Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam taki dla królika - jest super - dwie swinki się mieszcza - a na "wpych " to i Zytę sie "dopchnie"
kimero - u mnie ktos tak własnie kaszle jak opisujesz. Wg moich obserwacji - to Zyta. Byłam u dr Bileckiego żeby osłuchał i opowiedziałam jaki kaszel - nie znalazł niczego niepokojacego - no ale tylko stetoskopem osłuchiwał.

Posted

ja mam kilka może niezbyt mądrych pytań...
jak wygląda swinkowe rozwolnienie?wzięłam Kłódzię na łózko i ona mi zostawiła taki ślad - piaskowego koloru. nie je ostatnio warzyw, czasem tylko jbłko. rzuca się na ziarno i bułkę. nie widzę, by schudła. i mam chyba obsesję, bo wydaje mi się, że ma za długie dolne zęby. w ogóle to ona jest przeganiana przez Rózię - Kłódzia nawet do domku nie wchodzi, tylko siedzi obok hamaczka, który zajmuje Rózia. jak postawiłam dwa domki, to początkowo kżda siedziała w swoim, potem Rózia się wyniosła do domku Kłódziowego a Kłódzia do jej domku wejść nie chciała

Posted

[quote name='ronja']ja mam kilka może niezbyt mądrych pytań...
jak wygląda swinkowe rozwolnienie?wzięłam Kłódzię na łózko i ona mi zostawiła taki ślad - piaskowego koloru. nie je ostatnio warzyw, czasem tylko jbłko. rzuca się na ziarno i bułkę. nie widzę, by schudła. i mam chyba obsesję, bo wydaje mi się, że ma za długie dolne zęby. w ogóle to ona jest przeganiana przez Rózię - Kłódzia nawet do domku nie wchodzi, tylko siedzi obok hamaczka, który zajmuje Rózia. jak postawiłam dwa domki, to początkowo kżda siedziała w swoim, potem Rózia się wyniosła do domku Kłódziowego a Kłódzia do jej domku wejść nie chciała[/quote]

ronju, a bobki poza tym robi normalne? Jak tak to nie ma podstaw do obaw. Przy biegunce bobki są bezkształtne, rzadkie i nieprzyjemnie pachną.

Posted

Pucka,chociaż trochę świata zobaczyłaś...
ja ostatnio chyba za dużo czasu w pracy spędzam...
A może i przyjadę Pucko jedna ,tylko na szkolenie...to się spotkamy...