Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolkamadry']danusiadanusia - na bazarku gdzie ubieracie choinkę jest napisane, że tam psy mają numerki, czy moge wiedzieć jaki numerek ma Nuka?
I napiszcie mi prosze w jaki sposób moge kupić bombkę i łańczy i inne rzeczy bo nie do końca rozgryzłam jeszcze wszystkie zasady dogo, jestem tu od 3 dni...[/QUOTE]
bardzo proszę wątek do bazarku [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217357-Id%C4%85-%C5%9AWI%C4%98TA-ubierz-z-nami-CHOINK%C4%98-dla-psiak%C3%B3w-w-BP.do-6-grudnia-br.do-20-00/page24"]http://www.dogomania.pl/threads/217357-Id%C4%85-%C5%9AWI%C4%98TA-ubierz-z-nami-CHOINK%C4%98-dla-psiak%C3%B3w-w-BP.do-6-grudnia-br.do-20-00/page24[/URL]

Posted

[quote name='danusiadanusia']wspaniale:):),wszystkie Asie są wspaniałe:evil_lol: wiem co mówię:thumbs::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:[/QUOTE]
:smilecol:bardzo sie ciesze ze Nuka bedzie miala wspanialy domek :smilecol:

Posted

[quote name='karolkamadry']super, mam nadzieje, że nie będzie się mocno stresować, i podróż minie jej bez problemowo, bo miło będzie jej na pewno z dwoma Aśkami:)[/QUOTE]

a w środku będzie Bożena:diabloti:

Posted

Bardzo dziekuję, zaczynam powoli łapać te zasady - bombki kupiłam a jeżeli chodzi o kalendarz, to jak się go zaczyna oglądać od końca, to faktycznie nie widzi się zdjęć :lol:
Ale już doszłam i zagłosowałam

Posted

[quote name='karolkamadry']A na końcu - Karolina[/QUOTE]

A ten koniec, jest najlepszy:-) najwspanialszy i wyczekany prze lata...Ten koniec, to nie koniec, tylko nowy początek cudownego życia!!!! A tym początkiem wszystkiego dla Nuczki jesteś Ty Karolinko:loveu::loveu::loveu:

Mam ciocię Bożenkę w Szczecinie (dwa w jednym: i Bożenka, i Szczecin):-D

Może kiedys jak będę, to odwiedzę Karolkę i Nuczkę:evil_lol:

Posted

[quote name='karolkamadry']Zapraszamy serdecznie:)))))) Bedzie nam bardzo miło:)[/QUOTE]

Dziękuję:-) Trochę się wprosiłam;-) Hihi. Dobra ja dziś juz muszę uciekać. Do jutra cioteczki!!!

Posted

Tu córcia Karoliny:lol: Bardzo się cieszę, że będę mieć pieska(przez lata męczyłam mamę na 1, ale będzie jeszcze 2:p)!! Dużo osób się mnie pytało dlaczego Nuka:loveu: ma 3 nogi i właśnie o to chciałabym się zapytać. Będę wdzięczna za odpowiedź:multi:. Pozdrawiam Zuzia:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='aida']a w środku będzie Bożena:diabloti:[/QUOTE]
jasne!!! Bożenki idą razem z Asiami, bo też są fajne babeczki:evil_lol: zresztą po co to piszę, wystarczy poczytać wątki i gołym okiem widać wielkie serducha:loveu::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='karolkamadry']Tu córcia Karoliny:lol: Bardzo się cieszę, że będę mieć pieska(przez lata męczyłam mamę na 1, ale będzie jeszcze 2:p)!! Dużo osób się mnie pytało dlaczego Nuka:loveu: ma 3 nogi i właśnie o to chciałabym się zapytać. Będę wdzięczna za odpowiedź:multi:. Pozdrawiam Zuzia:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
i jeszcze Kochana Zuzia i Karolka:iloveyou::iloveyou::iloveyou:Zuzanko! już Ci odpowiadam,nie wiem ile masz lat i jak Ci mam to wytłumaczyć ale Nuka trafiła do schroniska z chorą nóżką, była skrzywdzona przez człowieka , czy tyle może być?

Posted

Odpowiem za Zuzię bo już poszła spać - ma 11 lat, i myslę, że odpowiedź jej w zupełności wystarczy. Ja sama teraz nie wiem czy nie wpakować się w pociąg do tego hotelu z 10-cio gwiazdkową opieką :evil_lol: Żartowałam, ale mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja poznać Was wszystkie na żywo.

Posted

A co oczekujesz:evil_lol: Jeżeli chodzi o Nukę to wszystko co by zapamiętała ten pobyt.
Jeżeli chcesz przyjechać z Nuką to serdecznie zapraszam.

Posted

[quote name='karolkamadry']To śniadanko tak i pasuje:) A z Nuką o ile będzie dobrze znosić podróże, przyjedziemy na pewno:)[/QUOTE]

oo to Kujawy też stoją otworem byłoby nam bardzo miło :)