przewrocic ..Sonia standardowo wylizalaby ja cala ale na szczescie mam na wszystko oko :D Musisz mi pokazac Twoje dziewczyny i to koniecznie bo to niesprawiedliwe ze nigdzie ich nie ma :( jedynie na fb ale takie zdjecie nie nie uszczesliwia ;) Quote
kkasiiiar Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 April i Grafit [video=youtube;Esx6wc5WIoM]http://www.youtube.com/watch?v=Esx6wc5WIoM&feature=youtu.be[/video] Quote
Lili8522 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [SIZE="5"]Zapraszam na bazarek z pięknymi Kartkami na Walentynki! :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/221036-Ręcznie-robione-KARTKI-WALENTYNKOWE-dla-Ukochanej-Osoby!-Do-28.01.-ZAPRASZAM-WARTO! Quote
kkasiiiar Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Lucyja napisał(a):Widzę, że dziewczynka się rozkręca :) Tak juz jest o wiele lepiej... wchodzi do budy, zaczyna chodzic wiecej po ogrodzie i nawet zaczela szczekac ;) Quote
Vilena Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 kkasiiiar napisał(a):Tak juz jest o wiele lepiej... wchodzi do budy, zaczyna chodzic wiecej po ogrodzie i nawet zaczela szczekac ;) Bardzo się cieszę! A tak się martwiłaś :calus: Quote
kkasiiiar Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Jeden problem znika pojawia sie nastepny ;) Mocca wczoraj zalatwila sie w domu co oczywiscie mnie wielce zdziwilo bo zawsze jak chiala wyjsc lezala pod drzwiami, a wczoraj sie zsikala w domu..ale usprawiedliwilam to tym ze byla w ferworze zabawy z Sonia, niestety dzis rana znowu sie zsikala w kuchni na moich oczach a pozniej za okolo 3 godziny jeszcze raz na dywan w pokoju w miedzy czasie byla na dworzu i tez sie zalatwila, zastanawiam sie czy moze miec cos z pęcherzem? czy to poprostu wypróbowanie mnie ;) Quote
chita Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 a siusia z taką samą częstotliwością? ja walczylam ubieglej zimy z pecherzem u ariny, było czesto siku, ale mało. urosept nam pomogł :) a jak Sońka z ta krostą? Quote
kkasiiiar Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Jak narazie chyba tak..od tamtego momenty jej sie nie zdarzylo zalatwic ..zobaczymy jak bedzie dalej.. Soni krostka zniknela :) Quote
kkasiiiar Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Pilna pomoc potrzebna :( sytuacja tragiczna http://www.dogomania.pl/threads/2215...onie-%28%28%28 pilnie potrzeba chociasz 5 zł deklaracji :-( Quote
kkasiiiar Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Lida a moge pokazac Twoje pieknosci ?:):evil_lol: Quote
kkasiiiar Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='kkasiiiar']Lida a moge pokazac Twoje pieknosci ?:):evil_lol: Milczenie uznam za zgode ;) Quote
kkasiiiar Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Dawno nie bylo zdjęć wiec coś dodam :) April: Grafit : Quote
Recommended Posts