Miles Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Miejmy nadzieje ze na akcji Sara znajdzie kochajacych włascicieli;] Quote
_beatka_ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 żeby sunia wreszcie znalazla ten jeden, jedyny domek:multi: Quote
ewatonieja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Sara jest idealna mam nadzieje z e dzisiaj znajdzie dom,jeden Pan z sokolnik obiecał ją zabrać trzymajmy mocno kciuki!!!!!!!!! Quote
Niewiasta_21 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 I to było ostatnie zdiecie Sary ze schroniska!!! Sunia dizsiaj rano pjechała do Sokolnik do nowego domku. Jutro zadzwonie do pana i zapytam jak tam moja ulubienica,moze nawet juz jutro ja odwiedze :-) Wiec nastepne zdiecia z nowego domku! Bardzo wszystkim dziekuje za ogłoszenia dla Sary i za pomoc :-) Quote
_beatka_ Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 dziewczyny jaki to domek, znalazla na tym spotkaniu? prosimy o więcej szczególów! ale super, oby to byl ten jeden, jedyny:loveu::loveu::loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dzisiaj byłam w odwiedzinach u Sary.Poznała mnie bez problemu :-) Widac ze niunia szczesliwa z nowym panem,a pan zachwycony Sarą. Jest w domu małe dziecko,ale Sara do dzieci jest cudowna i łagodna. Z terenem tez powoli sie oswaja i zaczyna pilnowac co jej :-) Państwo juz ukonczyli budowe domu,teraz robiony jest ogódek. Sara nie pojechała na akcje bo dostała cieczke,pan przyjechał do schroniska w piatek i Sara bardzo mu sie spodobała,wiec o 10 rano w sobote juz jechała do nowego domku. Pan juz umówił sie na sterylizacje suni. Jestem bardzo szczesliwa ze wkoncu sie jej udało,bardzo,bardzo!! :multi: Quote
Niewiasta_21 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
P A U L A Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ania pamiętaj moje słowa-jesteś wielka:)- zawsze warto mieć nadzieje:) trzymałam kciukole i udało się :) teraz jej wielka szansa na.... Pieskie życie;) Quote
Ania Agata Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dzięki za fotki! Sara czekała, czekała, ale warto było! Quote
nata od jadzi Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 piękne fotki i piękna wreszcie szczęśliwa Sara ;) cieszę się, że przed wyjazdem do nowego domku jeszcze zdążyłam ją poznać Quote
szajbus Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Saruniu, moja radość nie ma granic. Doczekałaś się! Życzę ci piękna sunieczko dużo miłości w nowym domku. Podziękowania dla twoich nowych właścicieli za ten wybór. Quote
_beatka_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dobrze, że trafila na odpowiedzialnych ludzi, jest przepiękna a tyle już w życiu przeszla, że zasluguje na wszystko co najlepsze:loveu: Quote
Recommended Posts