kkasiiiar Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Sonia robi sie coraz mniejsza ;) Quote
Vilena Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Witaj Kasiu, przyszłam się przywitać :) Widzę, że w mróz psiaki wylegują się w ciepłym domku :D Quote
kkasiiiar Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 :) Chcialabym zeby Grafit tez tak spedzal chociasz czesc dnia bo w jego przypadku caly dzien lezenia to dzień stracony ;) Quote
baster i lusi Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 głosujcie na głodujący Klembów i zachęcajcie wszystkich - przegrywamy mimo mobilizacji :-(... Quote
Czorcik Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 jak tam Grafit znosi te mroziaste noce ?? Quote
kkasiiiar Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Czorcik napisał(a):jak tam Grafit znosi te mroziaste noce ?? Całkiem niezle dostaja jeszcze o 22 ciepła druga kolacje, budy słoma juz na maxa wypchane..chociasz niestety duzo z nich wypada :( Ale zauwazylam ze spia w jednej budzie bo April nie jest az taka duzo wiec napewno maja cieplej ;) Narazie u mnie w nocy bylo najwiecej - 12 stopni...mam nadzieje ze szybko sie skoncza te cholerne mrozy!! Jesli bedzie zimniej a podobno ma byc tylko czy u mnie? to Grafita wezme do domu pytanie tylko czy on bedzie chcial w nim siedziec bo ostatnio stal pod drzwiami..no nic poczekamy zobaczymy :) W dzien wygrzewa sie w slońcu, nadal szaleje jak szalal wiec chyba ma sie dobrze ;) Do srody postaram sie o nowe zdjęcia. Ubranko juz jest w stanie prawie rozkladu ;) Quote
Czorcik Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 on jest bardzo żywy :):) tylko ta jego sierść mnie martwi, bo jest dość skąpa :( i może marznąć , ale jak śpią z April to dwa ciałka się grzeja wspólnie :) Quote
kkasiiiar Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Czorcik napisał(a):on jest bardzo żywy :):) tylko ta jego sierść mnie martwi, bo jest dość skąpa :( i może marznąć , ale jak śpią z April to dwa ciałka się grzeja wspólnie :) Tak to zdecydowanie nie jest pies do budy..z ta swoja sierścią. Quote
kkasiiiar Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Aktualnie doba dla mnie za krotka dlatego taka tutaj cisza ;) Ale dzis sypne pare zdjec ;) Quote
Lucyja Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Widać Twoim pieskom zima nie straszna :) Quote
Lucyja Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Widać, że wszystkie pieski żyją z sobą w zgodzie :) Quote
Vilena Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Fajnie zobaczyć całą ekipę razem. Wszyscy szczęśliwi, zadowoleni. Aż miło popatrzeć :) Quote
chita Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Mocca urosła:) ale mają super towarzystwo do zabaw:) Quote
agaga21 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 fajna gromadka :) uwielbiam takie zdjęcia grupowe gdy coś się dzieje Quote
kkasiiiar Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 understandme napisał(a):Cześć! Cudny zwierzyniec :loveu: Witam :):):):) chita napisał(a):Mocca urosła:) ale mają super towarzystwo do zabaw:) Nie ma wyboru musi rosnąć ;) Ona uwielbia ta bieganinę z Grafitem bo z Sonia co tu ukrywać ciężko tak szaleć:D agaga21 napisał(a):fajna gromadka :) uwielbiam takie zdjęcia grupowe gdy coś się dzieje A ja mogłabym godzinami patrzeć na bawiące sie psy..jakieś zboczenie mam:D Quote
agaga21 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 kkasiiiar napisał(a): A ja mogłabym godzinami patrzeć na bawiące sie psy..jakieś zboczenie mam:D nie martw się, ja mam to samo ;) Quote
kkasiiiar Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Troszke tu zaniedbuje wiec teraz sypne zdjeciami ;) Sonia zawsze dokladnie czysci oczy..uszy..;) A tu wyszla..dziwnie ?... :D Quote
Recommended Posts