Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nukujek']Wow jaka ekipa psio-ludzka;) nieźle:-) A Nukusia wpatrzona w swoją Pancię:loveu: I Miśka i Łatek...wszyscy szczęśliwi:multi::multi::multi:[/QUOTE]
Mamy tutaj wielu miłośników psiaków:)
Łatek i Miśka chodzą na szkolenie - co prawda nie z borderami, bo one frisby łapią:) ale Diana, która prowadzi szkołe dla psów jest inicjatorką takich psich spędów, to my korzystamy

Posted

[quote name='karolkamadry']Mamy tutaj wielu miłośników psiaków:)
Łatek i Miśka chodzą na szkolenie - co prawda nie z borderami, bo one frisby łapią:) ale Diana, która prowadzi szkołe dla psów jest inicjatorką takich psich spędów, to my korzystamy[/QUOTE]

ja też mam taką psią ekipę:-) tylko, że daleko, bo aż w W-wie i niestety rzadko się widujemy...ale jeździłyśmy z Foczką do nich na szkolenia:-)

Posted

[quote name='nukujek']ja też mam taką psią ekipę:-) tylko, że daleko, bo aż w W-wie i niestety rzadko się widujemy...ale jeździłyśmy z Foczką do nich na szkolenia:-)[/QUOTE]
Asia a jakie to szkolenia?? Bo szukam czegoś żeby z moją sunią się gdzieś zapisać. Jest trochę aspołeczna i chciałam ją trochę do ludzi otworzyć...

Posted

[quote name='storozak']Asia a jakie to szkolenia?? Bo szukam czegoś żeby z moją sunią się gdzieś zapisać. Jest trochę aspołeczna i chciałam ją trochę do ludzi otworzyć...[/QUOTE]

moi znajomi prowadzą "DOGadajcie się" :-) Popatrz sobie na ich stronce, możesz zadzwonić i podpytać jeszcze:-)

Posted

U nas wszystko dobrze i coraz lepiej:) Psiaki mi się już dogadują super, Łatek broni swoich dam:) Dzisiaj miał ściągnięte szwy i został zaszczepiony, dzielnie wytrzymał wizytę u weta. Nukusia coraz swobodniej się zachowuje, musze tylko pomyśleć o kawałkach wykładzin, bo mi się wszystkie na panelach i kaflach ślizgają. A jak położę coś koło legowisk (bo ma swoje dwa ulubione miejsca) to z łatwością startuje i dalej już chodzi. Łatkowi zafunduję fotel, bo moja kanapa wymaga czyszczenia globalnego:) A on uwielbia kanapę:)

Posted

[quote name='karolkamadry']U nas wszystko dobrze i coraz lepiej:) Psiaki mi się już dogadują super, Łatek broni swoich dam:) Dzisiaj miał ściągnięte szwy i został zaszczepiony, dzielnie wytrzymał wizytę u weta. Nukusia coraz swobodniej się zachowuje, musze tylko pomyśleć o kawałkach wykładzin, bo mi się wszystkie na panelach i kaflach ślizgają. A jak położę coś koło legowisk (bo ma swoje dwa ulubione miejsca) to z łatwością startuje i dalej już chodzi. Łatkowi zafunduję fotel, bo moja kanapa wymaga czyszczenia globalnego:) A on uwielbia kanapę:)[/QUOTE]
hi hi:):) znam ten ból, fajnie, że u Was też ok! dziewczyny z Białej Podl. są super, Nuka i Gniewusia są żywym przykładem;)

Posted

[quote name='karolkamadry']U nas wszystko dobrze i coraz lepiej:) Psiaki mi się już dogadują super, Łatek broni swoich dam:) Dzisiaj miał ściągnięte szwy i został zaszczepiony, dzielnie wytrzymał wizytę u weta. Nukusia coraz swobodniej się zachowuje, musze tylko pomyśleć o kawałkach wykładzin, bo mi się wszystkie na panelach i kaflach ślizgają. A jak położę coś koło legowisk (bo ma swoje dwa ulubione miejsca) to z łatwością startuje i dalej już chodzi. Łatkowi zafunduję fotel, bo moja kanapa wymaga czyszczenia globalnego:) A on uwielbia kanapę:)[/QUOTE]

hehe :lol: wspaniale że wszystko idzie w dobrym kierunku :lol:

Posted

ponieważ wyjeżdżam życzę Wszystkim obecnym na tym wątku wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku, oby takich wątków krótkich i ciepłych było dużo, dużo więcej, NUKUSIOWEJ RODZINIE, IGIEŁCE dosyłam ogromne buziaki;) wiecie za co! myślę, że jak zajrzę w 2012 roku zobaczę zdjęcie dziewczynki.WSZYSTKIEGO NAJ.. NAJLEPSZEGO [URL="http://smajliki.ru/smilie-918164871.html"][IMG]http://s16.rimg.info/6de65a286542ca9939c884cea0a1447c.gif[/IMG][/URL]

Posted

MOja drużyna jako tako przetrzymała Sylwestra, Nuka generalnie nie zwraca uwagi na strzały, ale w najwiekszym epicentrum hałasu, mało Zuzi przez oparcie kanapy nie przeskoczyła. Najgorzej z Łatkiem, mały strzał, nawet na poligonie (bo mamy tu taki) powoduje, że chopak prawie spazmów dostaje, do tego stopnia, że dzisiaj zrobił sobie w łazience toalete, czego nigdy wcześniej nie robił, bo tak się boi wyjść na dwór. Miśce poszło najłatwiej....Były dzielne....

Posted

[quote name='karolkamadry']MOja drużyna jako tako przetrzymała Sylwestra, Nuka generalnie nie zwraca uwagi na strzały, ale w najwiekszym epicentrum hałasu, mało Zuzi przez oparcie kanapy nie przeskoczyła. Najgorzej z Łatkiem, mały strzał, nawet na poligonie (bo mamy tu taki) powoduje, że chopak prawie spazmów dostaje, do tego stopnia, że dzisiaj zrobił sobie w łazience toalete, czego nigdy wcześniej nie robił, bo tak się boi wyjść na dwór. Miśce poszło najłatwiej....Były dzielne....[/QUOTE]

u mnie podobnie. Foczka w miarę ok - moje najmłodsze dziecko - w wigilię 3 latka skończyła:-), Burka na tabletce, ale i tak się bała, a Gaja zwiewała za łóżko, wchodziła na mnie (to pies w typie owczarka niemieckiego:eviltong:) i generalnie bardzo przestraszona - i powiem, że jeśli chodzi o nią to z roku na rok jest gorzej...Burka zawsze się bała. W tamtym roku przez prawie tydzień nie chciała wychodzić na dwór, dopiero bardzo późno,po północy. Teraz też trzyma. Dziś były tylko na siku dwa razy, razem ze mną, a po trzech sekundach migusiem do domku wracały...

Posted

[quote name='danusiadanusia']witam z rana, dodam deszczowego:):) co u Was??? jak dziewczynka w Nowym Roku:):):)[/QUOTE]
U nas wychodzi słoneczko nareszcie:) Wczoraj strasznie zmokłyśmy na spacerze:) Nuka w Nowym Roku jakby "nowa" - trochę żartuje, ale wiecie co? wczoraj zaczęła się ganiać na ogrodzie z Miśką jak szczeniak, a dzisiaj obszczekała na ogrodzie psy sąsiadów - czuje się jak w domu:))))
Ja w tym orku zaplanowałam zrobić jej ścieżki spacerowe w domu - bo ona chce chodzić, ale troche sie za bardzo śliska, to będzie jej dużo łatwiej, zresztą wszystkie się ślizgają, ale tamte mają o jedną podpórkę więcej:)
Czekam na wiosnę, jak dzień będzie dłuższy to będziemy więcej do lasu chodzic, teraz jak wracam z pracy to już jest ciemno i nie bardzo jest jak...
No i uwielbia dziewczynka moje łóżko i mnie obok:)

Posted

[quote name='danusiadanusia']witam z rana, dodam deszczowego:):) co u Was??? jak dziewczynka w Nowym Roku:):):)[/QUOTE]
U nas wychodzi słoneczko nareszcie:) Wczoraj strasznie zmokłyśmy na spacerze:) Nuka w Nowym Roku jakby "nowa" - trochę żartuje, ale wiecie co? wczoraj zaczęła się ganiać na ogrodzie z Miśką jak szczeniak, a dzisiaj obszczekała na ogrodzie psy sąsiadów - czuje się jak w domu:))))
Ja w tym orku zaplanowałam zrobić jej ścieżki spacerowe w domu - bo ona chce chodzić, ale troche sie za bardzo śliska, to będzie jej dużo łatwiej, zresztą wszystkie się ślizgają, ale tamte mają o jedną podpórkę więcej:)
Czekam na wiosnę, jak dzień będzie dłuższy to będziemy więcej do lasu chodzic, teraz jak wracam z pracy to już jest ciemno i nie bardzo jest jak...
No i uwielbia dziewczynka moje łóżko i mnie obok:)