Jump to content
Dogomania

Moj zwierzyniec-moje psiaki i tymczasy-czyli dom wariatów ;)

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I dotarła wczoraj wieczorem do Nas Aprilka..jak tak sie do Grafita przyzwyczailam ze ona wydaje mi sie taka mala ;) Narazie ciezko mi ja ocenic bo jest jeszcze zestresowana, do budy nie chce zabardzo wchodzic..kiedy ja naklaniam wejdzie ale zaraz z niej wychodzi..siedzi w jedyn miejscu caly czas..mam momenty ze gdzies pojdzie zaczepi Grafita ale wraca znowu w to samo miejsce i siedzi..a za oknem pada sniej..juz nawet zamknelam je w kojcu ale jakims sposobem sie z niego wydostala i znowu w swoje ulubione miejsce.. mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie lepiej..i ze wkoncu wejdzie do budy :(

Posted

[quote name='Lida']Kasiu, to pierwsze dni Aprilki u Ciebie. Na pewno się rozkręci :-)[/QUOTE]

Tak wlasnie licze po cichutku..bo ile mozna tak siedziec ;) A jak tam u Ciebie snieg jest? psiaki szaleja?

Posted

U nas OK. Śniegu niewiele, nie jest jakoś też przeraźliwie zimno. Moje wariatki wciąż mi wskakują do "smródki" (taka rzeczka u nas w parku), zima im nie straszna. Dziś Tina wytarzała się w jakimś śmierdziuchu, Lili coś tam zżarła paskudnego - psy szczęśliwe, ja mniej ;-) A jak tam Twoje dziewczyny? Nie dokuczają Juleczce? Żyją w zgodzie? Zaprzyjaźniły się z Grafitem?

Posted

[quote name='Lucyja']A może jakies smakołyki wrzuć jej Kasiu do budy. Może to ją skusi tam zajrzeć.[/QUOTE]
Ona do budy wchodzi jak ja naklonie wlasnie smaczkami, ale jak tylko widzi ze zmierzam w kierunku domu wyskakuje z budy i siedzi w tym miejscu...strasznie mi ciezko bo na dworzu zimno..ona siedzi sie trzesie, oczy jej sie zamykaja ale siedzi..zejde pojde z nia ..wejdzie do budy i siedzi...i kolo sie zamyka :(
[quote name='Lida']U nas OK. Śniegu niewiele, nie jest jakoś też przeraźliwie zimno. Moje wariatki wciąż mi wskakują do "smródki" (taka rzeczka u nas w parku), zima im nie straszna. Dziś Tina wytarzała się w jakimś śmierdziuchu, Lili coś tam zżarła paskudnego - psy szczęśliwe, ja mniej ;-) A jak tam Twoje dziewczyny? Nie dokuczają Juleczce? Żyją w zgodzie? Zaprzyjaźniły się z Grafitem?[/QUOTE]
Moje Dziewczyny sie super dogaduja czasami tylko Sonia Mocce ustawi jak za bardzo jej sie narzuca ..z Grafitem jak zawsze super, on bezproblemowy do suczek jest :) Mocca zabardzo Julia nie zainteresowana jedynie uwazam bo Julka zaczela raczkowac a Mocca nie patrzy jak idzie czy siada wiec mogalby Julke przewrocic ..Sonia standardowo wylizalaby ja cala ale na szczescie mam na wszystko oko :D

Musisz mi pokazac Twoje dziewczyny i to koniecznie bo to niesprawiedliwe ze nigdzie ich nie ma :( jedynie na fb ale takie zdjecie nie nie uszczesliwia ;)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Tak juz jest o wiele lepiej... wchodzi do budy, zaczyna chodzic wiecej po ogrodzie i nawet zaczela szczekac ;)

Bardzo się cieszę! A tak się martwiłaś :calus:

Posted

Jeden problem znika pojawia sie nastepny ;) Mocca wczoraj zalatwila sie w domu co oczywiscie mnie wielce zdziwilo bo zawsze jak chiala wyjsc lezala pod drzwiami, a wczoraj sie zsikala w domu..ale usprawiedliwilam to tym ze byla w ferworze zabawy z Sonia, niestety dzis rana znowu sie zsikala w kuchni na moich oczach a pozniej za okolo 3 godziny jeszcze raz na dywan w pokoju w miedzy czasie byla na dworzu i tez sie zalatwila, zastanawiam sie czy moze miec cos z pęcherzem? czy to poprostu wypróbowanie mnie ;)

Posted

a siusia z taką samą częstotliwością? ja walczylam ubieglej zimy z pecherzem u ariny, było czesto siku, ale mało. urosept nam pomogł :) a jak Sońka z ta krostą?