Jump to content
Dogomania

Moj zwierzyniec-moje psiaki i tymczasy-czyli dom wariatów ;)

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje za zyczenia :)
Mocca i Sonia byly bardzo grzeczne w swieta kazdych gosci witały calusami ale oczywiscie przez wiekszosc swiat robimy to co powinno sie robic w swieta -lenily sie i jadly ;)
Pierwsze swieta z Nasza Corka i normalnie nie mialam glowy na zdjecia psiakow tyle sie dzialo.. ale obiecuje ze zrobie im zdjecia w odswietnych obrozkach :)

A teraz juz po swieteczne zdjecia i film :)
[video=youtube;E_QXNqLNbzU]http://www.youtube.com/watch?v=E_QXNqLNbzU&feature=youtu.be[/video]

A tak czekaja jak Grafit dostaje zarło :)

A Grafcio dostal prezent od SOS Dalmatynczyki!! Dziekujemy serdecznie!! Mam nadzieje ze to ubranko na dluzej posluzy !! :)

Posted

kasiu, widać, że mocca już się świetnie czuje jak tak szaleje :) czy ona zostaje u was na stałe czy jest na dt?

a jeszcze wcześniej miałam napisać i zapomniałam, że tora była niesamowicie piękna, cudo po prostu...

Posted

Mocca juz Nasza na stale :) Dziekuje:) tak czasami jest ze jest w naszym zyciu pies ktory naprawde tak bardzo gleboko zapada w serce i tak wlasnie jest z Tora dla mnie będzie najcudowniejsza ;)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Mocca juz Nasza na stale :) Dziekuje:) tak czasami jest ze jest w naszym zyciu pies ktory naprawde tak bardzo gleboko zapada w serce i tak wlasnie jest z Tora dla mnie będzie najcudowniejsza ;)

u nas tym najbardziej wyjątkowym, najukochańszym psem był lecter, też odszedł przedwcześnie :(

Posted

Dzis nas odwiedzila chita :) Bardzo dziękuje za mila wizytę :) Sonia , Mocca i Grafit dziekuja za prezenty !!:loveu::loveu::loveu: :) Mam nadzieje ze wpadniesz do Nas jeszcze nie raz ale juz z Arina :) - mam nadzieje ze Sonia jej nie zje ;)

Posted

Vilena witamy :):multi: Dziękuje za mile słowa :oops: ale jestem po prostu taka jak większość tu na dogo wraz z Toba :)

Życzymy Wam Szczęśliwego Nowego Roku żeby tu na dogo było wiele cudów ..dużo wspaniałych domów dla każdego psiaka. Jak najmniej psiaków za TM. I żeby dogomania rosła w sile :)

Sonia, Mocca Grafit i Kasia :)

Posted

[quote name='kkasiiiar']Vilena witamy :):multi: Dziękuje za mile słowa :oops: ale jestem po prostu taka jak większość tu na dogo wraz z Toba :)
Wcale nie jak większość Kasiu, bo tylko nie liczni mogą dać taki wspaniały DT jak Ty! Gdybyś nie przygarnęła Grafita to nie wiem co by z nim teraz było.
Bardzo Ci za to dziękuję :loveu:

Tobie również WSZYSTKIEGO DOBREGO w Nowym Roku od całej drużyny SOS Dalmatyńczyki http://sosdalmatynczyki.blogspot.com/p/druzyna-sos.html ;)

Posted

No i przezylismy jakos ta sylwestrowa noc..Sonia sie bala..nie zmrużyła oka tylko ciagle czuwala i nastawiala uszy jak uslyszla strzal..wlazla mi na kolana i tam siedziala caly wieczor o 24 siedziala w lazience i nie chciala z niej wyjsc tam czula sie bezpiecznie , za rok chyba dostanie cos na uspokojenie bo juz wiem ze nie znosi wystrzalow za dobrze. Grafit tez byl przerazony siedzial w drugiej budzie do ktorej nigdy nie wchodzi wiec wzielismy go do domu , biegal od drzwi do drzwi troche bawil sie z Mocca ale byl zestresowany po 3 kiedy nastała cisza grzecznie poszedł do budy spać. Mocca czula sie wspaniale..spala totalnie odprzężona bawila sie i nie rozumiała o co chodzi reszcie ;)

Posted

W sobote jade na szkolenie i przystępuje do pogotowia dla zwierząt związku z tym moj DT bedzie sluzyl psiakom z interwencji z moich okolic, oczywiście te psiaki które są u mnie w kolejce przyjmę ale nowych juz nie zapisuje.

Posted

kkasiiiar napisał(a):
W sobote jade na szkolenie i przystępuje do pogotowia dla zwierząt związku z tym moj DT bedzie sluzyl psiakom z interwencji z moich okolic, oczywiście te psiaki które są u mnie w kolejce przyjmę ale nowych juz nie zapisuje.

oj....to pewnie będą u ciebie straszne bidy jak z interwencji.

życzę wam dużo szczęścia w nowym roku i dziękuję za życzenia u nas :) :)

Posted

Strasznie jakos ostatnio malo czasu mam..nowy rok jakos tak narazie kiepsko sie zaczol..
Soni na kolanie wyskoczyla jakas krosta z dnia na dzien jest wieksza i na dzien dzisiejszy cala zaogniona..w sobote wybiore sie z nia do weta zeby zobaczyc co to moze byc..
Mocca rosnie ..spi ..szaleje..je :)
Pozatym to siedzimy w domu po pogoda tragiczna ..nawet Grafit zaszyl sie w budzie ..dzis wkoncu wykopal swoja kosc i sie za nia zabral..co pogoda moze zrobic z tak szalonego psa ktory nieustannie jest w ruchu ;)

Posted

Cześć Cioteczko :Rose:

Zaglądam do Twojej galeri ślicznych psiaków!

Tora, piękna psina z niej była... Ah ten niesprawiedliwy los! :shake::-(

A Mocca jest cudowna!! :loveu::loveu::loveu:

Jakbym mogła jeszcze to adoptowała bym coś w takim właśnie typie...
No ale...

Posted

[quote name='kkasiiiar']Lili8522 witamy :multi::loveu: ja juz chyba zawsze bede chorować na amstaffy ;)

A ja na Rottki... :roll:
Sama nie wiem czemu coś wilczurowatego do domu przywlekłam :diabloti:

Posted

[quote name='kkasiiiar']Lili8522 witamy :multi::loveu: ja juz chyba zawsze bede chorować na amstaffy ;)

kocham ta chorobe:loveu: Mocca to jest chodzace szczescie:loveu: obie sunki super, ale co sie dziwic, jaki pan taki pies:cool3: