Niewiasta_21 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Tak Sara bawiła sie dzisiaj z kolezanka Tolą,która poszła dzisiaj do nowego domku,a biedna Sara wciaz czeka...czy sie doczeka? " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Puchatek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 To SARA znów została sama bez wsparcia psychicznego koleżanki. :placz: Quote
Ania Agata Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Tola ma domek, Agatka wyciągnięta, a Sara... czeka. Quote
hanka456 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Kochana sara, tak dobra i kolezenska, czy zyska i odnajdzie swojego czlowieka. Trzymam kciuki. Quote
Puchatek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 SARA powinna cieszyć się Że Toli już nie będzie źle Lecz radość ta raczej przez łzy Jestem już tylko ja i te psy Łapę pomocną kto poda mi Gdy rzucą się na mnie tamte psy? Kto wtedy stanie koło mnie Gdy tamtym nie spodobam się? Los Toli wreszcie poprawił się Lecz z SARĄ nadal będzie źle. Quote
ewatonieja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Czym Sara ustepuje Agacie lub Toli ? niczym ,to czemu nie ma chetnych? Quote
Figa Bez Maku Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Piękna Saro cierpliwie czekaj i ty trafisz na swojego człowieka wytrzymaj jeszcze , bądź dzielna znajdziemy ci domek na pewno Quote
Seaside Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Nie wiem czy się nie powtarzam ale to pilne i wklejam na wszsystkie łódzkie wątki na jakie trafię :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55771 Quote
Niewiasta_21 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Nie wiem czy się nie powtarzam ale to pilne i wklejam na wszsystkie łódzkie wątki na jakie trafię :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55771 Dziekuje,nie wpadłam na to!!!! Quote
Figa Bez Maku Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Narasta we mnie wiara że domek znajdzie Sara.:multi: :loveu: Dobry domek, prawdziwy gdzie wreszcie będzie szczęśliwa:eviltong: Quote
hankag Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Figa Bez Maku ..prosze opowiedz mi troche o Sarze jak do innych psów...czy jest zgodna i grzecznie by sie np. zachowywała do innej suki ( starszej ) , jak sie zachowuje i gdzie ona teraz jest ( z tego co przeleciałam wątek to w schronisku w Łodzi - nie byłoby problemu z transportem .) Iwona myśli o kobitce - dzisiaj bedzie z nią rozmawiac , która po stracie suni wilczkowatej chcialaby dokooptować do tej ktora zostala (tez juz starsza chyba 13 letnia ) druga zeby tej pierwszej nie bylo smutno Quote
Figa Bez Maku Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Niestety nie mam przyjemności znać Saruni osobiście. Chyba najwięcej wiedzą o niej Moriaaa,Niewiasta 21 i hanka456 ( przepraszam jeśli kogoś pominęłam) . Na str 41 widać ,że Sara potrafi żyć w zgodzie. Bardzo ładnie bawiła się z koleżanką... niestety ( albo na szczęście) koleżanka znalazła domek i Sarunia została sama Quote
Figa Bez Maku Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 I jeszcze jeden dowód na cudowny charakter SaryNiewiasta_21 napisał(a):Tak Sara bawiła sie dzisiaj z kolezanka Tolą,która poszła dzisiaj do nowego domku,a biedna Sara wciaz czeka...czy sie doczeka? " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> I jeszcze jeden dowód na cudowny charakter Sary Quote
hankag Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dziewczyny odpiszcie mi w miare szybko na moje pytania :loveu: ....bo my juz tu dzialamy i musimy wiedziec co powiedzieć... Quote
ciapuś Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dostałaś PM(jeśli masz jeszcze jakieś pytania to możesz pisać na gg) Quote
Niewiasta_21 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Wiec Sara zgadza sie naprawde ze wszystkimi psami,na zdieciach widac jak bawiła sie z Tolą,starszą onkowata suczką. Sara jest w schronisku w Łodzi,jest na łańcuchu przy budzie. Jedyne co jest jej wada to nie lubi zbytnio kotków. Bardzo lubi sie bawic i dosyc szybko przywiazuje sie do ludzi,chociaz obcych czasami sie boi. W razie jakichkolwiek pytan albo jesli ktos faktycznie jest zainteresowany Sara to prosze o telefon do mnie: Ania 503-557-378 , chetnie udziele wszystkich potrzebnych informacji. Quote
_beatka_ Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 jaka przepiękna Sara:loveu: a czemu takiego cuda nikt nie chce zaadoptować?:crazyeye: Quote
Niewiasta_21 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 jaka przepiękna Sara:loveu: a czemu takiego cuda nikt nie chce zaadoptować?:crazyeye: No i własnie to jest dobra zagadka...:shake: Quote
ewatonieja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 sara jest cudowna ,ma w sobie tyle miłości, przygarnij ja ,okaz dobre srece :) Quote
Ania Agata Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No w końcu jakieś zainteresowanie! Może to będzie ten dom! Quote
ewatonieja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 zapraszamy na sobotnia akcje pod geant na Jana Pawła II Sara tam bedzie!!! hankag napisał(a):Figa Bez Maku ..prosze opowiedz mi troche o Sarze jak do innych psów...czy jest zgodna i grzecznie by sie np. zachowywała do innej suki ( starszej ) , jak sie zachowuje i gdzie ona teraz jest ( z tego co przeleciałam wątek to w schronisku w Łodzi - nie byłoby problemu z transportem .) Iwona myśli o kobitce - dzisiaj bedzie z nią rozmawiac , która po stracie suni wilczkowatej chcialaby dokooptować do tej ktora zostala (tez juz starsza chyba 13 letnia ) druga zeby tej pierwszej nie bylo smutno Quote
Recommended Posts