Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Z uwagi na pewne osobiste problemy nie tak często bywam na dogo.Nie rozumiem więc,czy Neris dostała bana?Czy sama rezygnuje?
Bardzo ja lubię i zrobiło mi się b.przykro.Szanujemy ją oboje za wszystko co robi dla psów więc nie wiem...
Mógłby mi ktoś odpowiedziec na pytanie?Nie chcę tracić z nia kontaktu........
Czy ktos jej powiedział,że mało robi?Każdy z nas robi tyle ile może,ile potrafi,ile chce...
Elżbieta

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='waldi481']Nie rozumiem więc,czy Neris dostała bana?Czy sama rezygnuje?
Bardzo ja lubię i zrobiło mi się b.przykro.Szanujemy ją oboje za wszystko co robi dla psów więc nie wiem...
Mógłby mi ktoś odpowiedziec na pytanie?Nie chcę tracić z nia kontaktu........
Czy ktos jej powiedział,że mało robi?Każdy z nas robi tyle ile może,ile potrafi,ile chce...
Elżbieta[/quote]

Neris nie ma bana. Bana dostało kilka osób (m.in.Pajunia, Arka i jakaś biedna nowa dogomaniaczka która odezwała się nie w porę), na szczęście automatyczne bany anulowano jeszcze wczoraj:cool1:

Dokładnie tak jest-każdy robi to, co może. Mam nadzieję że Neris wróci jak się uspokoi!
Neris, wracaj :p

Posted

[QUOTE]Neris, wracaj :p[/QUOTE]
Tak, tak! Wracaj!
Olej tamte wątki i tamte sprawy i wróć tutaj, do nas, do świnki makabry .. Jestes nam tu potrzebna, prosimy .. :buzi:

Guest Elżbieta481
Posted

Chciałam napisać do Neris.Tak od serca..Niestety wiadomości wracają.......
Elżbieta

Posted

Pucka może byłaś niewystarczająco delikatna....
Jade dziś do weta z Wolfim...według mnie to on jednak ma świerzb...Siedzi w klatce z Gwidonkiem...Gwidon na razie czysty...Ale jak wetka potwierdzi,trzeba bedzie rozdzielić...Wolfi w jednej klatce bo chory,Gwidonek bo zdrowy i Honorek też oddzielnie (bo sie nie lubia i gryza z Gwidonkiem)...Mam chyba nie za bardzo dobrze pod sufitem...leczyc sie trzeba...Odezwę się w niedziele jak wróce ze wsi...

Posted

no tak ... niewystarczająco delikatna ... ale Hela i Zyta jakoś mnie nie dziabnęły, tylko ten poczochraniec ... a ja na wieś jade w niedzielę i wracam we srodę...
Elurin - mam nadzieję, ze uda sie z kontenerem - bo zabieram go spowrotem do domu - bo ide jutro do Mileny na ogólnoświński przegląd - i chyba Marcin go weżmie w poniedziałek. Jeśli nie zapomni. Czy możesz zadzwonić do mnie w niedzielę wieczorem i przypomnieć, żebym Marcinowi przypomniała :) Może też odmówic przyniesienia kontenera - wiesz jak jest ...

Posted

włąsnie ogłoszenie o takiej trzesci znalazłam na allegro :angryy:

[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#004d1f][B]dziś niestety nadszedł czas aby pożeganć sie z moim pupilem królikiem miniaturką o imieniu ZIPI[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#004d1f][B]w domu jest małe ( 4 miesięczne dziecko ) które niestety nie akceptuje królika[/B][/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
i inny fragment

[QUOTE], potrzebuje tylko 2 - 3 razy dzieniie dostac jeść i [B]od czasu do czasu[/B] mozna mu pozwolic pobiegac poza klatką[/QUOTE]

zaznaczam ze klatka 80tka,więc królik wiele miejsca do biegania tam nie ma:shake:
[url]http://www.allegro.pl/item245830255_krolik_miniaturka_klatka_80cm_slask_zobacz_.html[/url]

Posted

ho ho ho! ależ królik ma olbrzymią klatkę! zeby czasem nie zwariował z nadmiaru wolności! czteromiesięczne dziecko go nie akceptuje? a w jaki sposób to wyraza? no przepraszam za sarkazm ...

Posted

Pucka, no wiesz co?! toz to dziecko genialne jest zapewne i zrobiło mamie wykłąd , dlaczegoż to królik nie moze juz tam mieszkać .
Trzeba miec nadzieje tylko ze Zipi trafoi do kogos kto bedzie uważał, ze jednak mozna kicaja vczesciej wypuszczać, jak od czasu do czasu :angryy:

Posted

a zauważyłas jaki Pani ma gest??? nie dosc ze szczotke oddaje - to jeszcze CAŁE 10 km zawiezie!!! To chyba kilka przystanków metra by było ,nie? I to całkiem bezpłatnie! Wiem że wprost tego pojąć nie można prawie!
ps. myslisz, że nam po pierwszym dziecku tez tak sie zrobi? ja oddam świnki trzy - Ty - królika Bolka i dwie Grubaski? A propos - jak tam Grubaski?