danusiadanusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='karolkamadry']To będzie niestety problem nie do przejścia bo gdy ona jest w Warszawie to mieszka w hotelu w Centrum. Także musimy pomyśleć o innej opcji.[/QUOTE] szukamy dla Nuki noclegu w Warszawie z środy na czwartek.... proszę dajmy jej szansę, koszty biorę na siebie, pomyślcie proszę:( Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Danusiu, pierwszy jest w czwartek a nie w środę., Quote
danusiadanusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='karolkamadry']Danusiu, pierwszy jest w czwartek a nie w środę.,[/QUOTE] dzięki już poprawiam w poście wyżej:) Quote
tu_ania_tu Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Igiełka']Ogromna radość w sercu :loveu::loveu: Wysłałam kilkanaście pw z prośbą o wizytę przedadopcyjną i udało się -odpowiedziała Ania zgodziła się odwiedzić Karolinę i tak ruszyła machina :lol::lol: Bardzo dziękuje za sprawdzenie wspaniałego domku i coraz bliżej Jesteśmy spełnienia marzenia Nukusii :sweetCyb::sweetCyb::iloveyou: trzymam mocno kciuki by zrealizowały się zamierzenia transportowe :multi::multi:[/QUOTE] Odpowiedziałam natychmiast po otrzymaniu pw bo wiem co to znaczy gdy jest dom a osoby na wizyte przedadopcyjna brak. Oby transport i nocleg udało się sklecić Quote
danusiadanusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='tu_ania_tu']Odpowiedziałam natychmiast po otrzymaniu pw bo wiem co to znaczy gdy jest dom a osoby na wizyte przedadopcyjna brak. Oby transport i nocleg udało się sklecić[/QUOTE] jesteś kochana, my to doceniamy, serdecznie Ci dziękujemy:) Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ja dzis wieczorem bede wiedziala czy bedzie mozliwy nocleg Nuki w Warszawie ze srody na czwartek. I od razu napisze Quote
kinga_kinga7 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='karolkamadry']Ja dzis wieczorem bede wiedziala czy bedzie mozliwy nocleg Nuki w Warszawie ze srody na czwartek. I od razu napisze[/QUOTE] to czekamy:loveu: Quote
Igiełka Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='tu_ania_tu']Odpowiedziałam natychmiast po otrzymaniu pw bo wiem co to znaczy gdy jest dom a osoby na wizyte przedadopcyjna brak. Oby transport i nocleg udało się sklecić[/QUOTE] Aniu dla nas to znaczy bardzo wiele i pięknie Ci dziękujemy :loveu: [quote name='kinga_kinga7']to czekamy:loveu:[/QUOTE] cichutko siedzimy w oczekiwaniu :loveu: Quote
nukujek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 jestem cioteczki:-) kurdę właśnie jest problem z tym transportem...bo nie mam możliwości wzięcia wolnego - pracuję w szkole i mogę Nukę zawieźć do W-wy, tylko dopiero po pracy...Jeśli Nuka mogłaby u kogoś przenocować ze środy na czwrtek, to problem mamy rozwiązany - zawiozę ją w środę (popołudniu wyjadę z Białej), ale jeśli nie, to...:-( Quote
nukujek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='danusiadanusia']szukamy dla Nuki noclegu w Warszawie z środy na czwartek.... proszę dajmy jej szansę, koszty biorę na siebie, pomyślcie proszę:([/QUOTE] Danusiu, ja też dorzucę do transporu:-) NIe wezmę całości na siebie, bom spłukana na maksa... Quote
aida Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dziewczyny moich dwóch ze środy na czwartek nie będzie w Warszawie mogę wziąć Nukę do siebie na noc Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 No to chyba jesteśmy uratowane:))))))) Byłoby genialnie. Quote
aida Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Moja propozycja aktualna. Ale oprócz tego proszę o głos na Nukę w kalendarzu [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00?p=18095545#post18095545[/URL] Quote
tu_ania_tu Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 ależ wszystko się składa. trzymam kciuki Quote
nukujek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='aida']Dziewczyny moich dwóch ze środy na czwartek nie będzie w Warszawie mogę wziąć Nukę do siebie na noc[/QUOTE] No to sprawa załatwiona:-D aida daj namiary na siebie, zadzwonię i będziemy dogadywać szczegóły:-) A ja szukam teraz towarzysza podróży, żeby nie zasnąc w drodze powrotnej do domku... Karolka, możesz robić tort na powitanie Nuczki;-) Danusiu ile możesz mi dorzucić do paliwka?:p Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dzięki Aniu, mam nadzieje, że wszystko przebiegnie bez większych problemów:) Oczywiście zapraszam na wizyte poadopcyjną:))) Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 I ja też potrzebuję adres i telefon kontaktowy aidy, tak, żeby moja Asia mogła do niej dotrzeć i przejąć Nukę. Tort oczywiście będzie:))) A z pyań technicznych, czy ona będzie miała jakąś obrożę i smycz? Bo jak nie to poproszę Asię (tą moją) żeby jej kupiła coś w stolicy. Quote
danusiadanusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 kurcze! przepraszam, ale przespałam najważniejszy moment HURA!!!!! Aida jesteś kochana, spadłaś nam z nieba, zresztą nie pierwszy raz:):) Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 danusiadanusia - na bazarku gdzie ubieracie choinkę jest napisane, że tam psy mają numerki, czy moge wiedzieć jaki numerek ma Nuka? I napiszcie mi prosze w jaki sposób moge kupić bombkę i łańczy i inne rzeczy bo nie do końca rozgryzłam jeszcze wszystkie zasady dogo, jestem tu od 3 dni... Quote
karolkamadry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 aida, a gdzie ogląda się zdjęcia na kalendarzu - matko, jaka ja jestem z tego wszystkiego niporadna na dogo Quote
aida Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='danusiadanusia']kurcze! przepraszam, ale przespałam najważniejszy moment HURA!!!!! Aida jesteś kochana, spadłaś nam z nieba, zresztą nie pierwszy raz:):)[/QUOTE] Z tym niebem to bym nie przesadzała:evil_lol: Quote
aida Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='karolkamadry']aida, a gdzie ogląda się zdjęcia na kalendarzu - matko, jaka ja jestem z tego wszystkiego niporadna na dogo[/QUOTE] Na wątku kalendarza na pierwszej stronie są wszystkie zdjęcia i piszesz tylko nr psa na którego głosujesz Quote
kinga_kinga7 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='karolkamadry']danusiadanusia - na bazarku gdzie ubieracie choinkę jest napisane, że tam psy mają numerki, czy moge wiedzieć jaki numerek ma Nuka? I napiszcie mi prosze w jaki sposób moge kupić bombkę i łańczy i inne rzeczy bo nie do końca rozgryzłam jeszcze wszystkie zasady dogo, jestem tu od 3 dni...[/QUOTE] karolkamadry poprzedni nasz bazarek był z głosowaniem na pieski z numerkami,teraz kupujesz np bombkę i ozdóbki;) Quote
nukujek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 My z aidą już dogadane:-) Jutro jeszcze ustalimy szczególiki;-) Aida jest kochana - przenocuje Nuczkę, wykąpie ją, zaopatrzy w posłanko i smyczkę z obróżką:-D:loveu::loveu::loveu: A tak w ogóle, to Nuczka będzie miała Aśkową podróż, bo i ja Aśka i koleżanka Karolki Aśka:evil_lol: Quote
Recommended Posts