kkasiiiar Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 agaga21 witam z moim zwierzyńcem :) Quote
baster i lusi Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT. http://www.youtube.com/v/uOwOaEK1B1M&rel=0&hl=pl_PL&feature=player_embedded&version=3 Quote
kkasiiiar Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Dziekuje za zyczenia :) Mocca i Sonia byly bardzo grzeczne w swieta kazdych gosci witały calusami ale oczywiscie przez wiekszosc swiat robimy to co powinno sie robic w swieta -lenily sie i jadly ;) Pierwsze swieta z Nasza Corka i normalnie nie mialam glowy na zdjecia psiakow tyle sie dzialo.. ale obiecuje ze zrobie im zdjecia w odswietnych obrozkach :) A teraz juz po swieteczne zdjecia i film :) [video=youtube;E_QXNqLNbzU]http://www.youtube.com/watch?v=E_QXNqLNbzU&feature=youtu.be[/video] A tak czekaja jak Grafit dostaje zarło :) A Grafcio dostal prezent od SOS Dalmatynczyki!! Dziekujemy serdecznie!! Mam nadzieje ze to ubranko na dluzej posluzy !! :) Quote
Czorcik Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 super psiaczki :) a Mocca to dość duża już jest :) Quote
agaga21 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 kasiu, widać, że mocca już się świetnie czuje jak tak szaleje :) czy ona zostaje u was na stałe czy jest na dt? a jeszcze wcześniej miałam napisać i zapomniałam, że tora była niesamowicie piękna, cudo po prostu... Quote
kkasiiiar Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Mocca juz Nasza na stale :) Dziekuje:) tak czasami jest ze jest w naszym zyciu pies ktory naprawde tak bardzo gleboko zapada w serce i tak wlasnie jest z Tora dla mnie będzie najcudowniejsza ;) Quote
agaga21 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 kkasiiiar napisał(a):Mocca juz Nasza na stale :) Dziekuje:) tak czasami jest ze jest w naszym zyciu pies ktory naprawde tak bardzo gleboko zapada w serce i tak wlasnie jest z Tora dla mnie będzie najcudowniejsza ;) u nas tym najbardziej wyjątkowym, najukochańszym psem był lecter, też odszedł przedwcześnie :( Quote
kkasiiiar Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Dzis nas odwiedzila chita :) Bardzo dziękuje za mila wizytę :) Sonia , Mocca i Grafit dziekuja za prezenty !!:loveu::loveu::loveu: :) Mam nadzieje ze wpadniesz do Nas jeszcze nie raz ale juz z Arina :) - mam nadzieje ze Sonia jej nie zje ;) Quote
chita Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 to ja dziekuje za goscine, zasiedzialam sie:oops::evil_lol: psiaki masz cuuuuuuuudowne:loveu: Quote
MARCHEWA Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Urocze te twoje sunie,a zwłaszcza na tej fotce gdzie razem śpią w jednym posłanku;) Quote
Vilena Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 A ja tutaj po raz pierwszy :) Trochę już poczytałam, Kasiu jesteś cudowną osobą! :loveu: Quote
kkasiiiar Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Vilena witamy :):multi: Dziękuje za mile słowa :oops: ale jestem po prostu taka jak większość tu na dogo wraz z Toba :) Życzymy Wam Szczęśliwego Nowego Roku żeby tu na dogo było wiele cudów ..dużo wspaniałych domów dla każdego psiaka. Jak najmniej psiaków za TM. I żeby dogomania rosła w sile :) Sonia, Mocca Grafit i Kasia :) Quote
Vilena Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='kkasiiiar']Vilena witamy :):multi: Dziękuje za mile słowa :oops: ale jestem po prostu taka jak większość tu na dogo wraz z Toba :) Wcale nie jak większość Kasiu, bo tylko nie liczni mogą dać taki wspaniały DT jak Ty! Gdybyś nie przygarnęła Grafita to nie wiem co by z nim teraz było. Bardzo Ci za to dziękuję :loveu: Tobie również WSZYSTKIEGO DOBREGO w Nowym Roku od całej drużyny SOS Dalmatyńczyki http://sosdalmatynczyki.blogspot.com/p/druzyna-sos.html ;) Quote
kkasiiiar Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 No i przezylismy jakos ta sylwestrowa noc..Sonia sie bala..nie zmrużyła oka tylko ciagle czuwala i nastawiala uszy jak uslyszla strzal..wlazla mi na kolana i tam siedziala caly wieczor o 24 siedziala w lazience i nie chciala z niej wyjsc tam czula sie bezpiecznie , za rok chyba dostanie cos na uspokojenie bo juz wiem ze nie znosi wystrzalow za dobrze. Grafit tez byl przerazony siedzial w drugiej budzie do ktorej nigdy nie wchodzi wiec wzielismy go do domu , biegal od drzwi do drzwi troche bawil sie z Mocca ale byl zestresowany po 3 kiedy nastała cisza grzecznie poszedł do budy spać. Mocca czula sie wspaniale..spala totalnie odprzężona bawila sie i nie rozumiała o co chodzi reszcie ;) Quote
kkasiiiar Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 W sobote jade na szkolenie i przystępuje do pogotowia dla zwierząt związku z tym moj DT bedzie sluzyl psiakom z interwencji z moich okolic, oczywiście te psiaki które są u mnie w kolejce przyjmę ale nowych juz nie zapisuje. Quote
agaga21 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 kkasiiiar napisał(a):W sobote jade na szkolenie i przystępuje do pogotowia dla zwierząt związku z tym moj DT bedzie sluzyl psiakom z interwencji z moich okolic, oczywiście te psiaki które są u mnie w kolejce przyjmę ale nowych juz nie zapisuje. oj....to pewnie będą u ciebie straszne bidy jak z interwencji. życzę wam dużo szczęścia w nowym roku i dziękuję za życzenia u nas :) :) Quote
kkasiiiar Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Strasznie jakos ostatnio malo czasu mam..nowy rok jakos tak narazie kiepsko sie zaczol.. Soni na kolanie wyskoczyla jakas krosta z dnia na dzien jest wieksza i na dzien dzisiejszy cala zaogniona..w sobote wybiore sie z nia do weta zeby zobaczyc co to moze byc.. Mocca rosnie ..spi ..szaleje..je :) Pozatym to siedzimy w domu po pogoda tragiczna ..nawet Grafit zaszyl sie w budzie ..dzis wkoncu wykopal swoja kosc i sie za nia zabral..co pogoda moze zrobic z tak szalonego psa ktory nieustannie jest w ruchu ;) Quote
Lili8522 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Cześć Cioteczko :Rose: Zaglądam do Twojej galeri ślicznych psiaków! Tora, piękna psina z niej była... Ah ten niesprawiedliwy los! :shake::-( A Mocca jest cudowna!! :loveu::loveu::loveu: Jakbym mogła jeszcze to adoptowała bym coś w takim właśnie typie... No ale... Quote
kkasiiiar Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Lili8522 witamy :multi::loveu: ja juz chyba zawsze bede chorować na amstaffy ;) Quote
Lili8522 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='kkasiiiar']Lili8522 witamy :multi::loveu: ja juz chyba zawsze bede chorować na amstaffy ;) A ja na Rottki... :roll: Sama nie wiem czemu coś wilczurowatego do domu przywlekłam :diabloti: Quote
chita Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='kkasiiiar']Lili8522 witamy :multi::loveu: ja juz chyba zawsze bede chorować na amstaffy ;) kocham ta chorobe:loveu: Mocca to jest chodzace szczescie:loveu: obie sunki super, ale co sie dziwic, jaki pan taki pies:cool3: Quote
kkasiiiar Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 chita napisał(a):kocham ta chorobe:loveu: Mocca to jest chodzace szczescie:loveu: obie sunki super, ale co sie dziwic, jaki pan taki pies:cool3: :oops:Dziekuje:bigcool: Quote
Recommended Posts