karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 super, mam nadzieje, że nie będzie się mocno stresować, i podróż minie jej bez problemowo, bo miło będzie jej na pewno z dwoma Aśkami:) Quote
danusiadanusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 wspaniale:):),wszystkie Asie są wspaniałe:evil_lol: wiem co mówię:thumbs::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: Quote
danusiadanusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='karolkamadry']danusiadanusia - na bazarku gdzie ubieracie choinkę jest napisane, że tam psy mają numerki, czy moge wiedzieć jaki numerek ma Nuka? I napiszcie mi prosze w jaki sposób moge kupić bombkę i łańczy i inne rzeczy bo nie do końca rozgryzłam jeszcze wszystkie zasady dogo, jestem tu od 3 dni...[/QUOTE] bardzo proszę wątek do bazarku [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217357-Id%C4%85-%C5%9AWI%C4%98TA-ubierz-z-nami-CHOINK%C4%98-dla-psiak%C3%B3w-w-BP.do-6-grudnia-br.do-20-00/page24"]http://www.dogomania.pl/threads/217357-Id%C4%85-%C5%9AWI%C4%98TA-ubierz-z-nami-CHOINK%C4%98-dla-psiak%C3%B3w-w-BP.do-6-grudnia-br.do-20-00/page24[/URL] Quote
wasabi81 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='danusiadanusia']wspaniale:):),wszystkie Asie są wspaniałe:evil_lol: wiem co mówię:thumbs::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:[/QUOTE] :smilecol:bardzo sie ciesze ze Nuka bedzie miala wspanialy domek :smilecol: Quote
aida Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='karolkamadry']super, mam nadzieje, że nie będzie się mocno stresować, i podróż minie jej bez problemowo, bo miło będzie jej na pewno z dwoma Aśkami:)[/QUOTE] a w środku będzie Bożena:diabloti: Quote
wasabi81 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='aida']a w środku będzie Bożena:diabloti:[/QUOTE] Bozenki to tez fajne kobietki ;-) Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Bardzo dziekuję, zaczynam powoli łapać te zasady - bombki kupiłam a jeżeli chodzi o kalendarz, to jak się go zaczyna oglądać od końca, to faktycznie nie widzi się zdjęć :lol: Ale już doszłam i zagłosowałam Quote
nukujek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='karolkamadry']A na końcu - Karolina[/QUOTE] A ten koniec, jest najlepszy:-) najwspanialszy i wyczekany prze lata...Ten koniec, to nie koniec, tylko nowy początek cudownego życia!!!! A tym początkiem wszystkiego dla Nuczki jesteś Ty Karolinko:loveu::loveu::loveu: Mam ciocię Bożenkę w Szczecinie (dwa w jednym: i Bożenka, i Szczecin):-D Może kiedys jak będę, to odwiedzę Karolkę i Nuczkę:evil_lol: Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Zapraszamy serdecznie:)))))) Bedzie nam bardzo miło:) Quote
nukujek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='karolkamadry']Zapraszamy serdecznie:)))))) Bedzie nam bardzo miło:)[/QUOTE] Dziękuję:-) Trochę się wprosiłam;-) Hihi. Dobra ja dziś juz muszę uciekać. Do jutra cioteczki!!! Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Tu córcia Karoliny:lol: Bardzo się cieszę, że będę mieć pieska(przez lata męczyłam mamę na 1, ale będzie jeszcze 2:p)!! Dużo osób się mnie pytało dlaczego Nuka:loveu: ma 3 nogi i właśnie o to chciałabym się zapytać. Będę wdzięczna za odpowiedź:multi:. Pozdrawiam Zuzia:loveu::loveu::loveu: Quote
danusiadanusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='aida']a w środku będzie Bożena:diabloti:[/QUOTE] jasne!!! Bożenki idą razem z Asiami, bo też są fajne babeczki:evil_lol: zresztą po co to piszę, wystarczy poczytać wątki i gołym okiem widać wielkie serducha:loveu::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Igiełka Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 bardzo cieszę się że wszystko przebiega tak sprawnie i przesyłam ciepłe myśli :sweetCyb::sweetCyb::Cool!::B-fly: Quote
danusiadanusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='karolkamadry']Tu córcia Karoliny:lol: Bardzo się cieszę, że będę mieć pieska(przez lata męczyłam mamę na 1, ale będzie jeszcze 2:p)!! Dużo osób się mnie pytało dlaczego Nuka:loveu: ma 3 nogi i właśnie o to chciałabym się zapytać. Będę wdzięczna za odpowiedź:multi:. Pozdrawiam Zuzia:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] i jeszcze Kochana Zuzia i Karolka:iloveyou::iloveyou::iloveyou:Zuzanko! już Ci odpowiadam,nie wiem ile masz lat i jak Ci mam to wytłumaczyć ale Nuka trafiła do schroniska z chorą nóżką, była skrzywdzona przez człowieka , czy tyle może być? Quote
aida Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Może być tylko problem ze spaniem zrobię wszystko żeby przyuczyć Nuczkę przez te kilka godzin spania w łóżeczku:diabloti: Quote
danusiadanusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 czyli Nuka w stolicy będzie miała hotel 5 gwiazdkowy!!! hura, czy śniadanie przewidziane jest w łóżku? jak tak to i ja jadę:evil_lol: Quote
aida Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Sniadanie w łóżeczku a do tego obsługa prawie 10 gwiazdkowa Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Odpowiem za Zuzię bo już poszła spać - ma 11 lat, i myslę, że odpowiedź jej w zupełności wystarczy. Ja sama teraz nie wiem czy nie wpakować się w pociąg do tego hotelu z 10-cio gwiazdkową opieką :evil_lol: Żartowałam, ale mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja poznać Was wszystkie na żywo. Quote
danusiadanusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='aida']Sniadanie w łóżeczku a do tego obsługa prawie 10 gwiazdkowa[/QUOTE] no nie... chyba muszę pojechać, co jeszcze oferujesz? Quote
aida Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 A co oczekujesz:evil_lol: Jeżeli chodzi o Nukę to wszystko co by zapamiętała ten pobyt. Jeżeli chcesz przyjechać z Nuką to serdecznie zapraszam. Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 To śniadanko tak i pasuje:) A z Nuką o ile będzie dobrze znosić podróże, przyjedziemy na pewno:) Quote
Igiełka Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='karolkamadry']To śniadanko tak i pasuje:) A z Nuką o ile będzie dobrze znosić podróże, przyjedziemy na pewno:)[/QUOTE] oo to Kujawy też stoją otworem byłoby nam bardzo miło :) Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 No nic. Ja dzisiaj już Was opuszczam, szczęśliwa, że organizacja transportu przeszła tak szybko i wszystko udało sie zgrać. Miłych snów :sleep2: Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Jak się uda to przyjedziemy :) Pozwiedzamy trochę kraj :) Z tyłu auta Nuka i Misińska a z przodu ja i Zuza :) Quote
Recommended Posts