Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SARA powinna cieszyć się
Że Toli już nie będzie źle
Lecz radość ta raczej przez łzy
Jestem już tylko ja i te psy
Łapę pomocną kto poda mi
Gdy rzucą się na mnie tamte psy?
Kto wtedy stanie koło mnie
Gdy tamtym nie spodobam się?
Los Toli wreszcie poprawił się
Lecz z SARĄ nadal będzie źle.

Posted

Figa Bez Maku ..prosze opowiedz mi troche o Sarze jak do innych psów...czy jest zgodna i grzecznie by sie np. zachowywała do innej suki ( starszej ) , jak sie zachowuje i gdzie ona teraz jest ( z tego co przeleciałam wątek to w schronisku w Łodzi - nie byłoby problemu z transportem .) Iwona myśli o kobitce - dzisiaj bedzie z nią rozmawiac , która po stracie suni wilczkowatej chcialaby dokooptować do tej ktora zostala (tez juz starsza chyba 13 letnia ) druga zeby tej pierwszej nie bylo smutno

Posted

Niestety nie mam przyjemności znać Saruni osobiście. Chyba najwięcej wiedzą o niej Moriaaa,Niewiasta 21 i hanka456 ( przepraszam jeśli kogoś pominęłam) .
Na str 41 widać ,że Sara potrafi żyć w zgodzie. Bardzo ładnie bawiła się z koleżanką... niestety ( albo na szczęście) koleżanka znalazła domek i Sarunia została sama

Posted

I jeszcze jeden dowód na cudowny charakter Sary

Niewiasta_21 napisał(a):
Tak Sara bawiła sie dzisiaj z kolezanka Tolą,która poszła dzisiaj do nowego domku,a biedna Sara wciaz czeka...czy sie doczeka?
" class="ipsImage" alt="">
" class="ipsImage" alt="">

I jeszcze jeden dowód na cudowny charakter Sary

Posted

Wiec Sara zgadza sie naprawde ze wszystkimi psami,na zdieciach widac jak bawiła sie z Tolą,starszą onkowata suczką. Sara jest w schronisku w Łodzi,jest na łańcuchu przy budzie. Jedyne co jest jej wada to nie lubi zbytnio kotków. Bardzo lubi sie bawic i dosyc szybko przywiazuje sie do ludzi,chociaz obcych czasami sie boi.
W razie jakichkolwiek pytan albo jesli ktos faktycznie jest zainteresowany Sara to prosze o telefon do mnie:
Ania 503-557-378 , chetnie udziele wszystkich potrzebnych informacji.

Posted

zapraszamy na sobotnia akcje pod geant na Jana Pawła II Sara tam bedzie!!!

hankag napisał(a):
Figa Bez Maku ..prosze opowiedz mi troche o Sarze jak do innych psów...czy jest zgodna i grzecznie by sie np. zachowywała do innej suki ( starszej ) , jak sie zachowuje i gdzie ona teraz jest ( z tego co przeleciałam wątek to w schronisku w Łodzi - nie byłoby problemu z transportem .) Iwona myśli o kobitce - dzisiaj bedzie z nią rozmawiac , która po stracie suni wilczkowatej chcialaby dokooptować do tej ktora zostala (tez juz starsza chyba 13 letnia ) druga zeby tej pierwszej nie bylo smutno