gusia0106 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Będę dzisiaj u Dinki koło 17:30. Spróbuję z komendą, wcześniej próbowałam ale tak jak już wspominałam działał tylko siad i łapa ;) Quote
Ewa Marta Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='gusia0106']Będę dzisiaj u Dinki koło 17:30. Spróbuję z komendą, wcześniej próbowałam ale tak jak już wspominałam działał tylko siad i łapa ;)[/QUOTE] Może teraz, kiedy już Cię zna zacznie reagować. Moim zdaniem na początku ona kompletnie nie zauważała żadnej z nas, tak była nastawiona na węszenie i parcie do przodu:-) Teraz o wiele ładniej reaguje na wołanie, więc i komendy bardziej do niej dotrą:-) Myślę o niej cały czas, zamartwiam się tym kojcem i niestety nic nie umiem wykombinować:-( Nie znam żadnego domowego DT, w którym nie byłoby innych psów:-( Dince potrzebny jest teraz cud w postaci DS... Quote
motyleqq Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Ewa Marta'] Myślę o niej cały czas, zamartwiam się tym kojcem i niestety nic nie umiem wykombinować:-( Nie znam żadnego domowego DT, w którym nie byłoby innych psów:-( Dince potrzebny jest teraz cud w postaci DS...[/QUOTE] dlatego potrzebuje ogłoszeń. ja to się nie znam na tych ogłoszeniach, wrzucam ją na fejsa co jakiś czas. jak wrzuciłam młode kotki, to ciągle do mnie dzwonią, może i tu zadziała... no i załatwić trzeba tą chustkę Quote
gusia0106 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='motyleqq']dlatego potrzebuje ogłoszeń. ja to się nie znam na tych ogłoszeniach, wrzucam ją na fejsa co jakiś czas. jak wrzuciłam młode kotki, to ciągle do mnie dzwonią, może i tu zadziała... no i załatwić trzeba tą chustkę[/QUOTE] Aaa, ja mam chustę, chętnie wypożyczę Dince. Dzisiaj jej zaniosę. Quote
motyleqq Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='gusia0106']Aaa, ja mam chustę, chętnie wypożyczę Dince. Dzisiaj jej zaniosę.[/QUOTE] no to super! Quote
Ewa Marta Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Spacery w weekend nie obstawione Gusiu. Nikt się narazie nie zgłosił:-( Quote
Mazowszanka13 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Nie płacz. Mogę podjechać do niej jutro tylko trudno mi w tej chwili podać godzinę. Quote
DONnka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='motyleqq']słuchajcie, czy Dina ma ogłoszenia? trzeba szukać domu, trzeba uaktualnić FB. jeśli chcecie, mogę się zająć FB, ale ten kto założył musi mi dać uprawnienia. moje nazwisko: Agnieszka Daria Sobora, tak mnie tam szukajcie...[/QUOTE] Agnieszko, właśnie zostałaś drugim administratorem wydarzenia Dinki na fb :razz: Zapraszam do aktualizowania :) [url]http://www.facebook.com/events/242489619156075/[/url] Może wstawisz najnowsze zdjęcia ??? Quote
motyleqq Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='DONnka']Agnieszko, właśnie zostałaś drugim administratorem wydarzenia Dinki na fb :razz: Zapraszam do aktualizowania :) [url]http://www.facebook.com/events/242489619156075/[/url] Może wstawisz najnowsze zdjęcia ???[/QUOTE] widziałam, dzięki :) wstawię zdjęcia, napiszę co i jak, ale jutro, bo dziś wróciłam z pracy po 23 i nie wiem jak się nazywam ;) Quote
Mazowszanka13 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Już wiem. Podjadę do Diny dzisiaj przed południem. Oczywiście chustę zakładam choć ci studenci SGGW mało psiolubni. Ale zdarzają się też przechodnie, którzy skracają sobie drogę przez teren SGGW. A nuż będzie przechodził tamtędy TEN człowiek ? :) Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Mazowszanka']Już wiem. Podjadę do Diny dzisiaj przed południem. Oczywiście chustę zakładam choć ci studenci SGGW mało psiolubni. Ale zdarzają się też przechodnie, którzy skracają sobie drogę przez teren SGGW. A nuż będzie przechodził tamtędy TEN człowiek ? :)[/QUOTE] Mazowszanko, dziękuję..... Quote
Mazowszanka13 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Byłam u Diny ok.10-ej. Zaliczyła już przede mną jakiś spacer. Pani opiekująca się psami powiedziała, że Dina zaczyna w boksie ( dużym jak pokój, a jednak) kręcić się w kółko i łapać za ogon. To chyba zły znak. Jak pomyślę o tym kojcu co ją czeka. Na spacerze nie wydawała z siebie żadnych podejrzanych dżwięków.Chyba jej przeszło. Chusty nigdzie nie znalazłam a pani nic o niej nie wiedziała. Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Martwi mnie bardzo Dinka:-( Ciągle łudzę się, że ktoś ją zdąży zaadoptować zanim pojedzie do hoteliku:-( Quote
MiK-Jozefow Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Dołączyłam się do wydarzenia na fb i rozesłałam znajomym... Jak chodziłam z Diną po całym kampusie to kilka osób zawsze zwracało na nią uwagę, za to jak przeszłam po moim "psolubnym" wydziale to każdy się interesował, także taka chusta to byłby świetny pomysł :D Quote
MiK-Jozefow Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Tylko na fb chyba trzeba uaktualnić treść ogłoszenia... Quote
Mazowszanka13 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [SIZE=3][B][COLOR=darkgreen]Za[/COLOR][COLOR=darkgreen]praszam na bazarek z którego część dochodu jest przeznaczona dla Diny.[/COLOR][/B][/SIZE] :) [B] Odwiedzajcie, podrzucajcie[/B] -im większy ruch tym większy utarg a psy na tym skorzystają. [url]www.dogomania.pl/threads/223951-KUP-SOBIE-PREZENT-NA-WIOSNĘ[/url] Quote
motyleqq Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='MiK-Jozefow']Tylko na fb chyba trzeba uaktualnić treść ogłoszenia...[/QUOTE] ja to zrobię, ale znów późno wróciłam... Quote
MiK-Jozefow Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Dzisiaj Dinę wyprowadziła na dłuuugi spacer moja koleżanka, więc weekend był obstawiony i jeżeli Dina będzie jeszcze w następny weekend na SGGW to też chętnie ją odwiedzi :) a ja jutro wyskoczę do niej między zajęciami :) Quote
Ewa Marta Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='MiK-Jozefow']Dzisiaj Dinę wyprowadziła na dłuuugi spacer moja koleżanka, więc weekend był obstawiony i jeżeli Dina będzie jeszcze w następny weekend na SGGW to też chętnie ją odwiedzi :) a ja jutro wyskoczę do niej między zajęciami :)[/QUOTE] Fantastycznie! Bardzo, bardzo dziękujemy za spacery Dinki:-) Czyli poniedziałek już obstawiony, a dalej? Czy wiemy cokolwiek o tym, kiedy Dinka musi opuścić SGGW? Quote
Recommended Posts