Puchatek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Moriaaa, może zmień tytuł wątku na bardziej zachęcający do PIĘKNEJ SARY. Teraz sunia ma się chyba lepiej i nie ma co pisać o jej wykończeniu. Quote
szajbus Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Sara,dlaczego nikt cie nie pokochał do tej pory??? Biegnij słoneczko na początek kolejki. Moze tam cię ktoś wypatrzy? Quote
ciapuś Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 nowy banerek sary (niestety nie wiem czyje to zdjęcie ,ale dziękuje) " class="ipsImage" alt=""> Quote
Ania Agata Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Moje zdjęcie, proszę bardzo! Piękny banerek zrobiłaś! Quote
Niewiasta_21 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A czy cioteczki wiedzą ze Sara ma kolezanke? Pozwole sobie ją tutaj rówzniez zamiescic i napisac troszke o niej. Sunia ta była przy budzie miedzy 3 a 4 pawilonem,ale została spuszczona i przesiaduje koło Sary,a na noc zostaje umieszczona w kociarni,kotki zuepłnie ja nie interesują. Nie jest młoda,ma ok.5-6 lat. Jest bardzo karna,towarzyska i zupełnie bezkonfliktowa. Bardzo ładnie bawi sie z Sarą.Nie zaczepia innych psów. Dzisiaj sunie były razem na spacerku,ale niunia boi sie bardzo przejeżdżających samochodów oraz podniesionego kijka(chciałysmy sie troszke pobawic). Niestety załapała gila,ale jest juz leczona. Moze bysmy ja cioteczki tez troszke pokazały? i jakies imie wymysliły? " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
szajbus Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Może Kalara?????? Rymuje sie ze Sara Biegnij kochaniutka na górę- dziś z koleżanką Quote
Puchatek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Może tylko samo Lara, jeszcze lepiej rymuje się z Sara :lol: Sara z Larą, z Larą Sara Każda o domek się stara Obie pieski piękne są Może znajdą fajny dom Jak nie jeden, może dwa Jeden dla każdego psa. Quote
katya Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jejku, śliczna ta sunia. Prawdziwa ONeczka. Trzeba ją dać na owczarki. Czy ktoś jest tam zalogowany? Quote
majafaja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 piekna sunia!! proponuje imię TOLA!! sunia jest cudowna!!! czy ma juz watek swoj? katya ma rację, trzeba ja dac na forum owczarka, tam bardzo szybko psiaki znajdują domek! zwłaszcza takie piekne onki...moje ukochane :loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 To działajcie cioteczki,dajcie ja gdzie uwazacie,bardzo fajna sunieczka. Quote
Ania Agata Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Mam jeszcze kilka zdjęć Lary-Toli. Mogę tu wkleić, a potem się skasuje najwyżej? Quote
Niewiasta_21 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Tak,ja mysle ze Sara sie nie pogniewa :-) Quote
Ania Agata Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wklejam tu, jak ktoś założy Larze-Toli wątek to niech wykorzysta, a tu usunę. Quote
Puchatek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dziękujemy naszej SARZE Że podała łapę LARZE I pozwoliła w swój wątek Wkleić zdjęcia, na początek Kiedy wątek zyska LARA To usunie zdjęcia SARA Quote
majafaja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 no to co? mam założyć jej wątek czy już ktoś to zrobil? ?:cool3: Quote
majafaja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 cudowna sunia!!! jak trafiła do schronu? AniaAgata może założysz jej wątek? bo na pewnoe najwięcej o niej wiesz.. ?? Quote
majafaja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 hmm.. lepiej,zeby to był ktos, kto ma szczegołowe info... bo ja za wiele nie wiem... ? oprócz tego,ze sunia jest przepiekna! Quote
Ania Agata Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Nic o niej nie wiem, zdjęcia cykał mój TZ, tydzień temu, jak byliśmy w schronie. Zobaczę czy coś jest na stronie schronu. Najwięcej chyba wie Niewiasta. Quote
majafaja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 to moze niech ona założy... bo potem beda ludzie do mnie pytania kierowac a ja nic nie wiem... koniecznie trzeba założyć wątek!! Quote
Recommended Posts